Læs også:

Close

NEWS: Melania kritiseres som præsidentfrue – forlader sjældent penthouse

Nyheder  | 

Melania kritiseres som præsidentfrue – Google og Facebook franarret millioner – Ny ID-app skal stoppe unges rygning – Distortion udvider festivalen – Gwyneth Paltrow lancerer magasin med Anna Wintour

Bliv opdateret på verdenssituationen med dagens nyhedsoverblik.

Melania kritiseres: Præsidentfruen forlader sjældent sin penthouse

Donald Trump havde i weekenden jubilæum for sine 100 første dage på præsidentembeddet i USA, men også hans hustru vurderes for sine handlinger i den første tid.

Melania Trump sammenlignes i en video fra mediet Mic med Michelle Obama og det, den tidligere præsidentfrue opnåede på sine første 100 dage som præsidentfrue.

– Melania har været en privat førstedame. Michelle Obama var det modsatte. Under sine første 100 dage har hun sjældent forladt sin penthouse i Trump Tower, skriver Mic blandt andet.

– Hun har stadig til gode at begynde på sit løfte om at bekæmpe onlinemobning.

Se videoen her:

Læs også: Melania sagsøger medie for at ødelægge mulighed, der kun kommer en gang i livet

Ny ID-app skal sætte en stopper for unges rygning

Du skal være 18 år for at købe tobak. Alligevel har flere medier i den forgange uge skrevet historier om, hvor nemt det er for unge under 18 at købe cigaretter, fordi de enten ikke bliver spurgt om ID eller siger, at de har glemt det og så får lov at handle alligevel.

Mange forretninger har nu taget det nye Smart ID til sig, som er gyldig identifikation, der ligger som en app på din telefon. Med den er det endnu nemmere altid at kunne vise ID, og det vækker begejstring hos Kræftens Bekæmpelse.

– Nu er der ingen dårlige undskyldninger tilbage. Hverken for de unge eller for butikkerne, siger Niels Them Kjær, der er projektchef for tobaksforebyggelse, til Politiken.

– Den nye app gør det nemt for unge altid at have ID på sig. Det har været detailhandlens undskyldning tidligere, at unge ikke længere har billed-ID. Men alle unge har en telefon i lommen, så nu er vejen banet for at gøre noget andet.

Smart ID kobles op på dit Nem-ID og gælder som billedlegitimation.

Læs også: Marlboro opfordrer til rygestop

Færre mænd ryger – kvinder ryger videre. (Foto: Polfoto)

 

Google og Facebook franarret 683 millioner

Phishing har eksisteret, siden emails blev opfundet. Det er emails, hvor afsenderen udgiver sig for at være en anden for at “fiske” dine oplysninger og penge fra dig. Oftest er det godtroende personer, der falder for phishing, men det kan også ske for de helt store nørder.

Google og Facebook er nemlig ofre for phishing fra en 40-årig mand fra Litauen, der netop er blevet anholdt for at svindle og franarre de to giganter for 683 millioner kroner. Det skriver it-mediet Version2.

Manden har siden 2013 skrevet falske mails og regninger på ikke eksisterende it-udstyr fra falske virksomheder. Google og Facebook har fået de fleste af deres penge tilbage, men manden har endnu ikke været i retten.

Læs også: Det googler danskere – og andre nationer – mest om kvinder

google
Selv store it-giganter kan falde for phishing. (Foto: All Over)

 

Distortion udvider festivalen

Når den københavnske gadefest Distortion skyder årets festival i gang, bliver det med en ny scene. I år inddrages Rådhuspladsen nemlig også i festlighederne. Det skriver Politiken.

Den nye scene på Rådhuspladsen hedder Royal Distortion Mainstage og er altså hovedscenen under festivalen, der vil indeholde i alt 27 koncerter. Royal Distortion Mainstage er aktiv under både gadefesten på Nørrebro onsdag den 31. maj og på Vesterbro torsdag den 1. juni. Scenen lukker også først til midnat begge dage, hvilket altså giver to dyrebare, ekstra timer til de festende.

Læs også: Politiet øger terrorbeskyttelse ved Distortion

Distortion Festival i 2016. (Foto: Polfoto)

 

Gwyneth Paltrow og Anna Wintour lancerer nyt magasin

Gwyneth Paltrow er kendt som filmstjerne, blogger, sundhedsguru og iværksætter, og hendes seneste påfund er i samarbejde med ingen ringere end Fru Vogue selv: Modemagasinets chefredaktør, Anna Wintour.

Sammen skaber de to ildsjæle og stilikoner nu et magasin, der bærer Gwyneths kælenavn, Goop. Magasinets første udgave udkommer til september og vil omhandle sundhed, mad, bolig, mode og andre livsstilsemner.

Læs mere hos WWD.

Anna Wintour går i New Yorks gader i 2016 (Foto: All Over)
Anna Wintour går i New Yorks gader i 2016 (Foto: All Over)
Gwyneth Paltrow betaler for at blive stukket af bier
Gwyneth Paltrows blog er i forvejen ultra populær. (Foto: Polfoto)

Læs også: Gwyneth Paltrow betaler for at blive stukket af bier

· Mere fra samme kategori ·