MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. maj 2022

Lækre (og sunde) ‘Go’morgen’-muffins

Mangler du nogle gange inspiration til sund og også lækker morgenmad - både når du er på farten eller har masser af tid i weekenden. Disse Go'morgen-muffins er perfekte dertil.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
ragout kartofler musilinger
Tina Dines Appelt
Mad  |  16. maj 2022

Kartoffel- og muslingeragout

Hvad med at lave en kartoffel- og muslingeragout ... Den er ikke svær at lave - heller ikke dyr. Og så er den lækker og sund. Her får du opskriften.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
panna cotta mango
Tina Dines Appelt
Mad  |  9. maj 2022

Gæster – her er desserten: Panna cotta med hvid chokolade og mango

Gæster på en hverdag eller travl dag, det kan være svært at nå. Her er desserten, du kan lave dagen før. Panna cotta med hvid chokolade og mango - lyder det ikke bare lækkert ... Den er er fra bogen ‘Hverdagsfester & Weekendgæster’ af Anne-Sophie Lahme.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
brie indbagt
Tina Dines Appelt
Mad  |  4. maj 2022

Kartoffelindbagt økologisk brie

Kartoffelindbagt økologisk brie - lyder det ikke lækkert. Opskriften er fra bogen 'Kartofler', som flere kendte kokke har samarbejdet om. Denne opskrift er udviklet af kokken Søren Gericke.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
kanelsnurrer
Tina Dines Appelt
Mad  |  28. april 2022

Lav glutenfri kanelsnurrer

Hvem er ikke vild med lidt lækkert til enten morgenmad eller kaffen. Men hvorfor ikke prøve at lave en lidt sundere og også glutenfri variant. Opskriften er fra bogen ‘Gaven til maven’ af Anette Harbech Olesen.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
frederikke værens osteboller
Tina Dines Appelt
Mad  |  20. april 2022

Frederikke Wærens bløde osteboller

Bløde osteboller - åhhh lyder det ikke bare for lækkert. Opskriften er fra bogen ‘Salty Baking Moments’ af dygtige Frederikke Wærens. Er du klar til boller. som alle vil elske.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
snaps
Tina Dines Appelt
Mad  |  13. april 2022

Sådan skal du nyde påskesnapsen

Påsken er over os, og mange danskere elsker en lille snaps til påskefrokosten. Men rent faktisk drikker danskerne snaps helt forker. Bliv klogere på hvordan du skal nyde påskesnapsen.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
vollmer wienerschnitzel
Tina Dines Appelt
Mad  |  4. april 2022

En klassikker: Wienerschnitzel med braiserede kartofler, ærter og brunet smør

Mormormad – gammeldags mad – mad med sovs … Åhh, vi kender dem, men spiser dem ikke så ofte. Men de smager jo godt. Og sådan en helt old school wienerschnitzel med det hele er manges favorit. Her får du opskriften.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
rabarber margarita
Tina Dines Appelt
Mad  |  28. marts 2022

Lav en forfriskende rabarber margarita

Forår er også lig med rabarber. Og snart er de at finde både i haven og supermarkederne. Find din indre bartender frem og lav en rabarber margarita næste gang du skal have gæster.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bananbrød
Tina Dines Appelt
Mad  |  25. marts 2022

Sådan laver du et lækkert bananbrød

Indrømmet – at kalde det et brød er nok en tilsnigelse – men hvem vil ikke gerne ‘tro’, de spiser noget sundt, når de reelt indtager en kage. Prøv at lave det hypede bananbrød selv. Det smager usædvanlig godt Nej, det bliver ikke sundere af at blive kaldt brød i stedet for kage – men… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk