Læs også:

Close
fried egg-sandwich æg opskrift louisa lorang (Foto: Chris Tonnesen)

Fried egg-sandwich

Mad  | 

Mange glæder sig til at flytte hjemmefra, men ofte halter det lidt med madlavningen i starten. Louisa Lorang har lavet en super fed kogebog med nemme retter. Her får du opskriften på fried egg-sandwich

Fried egg-sandwich er nem at lave, og den smager godt om du bruger den til morgenmad, frokost, nem aftensmad med lidt salat til eller bare som mellemmåltid.

fried egg-sandwich æg opskrift louisa lorang (Foto: Chris Tonnesen)
En lækker lille ret. (Foto: Chris Tonnesen)
Ingredienser
2 fed hvidløg
olivenolie
2 håndfulde spinat
salt
2 æg
1 skive ost
1 skive skinke

Sådan gør du

Fried egg-sandwich, retten tager blot 13 minutter at lave.

Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande.

Kom spinaten ved, og lad den akkurat falde sammen. Krydr med salt.

Spejl 2 æg (samme pande er ok!). Vend dem begge, så de er stegt på begge sider, men blommen fortsat er let flydende.

Læg ost på det ene æg, og lad den smelte en smule. Kom spinat og skinke på, og læg det andet æg på toppen.

Server straks sandwichen, gerne med chilisauce.

Tip

Du kan sagtens undlade skinken, hvis du vil have en vegetarisk version. Hvis du ikke orker at spise bunker af brød, men gerne vil have en nem sandwich, er denne helt perfekt!

Du kan også bruge babyspinat, men lige her er en grov spinat ekstra dejligt, selvom det er lidt sværere at skylle.

 

Hvis du er blevet lækkersulten, så kan du blive endnu mere inspireret på Lorang&Co

 

Bogen ser således ud, hvis du gerne vil have fingrene i den:

forside flytte hjemmefra kogebog louisa lorang nem mad bog forfatter kok

 

Læs også:

Interview med Louisa Lorang

louisa lorang kogebog flytte hjemmefra forfatter kok (Foto: Maria Wamke Nørregaard)

· Mere fra samme kategori ·