Læs også:

Close
Trump, donald trump, usa, amerika, flygtninge, flygtning, immigrant, immigranter, visum, indrejseforbud, højesteret, nær familie, Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien, Yemen, 90 dage

NEWS: Det har Donald Trump lavet de første 100 dage på magten

Nyheder  | 

Trump har klaret de første hundrede dage i Det Hvide Hus – stor billedserie viser sandheden bag sejren · Topshop i modvind: “Er i stive?” · Danskere føler sig mest ensomme, når de er sammen med andre · Ny trend hitter: Vis din numse frem i naturen

Vi har samlet fredagens vigtigste historier, så du kan blive opdateret på, hvad der sker omkring dig.

Det har Donald Trump lavet på sine første 100 dage som præsident

Amerikas nye præsident, Donald Trump, har klaret de første 1oo dage på magten i morgen, lørdag den 29. april. Det bliver foreviggjort med en billedserie på hundrede billeder, som viser alle siderne af præsidentembedet. MY DAILY SPACE har samlet et udpluk.

Trump
DAG 95 – 24. april: Donald Trump sammen med sin meget omtalte datter Ivanka Trump. (Foto: Polfoto)

 

Trump
DAG 15 – 3. februar: Præsident Donald Trump besøger Air Force base i USA – det er ikke en hemmelighed, at Trump ikke er bange for at være en militær frontmand. (Foto: Polfoto)

 

Trump
DAG 16 – 14. februar: Demonstranter viser deres utilfredshed med den meget omtalte mur til Mexico, som Donald Trump ellers lovede skulle være opført indenfor de første 100 dage på magten, men endnu ikke er sket. (Foto: Polfoto)

 

Trump
DAG 88 – 17. april: Det hvide hus har en tradition med at holde en årlig “æggerulning” i forbindelse med påsken, og Præsident Trump fik da også besøg af selveste påskeharen. Fordelen ved at være præsident. (Foto: Polfoto)

 

Trump
DAG 80 – 9. april: Han er verdens mest udskældte og omtalte person i dette årti, men Trump har kun én ting at sige til det (Foto: Polfoto)

Du kan se alle billederne på CNN HER.

Topshop: Mode i modvind

Modegiganten Topshop er havnet i en shitstorm, efter deres nye sommerkollektion har ramt onlineshoppen. Navnligt er det et helt par særlige bukser, som har fået folk til at reagere på de sociale medier.

Topshop Jeans
Det er disse udfordrende bukser, som har fået folk til tasterne. (Foto: Topshop)

 

Topshop Jeans
Selv om stoffet er gennemsigtigt, så er prisen det ikke. Disse bukser står til 700 danske kroner. Og så er de vandafvisende … (Foto: Topshop)

Særligt på Twitter har brugerne kommenteret voldsomt på bukserne, og Topshop bliver beskyldt for at have drukket af natpotten. For et eksempel skriver brugeren Kayleigh Tanner således på Twitter:

Topshop
Hvis du vil se opdateringen på Twitter kan du trykke HER (foto: Twitter)

 

Ny undersøgelse: Danskere føler sig ensomme i selskab med nye mennesker

Ny undersøgelse viser overraskende, at vi danskere føler os allermest ensomme, når vi er i selskab med nye mennesker.

I en analyse foretaget af analysefirmaet Wilke, som har lavet undersøgelsen for Mary Fonden og Folkebevægelsen mod Ensomhed, mener hver sjette dansker, at de er allermest ensomme, når de er til arrangementer, hvor de ikke kender så mange. Det skriver mx.dk.

Undersøgelsen er udgivet i forbindelse med, at kampagnen “Danmark spiser sammen” afholdes i denne uge. Her sættes fokus på, hvordan man kan mødes omkring måltidet, og her spiller folk sociale aspekter ind, som for et eksempel ensomhed.

Undersøgelsen viser nøjagtigt, at 17 procent ofte føler sig alene i selskab med nye mennesker, men at det kun er 10 procent, som føler sig ensomme, når de er alene.

 

ensom
Føler du dig også ensom omkring nye mennesker? (Foto: All Over)

Ny trend hitter: Vis din numse frem i naturen

Der er hele tiden nye mærkelige trends på nettet. Mermaid-haler, unicorn-drikke … og nu viser en ny trend sig.

Denne trend er af den helt naturlige slags, og heldigvis kræver den ikke, at du skifter hårfarve eller køber nyt, dyrt tøj. Nej, tværtimod. Den nye trend er let: Smid bukserne i naturen og tag et billede af din numse.

Instagram-profilen Cheeky Exploits har taget ejerskab over den badeglade trend og deler billeder af mange forskellige folk, der viser deres bare numser frem rundt omkring i verden. Sloganet for trenden er: “Gør verden gladere med numser”.

Skal du med på baldetrenden?

 

Numse
Vil du se flere numsebilleder? Så kan du finde Instagram-profilen HER (foto: Instagram)

 

Numse
Vil du se flere numsebilleder? Så kan du finde Instagram-profilen HER (foto: Instagram)

 

Numse
Vil du se flere numsebilleder? Så kan du finde Instagram-profilen HER (foto: Instagram)

· Mere fra samme kategori ·