Læs også:

Close
grødbrød pære michelle kristensen (Foto: Wickmann + Bendtsen)

Lav Michelle Kristensens grødbrød med pære

Mad  | 

Grødbrød – hvad er det? Måske synes du, at det lyder mærkeligt med et brød, der er lavet af grød, men det er utroligt lækkert – og en dejlig variation til morgenbordet

Vi har været så heldige at få denne opskrift fra skønne Michelle Kristensen nye bog ‘Mission sund mad’, der er en super lækker bog fyldt med 100 af Michelles bedste opskrifter, der er med lavt kulhydratindhold men stadig med masser af smag. Og bonus er, at de fleste af tingene kan laves på under 30 minutter – we like …

grødbrød pære michelle kristensen (Foto: Wickmann + Bendtsen)
Lav Michelles lækre grødbrød. (Foto: Wickmann + Bendtsen)

Opskriften er til 2 personer.

Det skal du bruge

Ingredienser
2 æg
1 dl mandeldrik
1 dl havregryn
1 drys stevia
eller 1 tsk. akaciehonning
¼ tsk. salt
½ tsk. kanel
1/5 tsk. stødt muskatnød
¼ tsk. tørret rosmarin
½ tsk. bagepulver
½ pære

Topping

25 g pistacienødder eller mandler

Tilbehør til 2 portioner

25 gram nødder eller mørk chokolade

200 gram skyr

Eventuelt lidt ekstra kanel.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Pisk æg og mandeldrik sammen, og rør resten af ingredienserne i bortset fra pæren og pistacienødderne.

Skær pæren over, og befri den for kernehuset.

Kom grødmassen i en lille ildfast skål med bagepapir, og tryk den halve pære ned i massen.

Hak pistacienødderne groft, drys dem på toppen af grødbrødet, og bag det i 20-25 minutter.

Servér et halvt grødbrød sammen med skyr og nødder eller chokolade. Drys eventuelt med ekstra kanel.

Om Michelle

Michelle har en universitetsgrad i idræt og tog derefter supplerende fag på kandidatuddannelsen i human ernæring. Vi ser hende tit på TV, og et utal af mennesker (faktisk over 70.000) har været på hendes MK camps. Michelle har en sund, ærlig og kærlig tilgang til mad, som mange kunne lære godt af.

grødbrød pære michelle kristensen (Foto: Wickmann + Bendtsen)
Måske du skulle spise som Michelle Kristensen … (Foto: Wickmann + Bendtsen)

MK principperne: Du får 1 knytnæve protein, 1 portion fedtkilde og 1¼ stykke frugt fra dine havregryn og pæren.

 

Sådan ser bogen ud: 

grødbrød pære michelle kristensen (Foto: Wickmann + Bendtsen)

Læs også:

Det husker vi fra 2019

2019 (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·