Læs også:

Close
Der ER bare noget ved vand, der er romantisk, og i Venedig flyder det bogstaveligt talt med hygge. (Foto: Pexels)

Romantiske byer og feriedestinationer – hvor skal du hen med kæresten?

Rejser  | 

Hvilke romantiske byer bør du se sammen med din kæreste? Vi har nogle forslag, der skal med på din liste over romantiske feriedestinationer, I skal besøge i fremtiden

Du har nok allerede gættet, at Paris er med på vores oversigt over romantiske byer, men hvilke feriedestinationer er ellers gode at rejse til, når kærligheden skal plejes og gro?

Vi lover dig, at der er et godt grundlag for en romantisk kærestetur, hvis du vælger en af disse byer til jeres næste rejse.

Paris – det gløder i hjerternes by

romantiske byer, romantiske feriedestinationer, kærestetur, Solnedgange er altid romantiske, men Eiffeltårnet giver bare lige det der ekstra til udsigten ... (Foto: Pexels)
Solnedgange er altid romantiske, men Eiffeltårnet giver bare lige det der ekstra til udsigten … (Foto: Pexels)

Ja, du kan ikke sige “romantiske byer” uden at nævne Paris, så hjerternes by er naturligvis nummer et på listen. Faktisk er det praktisk taget umuligt at tage på kæresteferie i den franske hovedstad, UDEN det bliver romantisk.

I behøver ikke planlægge så meget: Tag på café og få en caffe au lait og en croissant og gå så ellers gennem de parisiske gader og sug den franske atmosfære til jer. Derudover skal I selvfølgelig huske at besøge Eiffeltårnet – og finde en restaurant eller bar med udsigt til seværdigheden om aftenen, når der er lys på.

Læs vores guides til Paris:

5 hemmelige steder i Paris

Shoppeguide: 3 fede adresser til en shoppetur i Paris

Guide til Paris: Sådan tager du de bedste Instagram-billeder

 

Oia

romantiske byer, romantiske feriedestinationer, kærestetur, Santorini er kendt for byen, du ser på alle de flotteste postkort fra Grækenland. (Foto: Pexels)
Santorini er kendt for byen Oia, som du ser på alle de flotteste postkort fra Grækenland. (Foto: Pexels)

Den er svær at udtale, og det er heller ikke sikkert, du har hørt om den, men du har helt sikkert SET Oia på billeder. Den billedskønne by ligger på klippesiden af den græske ø Santorini og er kendt for de smukke, hvide huse med blå tage og fantastisk udsigt til krydstogtskibe og en aktiv vulkan.

Der er selvsagt meget turistet, men de andre turister er mestendels også forelskede par, der er i Oia for at tage kyssebilleder og se solnedgangen. Byen er et must see, hvis du elsker den græske ferieø-stemning.

Læs vores guide til Santorini: Santorini: 6 tips til den perfekte ferie

 

Rom

romantiske byer, romantiske feriedestinationer, kærestetur, Sejl en romantisk tur på Tiberen i Rom. (Foto: Pexels)
Sejl en romantisk tur på Tiberen i Rom. (Foto: Pexels)

ROMA! Tag her til for at hive den indre italiener ud af din kæreste, så I kan få masser af passion på jeres romantiske ferie. Den kan indeholde en afslappende sejltur, et historisk vingesus blandt de mange flotte ruiner og naturligvis et nærmest filmisk besøg på Colosseum.

Husk at få i passende mængder “dele-gelato” og spise spaghetti med kødboller Lady & Vagabonden-style.

Læs vores guide til Rom: MY DAILY SPACE guider: 48 timer i Rom

 

Venedig

Venedig
Der ER bare noget ved vand, der er romantisk, og i Venedig flyder det bogstaveligt talt med hygge, ligesom der ligger rigtig mange caféer helt ud til vandet. (Foto: Mikkel Berg Pedersen, Polfoto/Ritzau/Scanpix)

Gondoler med traditionelt klædte gondolierer, roligt vand i de flydende gader og masser af stemning, musik og smukke broer. Venedig er kendt som en af verdens mest romantiske byer, og det er nok også grunden til, at så mange mennesker vælge at besøge det smukke sted.

I Venedig er der også rig mulighed for at spise lækker fisk, se på glaskunst og opleve historiske bygninger.

Læs vores guide til Venedig: Venedig: 6 tips til den sublime kærestetur

 

Barcelona

romantiske byer, romantiske feriedestinationer, kærestetur, Barcelona, En bænk, hvor I kan slå jer ned og kigge på udsigten, holde hinanden i hånden og tale om fremtiden – sammen. (Foto: Pexels)
En bænk, hvor I kan slå jer ned og kigge på udsigten, holde hinanden i hånden og tale om fremtiden – sammen. (Foto: Pexels)

Ja ja, Spanien kan også! Barcelona har nogle af de smukkeste bygningsværker i Europa (se bare på Sagrada Familia), og her kan I både shoppe, være kulturelle og stikke fødderne i havet. Barcelona har det hele plus et rigt byliv, så I kan også sagtens tage i byen og svinge jeres par-lår, mens I stadig kan.

Læs vores guide til Barcelona: Redaktionens rejsetips: Barcelona

· Mere fra samme kategori ·