Læs også:

Close

Shoppeguide: 3 fede adresser til en shoppetur i Paris

Når Anna ikke bruger sin tid på at gå i skole, elsker hun at kigge efter nye ting, hun kan tilføje til sin garderobe, holde sig opdateret med de nyeste beauty- og modetrends, være sammen med familie og venner, se Netflix og spille badminton. Anna bruger også meget af sin tid på de forskellige sociale medier – specielt Instagram og Snapchat.

Hvis du er vild med shopping, så er der tre adresser, du helt sikkert bør svinge forbi, når du besøger hjerternes by, Paris

Hvis du skal til Paris på ferie eller bare en lille smuttur i en weekend, så kender vi tre steder, dit shoppehjerte med garanti vil takke dig for at besøge.

Eksklusiv og drømmende: Rue du Faubourg Saint-Honoré – 75008 og 75001

Hvis du er til mærkevarer og kvalitet, så er denne gade lige noget for dig! Alle de ekslusive high-end-brands som Chanel, Hermés, Valentino og Balenciaga ligger her. En af mine yndlingsbutikker hedder Colette og er placeret på Saint-Honoré. Den er klart et besøg værd, og du kan stort set finde alt, hvad hjertet kan begære. Sæt god tid af til denne gade, da du kan bruge flere timer på at gå og drømme og blive inspireret.

Exclusif - Après avoir assisté au défilé de mode Haute-Couture automne-hiver 2016/2017 "Chanel" avec sa fille Ever, Milla Jovovich fait du shopping avec son mari Paul W.S Anderson et un son ami le musicien Chris Brenner autour de la place Vendôme puis sur l'avenue Montaigne chez Prada à Paris le 5 juillet 2016. Le couple s'est ensuite rendu Chez Elie Saab pour un essayage avant de renter chez eux dans leur nouvel appartement du sud-ouest de la capitale. Plus tard, le couple est ressorti pour dîner au Costes avant de terminer la soirée sur le balcon de leur immeuble haussmannien. Exclusive - For Germany call for price - After attending Chanel Haute Couture Fall-Winter 2016/2017 fashion with her daughter Ever, Milla Jovovich went shopping with her husband Paul WS Anderson and her friend musician Chris Brenner around Vendome then on Avenue Montaigne at Prada store in Paris on 5 July 2016. The couple then visited Elie Saab before renter at home in their new apartment in the southwest of the capital. Later, the couple came out for dinner at the Costes before ending the evening on the balcony of their Haussmann building. (no web - No Blog pour suisse et Belgique)

Dior i Paris. (Foto: Polfoto)

Exclusif - No Tabloids - Illustration - Vernissage de "Nancy Gonzalez + Kaws" chez Colette à Paris. Le 5 juillet 2016 © Julio Piatti / Bestimage Exclusive - For Germany Call for price - No Web No Blog - Preview of Nancy Gonzalez + Kwas at Colette's store in Paris. On july 5th 2016

Colette i Paris, åbning af Nancy Gonzalez + Kwas den 5. juli 2016 (Foto: Polfoto)

Godt til en regnvejrsdag: Le Bon Marché – 24 Rue de Sévres, 75007

Le Bon Marché er et storcenter, der minder lidt om Illums i København. Der er super luksuriøst, og du kan købe alt fra makeup og håndtasker til undertøj. Det ligger lidt langt væk fra mange af seværdighederne, så hvis du gerne selv vil ud at udforske, kan det her være et godt sted at tage hen.

Tip: Du kan få lavet negle i centret, og der er også en masse gode caféer derinde, så det er det perfekte sted, hvis vejret ikke er alt for godt udenfor.

- Soirée "Iris in Paris" au Bon Marché à Paris le 2 mars 2016. © Giancarlo Gorassini/Bestimage Evening "Irish in Paris" held at the Bon Marché in Paris, France on March 2, 2016

Bon Marché i Paris. (Foto: Polfoto)

- Soirée "Iris in Paris" au Bon Marché à Paris le 2 mars 2016. © Giancarlo Gorassini/Bestimage Evening "Irish in Paris" held at the Bon Marché in Paris, France on March 2, 2016

Bon Marché i Paris. (Foto: Polfoto)

Champs-Élysées, 75008

En fransk klassiker er selvfølgelig Champs-Élysées: Den perfekte gade, hvis du er til makeup og sko. Det er placeret dejligt tæt på Concorde-pladsen, Louvre, Triumfbuen og Tuilerierne.

På Champs-Élysées ligger den allerførste Sephora, og den er kæmpestor! Hvis du har den mindste smule interesse for makeup, skal du der ind. Der ligger også en rigtig god MAC tæt på. Hvis du er mere til sport og sneakers, ligger der en enorm Adidas med et kæmpe udvalg af sko. Derudover ligger der en masse hyggelige caféer og restauranter, hvor du snildt kan snuppe en frokost, når du har brug for en shoppepause.

Items sit on shelves at the Sephora beauty shop in the San Francisco International Airport on Saturday, Aug. 12, 2006 in San Francisco. Airport retailers are feeling the pinch as travelers are prohibited from taking liquids and gels on board planes. (AP Photo/ Tony Avelar)

(Foto: Polfoto)

 Læs også: Weekendtur til LONDON!

LONDONheader

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·