MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
chili con linse vegetar louisa lorang (Foto: Lene Samsø)
Tina Dines Appelt
Mad  |  18. januar 2021

Mad på under en halv time: Chili con linse

Trænger du til mexikansk mad men er vegetar, så lav den kendte chili con carne bare med linser. Chili con linse smager skønt, og så tager den under en halv time at lave.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
pasta vegetar louisa lorang (Foto: )
Tina Dines Appelt
Mad  |  7. januar 2021

Mad på under 30 minutter: Pasta a la Norma

Pasta a la Norma tager præcis 24 minutter at lave i følge Louisa Lorang. En lækker pastaret at lave, en dag, hvor du har lidt travlt eller ikke gider stå i køkkenet så længe

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
bagt kartoffel (Foto: Betina Hastoft)
Tina Dines Appelt
Mad  |  9. november 2020

Bagte kartofler med flødeost og laks

Marie Melchior er kommet med en fin bog ‘Vild med rødder’, der hylder de mange slags rødder, der findes. Vi har fået lov til at få denne opskrift på bagte kartofler med flødeost og laks.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
yellow salat louisa lorang madpakke grønne (Foto: Anders Schonnemann)
Tina Dines Appelt
Mad  |  13. august 2020

Grønne madpakker: Yellow power-salat

Louisa Lorangs 'Grønne madpakker' er fyldt med opskrifter, du nemt kan lave og tage med på farten. Her får du opskriften på en yellow power-salat.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
deller kylling michelle kristensen (Foto: Wickmann Bendtsen)+
Tina Dines Appelt
Mad  |  19. februar 2020

Nem aftensmad med kylling: Krydrede deller

Deller er godt. Disse deller er lavet af kyllingefars, der giver en lækker smag. Sat sammen med de gode grøntsager bliver det til et perfekt måltid

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
pizza ost nem mad (Foto: Unsplash)
Tina Dines Appelt
Mad  |  7. februar 2020

Nem mad: Pizza – vegetar eller med kød

Vi kender alle de der dage, hvor man VIRKELIG craver for et stykke pizza med masser af ost. Ofte ender det med en halvslatten en fra det lokale pizzarier. Hvorfor ikke lave den selv.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
biksemad prinsesse marie selina juul mad med respekt (Foto: Mikkel Adsbøl)
Tina Dines Appelt
Mad  |  6. februar 2020

STOP MADSPILD: Biksemad med grøntsager, koriander og spejlæg

Vi kender det alle - den dag hvor man ikke gider lave mad. Der er H.K.H. Prinsesse Maries opskrift på biksemad med grøntsager, koriander og spejlæg genial at lave. Brug hvad du har af rester i køleskabet (forhåbentlig lidt kød og kartofler) og lav et festmåltid.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Tomatsuppe suppe sund mad (Foto: Chris Tonnesen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  16. januar 2020

Kødfri dag: Tomatsuppe med basilikumolie

Vi spiser mindre og mindre kød - nogen intet - andre mindre. I bogen '100 kødfrie dage' får du masser af inspiration til retter uden kød. Som denne lækre tomatsuppe med basilikumolie.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
feast toast (Foto: Claes Bech-Poulsen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  7. januar 2020

Thomas Hermans opskrift på den vildeste (og dyre) Paleta Iberico-Toast med trøffel og Gruyère

Kan tænderne i bogstaveligste forstand løbe i vand, når man kigger på et billede? Det kan de. For denne Paleta Iberico-Toast med trøffel og Gruyère er ‘to die for’. Lav den her selv.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
fried egg-sandwich æg opskrift louisa lorang (Foto: Chris Tonnesen)
Ali Saleh
Mad  |  28. oktober 2019

Fried egg-sandwich

Mange glæder sig til at flytte hjemmefra, men ofte halter det lidt med madlavningen i starten. Louisa Lorang har lavet en super fed kogebog med nemme retter. Her får du opskriften på fried egg-sandwich Fried egg-sandwich er nem at lave, og den smager godt om du bruger den til morgenmad, frokost, nem aftensmad med lidt… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk