Læs også:

Close
vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede, ta-ta-towel, slynge, brystsved, babsesved, bryster, ferrero rocher, chokolade, bladguld, guldkapsler, chokoladeprutter, prutter, bæ, damper, mint, vaginal mint, vaginal hat, vaginal deo, vaginal læbestift, vajazzle

Glitter, brystsvedsslynger og skededampere: 7 ubrugelige skønhedsprodukter til din krop

Sundhed  | 

Der findes rigtig mange unødvendige produkter til kvindekroppen. Her får du nogle af de mest latterlige – vi snakker glimmer til din skede, urtedamper til dåsen og slynger til dine babser, så de ikke sveder

Meningerne om, hvad der gør en kvindekrop smuk er rigtig mange, og ofte er det dem, der skal have mindst at sige om kvinders kroppe, der snakker allermest.

I det evige forsøg på at forskønne kvinders kroppe og gøre dem til noget andet, end de er, er der nogle opfindere, der bliver lidt for kreative. Andre forsøger at løse kvinders problemer med nogle ret særprægede løsninger.

Her får du et udpluk af de særeste produkter, der findes til at “forskønne” dig og din krop – særligt din va-jay-jay skal åbenbart have en ordentlig omgang hjælp for at være fin og indbydende for din partner.

Lad os lige understrege for god ordens skyld: Do not try this at home.

vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede, ta-ta-towel, slynge, brystsved, babsesved, bryster, ferrero rocher, chokolade, bladguld, guldkapsler, chokoladeprutter, prutter, bæ, damper, mint, vaginal mint, vaginal hat, vaginal deo, vaginal læbestift, vajazzle
Der er rigtig mange unødvendige produkter til din dåse. Stay away! (Foto: All Over)

1: Glimmerkapsler til din va-jay-jay

Synes du ikke helt, dine orgasmer har nok pondus? Hvad så med at prøve en glimmerkapsel til din vagina?

Glimmerkapsler er, som navnet antyder, fyldt med glimmer og er designet til at blive puttet op i skeden. Kapslerne smelter, efterhånden som din kropstemperatur stiger under sex.

De skal efter sigende sørge for, at du glimter og smager “bedre”, når du kommer. På den måde hjælper kapslerne dig med at opnå den form, din dame åbenbart skal være i; glimtende, frugtsmagende og magisk. Det er den jo ikke i forvejen.

Som om det ikke var nok, at du får en glimmerfyldt hooha, så holder effekten i op til tre dage. Hvorvidt det er sundt at komme glimmer op i fissen, tager firmaet bag ikke rigtig stilling til. Vær også opmærksom på, at har du en kæreste med ansigtsbehåring, så kan glimmeret sætte sig fast i skægget …

vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede,
Når din mand er gået ned på dig, og du har brugt en glimmerkapsel til den lille fine. (Foto: All Over)

Se filmen: Embrace viser, hvor skøre og skadelige idealer om kroppen er

 

2: Bæ med bladguld

Kender du det, at du er begyndt at se en sød mand eller kvinde – I hænger mere og mere ud hjemme hos hinanden, og selv om I hele tiden lærer hinanden bedre at kende og deler flere og flere intime og menneskelige øjeblikke, så er du bare ikke klar til at lade vedkommende vide, at du, ligesom alle andre, skider og værst af alt: slipper en vind i ny og næ.

Det er der nogen, der har tænkt på, og det i en sådan grad, at du faktisk bliver helt stolt af dine efterladenskaber, hvis du bruger disse produkter.

Der findes nemlig kapsler, du kan indtage, så dine prutter dufter af chokolade. Som om det ikke var nok, findes der også kapsler, der indeholder 24 karats guldblade, så din bæ kan skinne af guld. Det er lige før, du laver en lille Ferrero Rocher til din date, hvis du spiser disse kapsler, og så er en prut ikke så pinlig længere, vel?

Se også: Tarmene har afgørende betydning for din sundhed

vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede, ta-ta-towel, slynge, brystsved, babsesved, bryster, ferrero rocher, chokolade, bladguld, guldkapsler, chokoladeprutter, prutter, bæ
Med bladguld og chokoladeduft bliver din bæ til en lille gave. Som en slags Ferrero Rocher. (Foto: All Over)

 

3: Slynge til din brystsved

De fleste storbarmede kvinder kender til problemet med, at der nemt kan blive varmt under babserne, og hurtigt står du med det lidet lækre navn, babsesved.

Det har amerikanske Erin i hvert fald oplevet. En dag blev problemet så omfattende for hende, at hun opfandt Ta-Ta-Towel. I al sin enkelhed er det en slags frottéslynge, som du kommer dine bryster i. Den holdes oppe ved at være slynget rundt om nakken. Håndklædet altså, ikke brysterne.

