MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
Bøf, ribeye, sovs, steak, meat, mad, food. (Foto: Unsplash)
Ida Schou
Mad  |  5. marts 2020

Den perfekte saftige bøf med rødvinssovs

Er du også til en god saftig bøf i ny og næ? Læs med og se, hvordan man laver en lækker, klassisk bøf med en sovs, som får engelene til at synge.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
mynte, the, te, urt, krydderurt, plante
Mai Britt Olsen
Sundhed  |  4. februar 2020

Værd at vide om myntens mange fordele

Mynten er en fin lille urt, der gemmer på en masse egenskaber, som både kan gavne dig, din have eller dit hjem. Vi giver dig her et overblik over myntens mange fordele, så du kan få mest mulig ud af den lille grønne plante.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
natur himmel træ trætoppe (Foto: Unsplash)
Tina Dines Appelt
Sundhed  |  9. december 2019

Alternativ sundhed: 5 ting fra naturen du skal kende

Vores natur er fyldt med helt unikke og enestående elementer. Smukke at se på og leve i og med. Men også at indtage. Her fortæller vi om 5 ting fra naturen, som kan give et bedre helbred.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Pizza med kartoffel og rosmarin
Tina Dines Appelt
Mad  |  16. januar 2018

Ambassadørens pizza med kartoffel og rosmarin

Er du klar til en ægte amerikansk pizza med ristede kartofler og rosmarin? Denne pizza ser både lækker ud og smager sådan, og så er den billig at lave her i lange januar, hvor pengene måske ikke er så store.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Rosmarinboller
Tina Dines Appelt
Mad  |  7. august 2017

Brøndums Hotels egen opskrift på rosmarinboller

Jeg elsker rosmarin, og jeg elsker brød. Sætter du de to ting sammen, får du de lækreste, små boller, du kan bruge til alt fra ostemad til salat eller supper. Her er Brøndum Hotels egen opskrift.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk