Læs også:

Close
movember, november, skæg, parforhold, kærester, hårvækst, sjov,

Seks stadier, vi kvinder går igennem, når vores kærester deltager i Movember

Underholdning  | 

Movember er officielt startet og vores kæresters skæg gror i fuldt flor. Sexet eller belastende? Måske begge? Der er seks stadier, vi kvinder går igennem, når skægget får frit løb under Movember

Deltager din kæreste i Movember år efter år? Hvis han ikke gør, kan det være, du føler dig snydt. Snydt for det frække skæg og det sexede look, du synes han får, når det gror. Men hvis han vælger at være med i det månedslange event, der har fokus på mænds helbred, resulterer det også i nogle (måske ubevidste) følelser eller tanker hos dig. I særdeleshed hvis han ikke har skæg til hverdag!

I starten kan tanken om et stort, vildt og sexet skæg være tiltalende. Men måske bliver den forventning ikke siddende hos dig, og måske ender Movember med at være en måned, der for dit vedkommende bare skal overstås? Én ting er sikker, der er uden tvivl nogle stadier, alle kvinder gennemgår, når Movember melder sig.

movember, skæg, mand, gro, hårvækst, underholdning, god sag, parforhold
Lad os nu bare være ærlige: Mænd er mega sexede med skæg. Men det skal være det rigtige skæg. Det skal ikke være for langt. Ikke for kort. Ikke for tyndt og ikke for tykt. Den skal helst ikke krølle, og så må det bare rigtig gerne have den helt rigtige frisure. Det er da ikke for meget forlangt, vel? (Foto: Pexels)

1. Skæg? Ja tak. Skæg er sexet

Der er ikke mange ting, vi kvinder synes er mere forførende end mænd med skæg. Okay. Der er måske nogle få ting, der er mindst lige så sexede. Men stadig. Vi elsker mænd med skæg. Så når vi går ind i Movember, er der ikke meget modstand eller modvilje at finde hos os kvinder. Vil du gro skæg min skat? Go right ahead.

Når Movenber starter, så har vi den her sexede forestilling om, at vores mænd bliver forvandlede til sexede vikingemænd. Du ved, ligesom de store stærke bøffer fra serier som Vikings. Vi har måske endda en lille skjult forhåbning om, at der følger lidt maskulint temperament og ekstra mandighed med i købet. Men lad os nu være ærlige. Skægget bliver aldrig lige så vildt, og vores mænd opfører sig nøjagtigt som de plejer. Skuffet much? Som den skægløse Michael Jackson sang: You are not alone.

Læs også: Meget mere end bare skæg

2. Moustache eller vildmand? Jeg er forvirret

Da er Movember sjovt nok en sammentrækning mellem ordene moustache og november. Det er et event, der sætter fokus på mænds helbred, ved at alle mænd, der tilmelder sig eventet, skal gro og pleje et moustache. Ifølge reglerne må det her moustache ikke gro sammen med mændenes bakkenbarter. Okay. Nu bliver det for teknisk. På kvindesprog: Mændene skal gro et moustache. Jep. Jeg ved, hvad du tænker. Det er ikke sexet.

Det er faktisk meget meget sjældent, at nogen har udtalt (eller tænkt) at moustache er sexet. Det er det der lille usexede fipskæg, som mange af de sørgelige typer på film har. Hvor blev vikingen af? Så blev den drøm slukket. Istedet har du nu en kæreste med fipskæg. Tillykke. Men der er håb! Det lader nemlig til, at flere af vores kære mænd laver deres egne regler: Det handler ikke om at gro et moustache, men bare at være med ved at gro et skæg. HALLELUJA! Vikinge-drømmen lever!

Læs også: Det betyder dit udseende for dit selvværd

3. Skal det ikke snart trimmes? Det kradser

Okay. Det kan godt være, det ser sexet ud. Det kan godt være, at han pludselig er lidt mere sexet og maskulin end for et par uger siden. Det er meget muligt at Movember slet ikke er så tosset endda. Men for satan hvor det kradser og svier, når han kysser dig. Er det virkelig det værd? Pludselig begynder din lyst til at kysse ham at falde en smule, og du tænker over, om den evige rødme rundt om munden er for høj en pris at betale for din kærestes skæg.

Godt Movember kun er en måned. For det skidt skal da til at trimmes. Eller måske fjernes helt. Så er det meget muligt, at han potentielt kan ligne en uskyldig teenagedreng, når det hele er overstået. Men er det ikke det værd, så du slipper for den ulidelige svien, hver gang hans læber nærmer sig dine? Nogle gange må man tage et valg: Viking og svie eller teenagekæreste og babyhud? Valget er dit.

Læs også: Kvinder er lykkeligst, når kæresten er grimmest

4. Fint. Så lader jeg også bare håret gro

Når man tænker over det, så er Movember en god undskyldning for at hoppe med på “lad det gro” vognen. Hvis han ikke trimmer eller fjerner skægget, hvad er så i vejen for, at du også bare lader naturen gå sin gang? November er alligevel ikke måneden, hvor du går med bare ben eller skal på stranden, så hvorfor ikke sætte dit eget kvindelige præg på eventet? Så slipper du også for at tænke på barbering i hele 30 dage. Du kan jo lige så godt få noget ud af det, ikke?

Hvis han ikke er helt tilfreds med situationen, så skal du bare bringe tredje stadie op. Hvis du skal lide under hans skægvækst, så kan han også lide under din kropsbehårings nye frie liv. Det er vel fair nok? Stå fast kvinde!

Læs også: Intimguide: En komplet guide til at barbere dine intime dele

5. Skal vi ikke pynte det?

Når man har været sammen noget tid, så kan de mærkeligste ting virke morsomme. Når din kærestes skæg har groet et godt stykke tid, og du er ved at vænne dig til hans nye look, så er det måske ikke så nyt, spændende, sexet og vikingeagtigt længere. Og så skal der altså ske noget nyt. Noget sjovt. Og noget der kan gøre op for den svie og smerte, du dagligt accepterer ved hvert kys.

Så nu siger jeg det bare højt. Den lyst vi alle sammen har, når vores kærester har langt skægt. Hvad med at pynte det? Se det kunne være sjovt. Vi kan farve det, putte glimmer i det eller måske dekorere det med noget af vores julepynt? Så bliver det også lidt festligt. Vær nu ikke sådan en lyseslukker. Det er Movember skat!

Læs også: Par afslører de mærkelige ting, de laver, når de er alene

6. Fjerner du det? Jamen skæg er sexet

Når Movember er ved at lakke mod enden, og skægget skal fjernes, går virkelighedens grumme sandhed op for dig. Skægget skal trimmes. Eller fjernes. Eventet er slut og nu skal tingene (og din kærestes skæg eller mangel på samme) tilbage til dets sædvanlige stadie. Men hvorfor? Skæg er sexet. Det er nu, det går op for dig, at du har brokket dig unødvendigt meget de sidste par uger. Hvad betyder svien og rødmen, når din kæreste er en viking?

Okay okay. Måske har du ikke været helt ulidelig. Men nu har du lige nået at vænnet dig til hans nye look, og så er det allerede farvel? Well. Der er jo altid Movenber næste år. Og der vil du i hvert fald bakke ham hundrede procent op. For skæg er altså sexet!

 

Læs også: 10 irriterende ting, jeg hader, når folk gør

· Mere fra samme kategori ·