Læs også:

Close
Mad madlavning opskrift madopskrift hvidløg tomat pasta pastaret (Foto: Pexels)

Her er de mest virale TikTok-opskrifter

Mad  | 

Du har sikkert set videoerne og har hørt om dem. Men har du prøvet dem? Disse virale TikTok-opskrifter er lækre og nemme at lave derhjemme. Kig med her og få de nemme madopskrifter fra TikTok

TikTok er meget mere end dansevideoer og makeuptricks. TikTok kan nemlig også lave mad, og derfor får du her de mest hypede madopskrifter! Du behøver ikke at være en haj i køkkenet eller Masterchef-deltager for at lave de her retter. For udover opskrifterne er budgetvenlige, så er retterne nemme at lave derhjemme. Se bare med her.

Tortilla Wrap

Denne TikTok-opskrift med tortilla-pandekager er utrolig nem at lave og er en sikker vinder for både børn og voksne.

Opskriften på disse tortilla wraps kan både bruges som morgenmad, frokost og aftensmad, da de fire forskellige slags fyld kan skiftes ud til alt fra Nutella, avokado og kylling – det er kun fantasien, som sætter grænser for valget af fyld.

Som du kan se i videoen, er retten nem at lave, da du blot skal bruge tortilla wraps og det fyld, du gerne vil have i pandekagen. Efter du har skåret Tortilla-pandekagen og puttet det fyld, du vil have i, kan den enten steges på en pande eller i en panini grill.

TikTok-opskriften fungerer også helt perfekt til madpakken!

@simplefood4you

World famous tortilla wrap @SmakapåTrollhättan this Friday 💥 @citytrollhattan #recipe #cooking #foodie #foodtiktok #food #foryou #fyp

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Bagt feta med pasta

Denne opskrift på bagt feta og tomater med pasta er nok én af de største food trends på TikTok. Og der er en god grund til, at opskriften er gået viralt, for pastaretten både smager dejligt og er nem at lave derhjemme.

Tag et fad og put tomaterne i med lidt olivenolie, salt og peber. Læg en blok fetaost i midten og bag i ovnen. Når det hele er bagt, tilsætter du derefter lidt hvidløg og basilikum og rører godt, til du får en cremet ret og tilføjer tilslut pastaen.

En stensikker favorit, hvis du elsker cremede pastaretter, der blot tager et par minutter at lave!

 

@thehungerdiaries

Tried the viral #fetapasta by @feelgoodfoodie + it was 🤌🏻 #easyrecipe #bakedfeta #bakedfetapasta #foodtiktok #foodie #foryou #fyp #feta #pasta

♬ original sound – The Hunger Diaries

Hjemmelavet is med tre ingredienser

Nogle gange rammer en is-længsel hurtigere, end du kan komme ned Netto eller Rema 1000. Hvis du har kondenseret mælk, fløde og en form for smagstilsætning derhjemme, så kan du lave denne hurtige isopskrift, når øjeblikket rammer, og du har lyst til is.

Tilsæt hvad end du har lyst til af smag – fra traditionel vanilje, kanel og jordbær til chokolade og lakrids – for at lave din egen personlige og hjemmelavede is.

Du kommer helt sikkert ikke til at købe is mere, efter du har prøvet denne nemme TikTok-opskrift på en lynhurtig is!

@petitecakery

3 Ingredient Ice Cream 🤯🔥🥶 #easyicecream #icecreamrecipe #homebaker #strawberryicecream #foodtok

♬ original sound – Maliah

Snoet bacon

Denne opskrift er TikToks svar på det perfekte og sprødeste tilbehør til morgenmad, brunch og aftensmad. Selvom der er mange måder at tilberede bacon på, er de her sprøde, snoet bacon sikkert din kommende favorit.

Og ja, det er lige så nemt, som det ser ud! Så hvis du ikke har prøvet de her snoede bacon endnu, så bør du gøre det næste gang, du har bacon i køleskabet.

@ihartnutrition

Twisted bacon hits different 🥓🥓🥓 Have you tried???? #organicbacon #heritagepork #twistedbacon #baconlovers #torontofoodielife #healthytoronto #wholefoodscanada #feedfeedglutenfree #ootdfall #healthmagazine #shapemagazine

♬ BEE GEES VS 50 cent – Ez

Fettuccine Alfredo pastaret med tre ingredienser

Du kommer aldrig til at lave fettuccine Alfredo på nogen anden måde igen, efter du har prøvet denne enkle Alfredo-opskrift fra TikTok. For pastaretten kræver kun tre ingredienser og tager under 15 minutter at lave.

Du skal blot bruge saltet smør, Parmigiano Reggiano ost og fettuccine-pasta. Når du har kogt pastaen, skal du smide pastaen over i smørret og osten på en pande. Wupti, så har du en lækker restaurant-værdig fettuccine Alfredo pastaret.

@thatdudecancook

Fettuccine Alfredo is only 3 ingredients #pasta #alfredo #foodlover #learnontiktok

♬ Call on me Eric Prydz – Dayna Dolan

Oreo Sushi

Hvis du er helt pjattet med Oreo og sushi (vel og mærke ikke sammen), så er den her sjove TikTok-opskrift lige noget for dig – især hvis du gerne vil have en hurtig, lille snack. Denne Oreo-opskrift kræver faktisk kun to ting – nemlig Oreo og mælk.

Som du kan se i TikTok-videoen, så er desserten nem, sjov og kreativ, så selv børn vil synes, den er underholdende. Du kan også lave din egen sojasovs til de lækre Oreo sushi med chokoladesauce eller mælk.

@fitwaffle

2-ingredient Oreo Sushi #oreo #sushi #cookies #tiktokfood #foodtok

♬ Fly Away – Tones And I

Læs også: Seks ting, Sex And The City har lært os om dating

New York NYC USA US Sex and the city SATC (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·