Slyngen absorberer den sved, der kan danne sig under dine bryster. Ifølge Ta-Ta-Towels Instagram-profil kan slyngen bruges til nærmest alle outfits og alle lejligheder. Så deeeet.

Du kan eksempelvis tage din slynge på til et pool party!

https://www.instagram.com/p/BWAshVkB5eD/?taken-by=tatatowels

Se også: 12 ting, du kender, hvis du har store bryster

 

4: Vagina-hatten

Der findes ting i denne verden, som du ikke vidste, du behøvede, men når du først lærer om deres eksistens, ikke kan leve uden. En hat til din vagina er en af disse ting.

Va j-j Visor er en slags hat, der beskytter din dåse mod alskens uhyrligheder. Du kan eksempelvis bruge den som skærm for dine sarte dele, når du skal shave eller vokse det delikate område. Skaberne bag siger også, at du kan bruge den som beskyttelse mod solens grumme stråler, når du nøgenbader.

Hvad siger du så?!

Her taler de om Va j-j Visor på det amerikanske program The Doctors. 

Se også: Av! Selvsiddende bh river huden af kvinders bryster

 

5: Mintpastiller til din skede

Mint har reddet mangt en date, for der er da ingen, der gider kysse en med dårlig ånde, vel? Det må være den samme tankegang, skaberne bag Vaginal Mint har haft, da de besluttede sig for at kreere en mintpastil til din vagina.

Udover at hele produktets eksistens indikerer, at der er noget galt med kvinders naturlige duft, så indeholder pastillerne sukker, og de kan give dig en virkelig nasty svampeinfektion dernede.

Så bare lad være. Du dufter helt, som du skal.

vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede, ta-ta-towel, slynge, brystsved, babsesved, bryster, ferrero rocher, chokolade, bladguld, guldkapsler, chokoladeprutter, prutter, bæ, damper, mint, vaginal mint, vaginal hat, vaginal deo, vaginal læbestift,
Ville du stikke sådan en her op i din fisselette? Nej, vel? Så skal du heller ikke bruge en vaginal mint. (Foto: All Over)

Læs også: Skamlæber? Mine læber er ikke noget at skamme sig over

 

6: Urtedamperen

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow er flere gange blevet skældt ud for at sælge deciderede farlige ting og fake news til kvinder på sit livsstilssite, Goop.

Først var det hendes ide om at stikke et jadeæg op i dig for at træne din bækkenbund og rense ud i din vagina. Så kom gaveguiden med vaginaldamperen i.

Damperen skal efter sigende rense, tone og genoplive de ydre dele af dit køn. Forhandleren skriver også, at de kan hjælpe mod fertilitetsproblemer, menstruationskramper og kan detoxe dig mentalt og fysisk.

Fagfolk understreger dog, at vandet fra dampene kan tørre dig ud forneden, fjerne naturlige olier, og at varmen fra dampen kan give grobund for bakterier og svamp.

https://www.instagram.com/p/BXoMfvtj7l7/?taken-by=vibrant.souls

Læs også: Jadeæg i dåsen? Skuespillerindes livsstilssite beskyldes for fup

 

7: Vajazzle

Ingen liste over unødvendige produkter til din vagina ville være komplet uden Vajazzle. De små glimtende sten, skabt til at pryde din mis, blev populære i 2010’erne og blev på mange måder startskuddet for unødvendige produkter til kvindekroppen.

Similisten på alt fra jakker til tænder var umådelig populært i starten af det nye årtusinde, og på et eller andet tidspunkt besluttede nogen sig for, at kvinders kønsdele da ikke skulle snydes for de små “diamanter” (hvad sker der for alt det glitter?!).

Vajazzle blev dog for alvor populært, da skuespillerinden Jennifer Love Hewitt, der var så begejstret for pussy-pynten, at hun dedikerede et helt kapitel til dem i sin bog The Day I Shot Cupid, opfordrede alle kvinder til at pynte deres ædlere dele.

Vajazzle blev det mest søgte ord på Google den følgende dag og har aldrig helt forladt skønhedsbranchen siden.

Se mere: Aktivt kul trender på Insta: Stopper medicins virkning og er ikke “sundt”

vagina, skede, fisse, kusse, va-jay-jay, huha, den lille fine, sex, kvindekroppen, kroppen, kvinder, gadgets, dingenoter, kærlighed, bodyimage, kropsbillede, ta-ta-towel, slynge, brystsved, babsesved, bryster, ferrero rocher, chokolade, bladguld, guldkapsler, chokoladeprutter, prutter, bæ, damper, mint, vaginal mint, vaginal hat, vaginal deo, vaginal læbestift, vajazzle
If you like it then you should have put some bling on it … Åbenbart. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·