Læs også:

Close
bryster, babs, bryst, hud, bh, selvsiddende bh, stropløs bh, mode, undertøj, tøj, beklædning, lingeri, lim, kopivarer, sneaky vaunt, instagram, instagram-bh'en, bh, mode, fashion, kroppen, kvindekroppen

Av! Selvsiddende bh river huden af kvinders bryster

Nyheder  | 

Selvsiddende bh’er har indtaget Instagram, og nu klager flere kvinder over, at den ellers smarte gadget river huden af brysterne, når den skal tages af

Den er kendt som “Instagram-bh’en”: Den selvsiddende bh, der ligner et sæt vinger, der beklædt med plastik på indersiden klæber sig fast til huden på brysterne og sørger for, at du slipper for snærende stropper og fashion-problemer.

Med et lille træk i en snor, får du efter sigende en hamrende god kavalergang.

Det lyder godt, og ser i reklamevideoer og på billeder endnu bedre ud, og mange kvinder har allerede bestilt deres eksemplar hjem til lingeriskuffen.

Der er bare et problem: Flere kvinder melder nu om episoder, hvor de selvsiddende bh’er river huden af brysterne, når de bliver taget af.

Du læste rigtigt. Huden bliver revet af og sidder fast i bh’en.

bryster, babs, bryst, hud, bh, selvsiddende bh, stropløs bh, mode, undertøj, tøj, beklædning, lingeri, lim, kopivarer, sneaky vaunt, instagram, instagram-bh'en, bh, mode, fashion, kroppen, kvindekroppen
Flere kvinder fortæller, at deres selvsiddende bh river huden af brysterne. (Foto: All Over)

Se også: Det’ bare bryster! 29 sæt vidt forskellige og helt normale af slagsen

Kopi-bh’er bruger den forkerte lim

Mærket, der har gjort den selvsiddende bh til et musthave i enhver ungpigegarderobe, Sneaky Vaunt, har blandt andre brugt kendte, som den barmfagre Amber Rose, til at reklame for sine produkter.

Med en aggressiv reklamestrategi på de sociale medier er de selvsiddende bh’er blevet ultrapopulære på rekordtid.

https://www.instagram.com/p/BVqO5GKh1i2/?taken-by=amberrose

En selvsiddende bh fra firmaet koster 49 dollars, hvilket er lige omkring 318 kroner, altså i den samme prisklasse som en almindelig bh. Alligevel er der flere, og væsentlig billigere, kopiversioner af bh’en, der nu dukker frem, og det er kopivarerne, som kvinder har meldt om problemer med.

En kvinde har delt sin historie på de sociale medier, hvor hun fortæller, at hendes hud blev trukket med af, da hun skulle have bh’en af.

Læs også: Pas på: Fupfirmaer leverer katastrofale kjoler

I have never in my life in been in this much pain.The bra you see is what did this I never want anyone to experience…

Geplaatst door Jami Catherine Moran op donderdag 15 juni 2017

En anden kvinde fik blister og udslæt, efter hun brugte 45 minutter på at fjerne den selvsiddende bh.

Problemet er den lim, der bruges i kopi-bh’erne, der er alt for stærk. Kvinderne har klaget over deres bh’er, men har endnu ikke fået noget ud af det.

Så er du på udkig efter sommerens absolutte it-item til garderoben så pas gevaldigt på kopierne, for de kan ende med at koste dig huden på babserne.

Av!

Se også: – Jeg køber aldrig tøj på nettet igen

https://www.instagram.com/p/BUxMEOSlkFX/?taken-by=embodoe

· Mere fra samme kategori ·