MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
plantebaseret julemad
Tina Dines Appelt
Mad  |  23. december 2022

Forsker: Sådan laver du plantemad, der smager af jul

Jul er lig med masser af flæskesteg og and - eller er det. For flere og flere vælger plantebaseret mad. Her fortæller forsker, hvordan du laver plantebaseret mad, der smager af jul.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
jul juletræ
Tina Dines Appelt
Mad  |  29. november 2022

Sådan undgår du madspild i julen – og sparer penge

Alt er blevet så dyrt, og vi kan godt kalde det en krisetid, vi lever i. Derfor giver vi dig sammen med Stop Spild af Mad gode råd til at undgå madspild i julen - og muligheden for at spare gode penge.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
stop spild af mad
Tina Dines Appelt
Mad  |  21. december 2021

De bedste madspildsråd: Undgå madspild i julen

Hvordan undgår du madspild i julen ... Her får du gode råd fra Stop Spild Af Mad's ambassadører. Bliv inspireret til at gøre en forskel for at bekæmpe madspild

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
jul julepynt appelt (Foto: MY DAILY SPACE)
Tina Dines Appelt
Bolig  |  24. november 2021

Tina: Jul i lange baner – sådan julehygger jeg

Jul er en skøn tid, hvor man kan hygge i lårtykke stråler. Jul er mange ting, og ofte har den enkelte små og store traditioner. Kig med når Tina viser og fortæller om, hvordan hun julehygger.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
flæskesteg Foto: MY DAILY SPACE)
Mette Nordby Jensen
Mad  |  6. december 2020

Opskrift: Sådan laver du den perfekte flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær - kan godt være en udfordring for mange - men det behøver slet ikke være så svært. Følg denne opskrift og de gode råd, så er du garanteret en flæskesteg med sprød svær.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
juleburger burger vegan mock duck(Foto: David Bering)
Tina Dines Appelt
Nyheder  |  11. december 2019

Veganermad: Juleburger

Thomas Erex står bag bogen ‘Vegansk julemad’. En bog fyldt med lækre opskrifter. Vi har været så heldige at få opskriften på ‘juleburger’. En opskrift man dog kan bruge hele året – bare udelad ordet jul eller tilsæt andre krydderier Thomas Erex er selv veganer og syntes, der manglede en bog med både velsmagende og… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
min jul, louisa lorang, jul, julehygge, Foto: Louisa Lorang
Ali Saleh
Underholdning  |  6. december 2019

Louisa Lorang: Min jul

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt særligt. Vi har snakket med Louisa Lorang om hendes tanker omkring jul Jul for mig … Tid til at sætte alting på slow! Tid til at lege, shoppe, æde, lave mad og hygge med alle de søde i… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Tina Dines Appelt
Mad  |  3. december 2019

Vegansk risalamande

De fleste elsker risalamande. Men hvad gør man, hvis man er veganer, eller skal have en veganer til spisning juleaften. Her er svaret. For vi har fået Ditte Gad Olsens opskrift fra den fine bog 'Vegansk til højtider og fest'.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Karamelliserede æbler
Tina Dines Appelt
Mad  |  15. november 2019

Karamelliserede æbler

Karamelliserede æbler er lækre – mega lækre. Her får du en opskrift fra bogen ‘Vegansk til højtider og fest’ af Ditte Gad Olsen Opskriften er vegansk, så alle kan være med og nyde de lækre æbler. Det svære ligger i karamellen. Og pas på den bliver gloende varm. Det skal du bruge Sådan gør du… Læs mere »

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Camilla Falkenberg
Sundhed  |  23. december 2018

Klumme: Slap af, og æd så den ekstra sildemad!

Det er ikke en hemmelighed, at julemaden kan få tallet på vægten til at stige og gøre hofterne rundere og blødere. Og hvad så, hvis den gør det?

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest

Navigation til indlæg

Ældre indlæg
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk