Læs også:

Close
haj hajangreb angreb hajbid hajer australien farlig

NEWS: Mand død efter hajangreb

Nyheder  | 

Mand død efter hajangreb · Kesi aflyser 15 koncerter · Britta Nielsen vil gerne udleveres til Danmark · Danskerne skal være med til at finde landets bedste takeaway · Dagens video: Spice Girls annoncerer tour

Vi har udvalgt dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Mand død efter hajangreb

Mandag blev en 33-årig australsk mand angrebet af en haj ved øgruppen Whitsundays, der er en populær turistdestination i Australien. Manden blev bidt voldsomt i arme og ben og fik meget voldsomme skader, hvilket gjorde, at han blev erklæret død på hospitalet.

Den 33-årige mand var på sejltur på en yacht, hvor han både svømmede og stod på paddleboard. Hajen angreb ham, da han svømmede ved yachten. Han blev straks samlet op af en redningsbåd, hvor han blev behandlet for sine skader. Kort tid efter blev han fløjet til et hospital i en helikopter.

– Han havde fået meget alvorlige bid, som medførte et stort blodtab og hjertestop, fortæller Ben McCauley, der var en del af redningspersonalet i helikopteren.

Det er det tredje hajangreb ved øgruppen Whitsundays på blot to måneder. Det skriver Ritzau.

haj hajangreb angreb hajbid hajer australien farlig
Mand død efter hajangreb. (Foto: Pixabay)

Læs også: Turist dræbt af haj

Kesi aflyser 15 koncerter

Kesi har længe haft problemer med sin stemme, og i går fik Kesi-fans landet over en trist nyhed. Lægerne har nemlig fundet ud af, at han har en cyste på stemmebåndet, hvilket gør, at han skal opereres allerede i løbet af november. Det skriver Ekstra Bladet.

Operationen betyder, at han er tvunget til at aflyse 15 koncerter på Hotel Cecil.

– Jeg kan desværre ikke spille, og det er sindssygt pres. Men alle jer, der har købt billetter til Hotel Cecil vil få jeres penge tilbage, og så vil vi prøve at sætte nogle nye koncerter op, fortæller Kesi på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpzyYwanUcu/

Læs også: Anmeldelse: Den nye danske serie Friheden

Britta Nielsen vil gerne udleveres til Danmark

I går blev den hovedmistænkte, Britta Nielsen, i sagen om svindel for 111 millioner kroner i Socialstyrelsen anholdt omkring klokken 05.30 i en lejlighed i Johannesburg i Sydafrika.

Hendes sydafrikanske forsvarsadvokat, Gerhard Landman, oplyser at Britta Nielsen ikke vil have noget imod at blive udleveret til Danmark fra Sydafrika. Han oplyser desuden, at hvis alt går efter planen, så kan Britta allerede blive udleveret torsdag og være i Danmark allerede på fredag. Det skriver TV 2.

Britta Nielsen har været efterlyst verden over i svindelsagen, der kom frem i offentligheden i begyndelsen af oktober. I sidste uge blev en mand, som også er sigtet i sagen, ligeledes anholdt i Sydafrika.

Johannesburg, afrika, sydafrika, by, storby, højhuse, huse, bygninger
Britta Nielsen blev i går anholdt i en lejlighed i Johannesburg i Sydafrika. (Foto: Pixabay)

Læs også: Britta Nielsen er anholdt

Danskerne skal være med til at finde landets bedste takeaway

Pizza, gourmetburgere, sushi, ramen, poké bowls, boller i karry, salat – ja der er snart ikke den ret, du ikke kan få leveret lige til døren. Men hvor får man egentlig den bedste takeaway? Det skal danskerne nu være med til at finde ud af. Årets afstemning til Danish Take Away Awards er netop åbnet. Så frem til den 25. november kan danskerne stemme på deres egen favorit takeaway-restaurant i forbindelse med Danish Take Away Awards 2018, der løber af stablen for tredje år i træk.

Og det er ikke kun prisen for hele Danmarks bedste takeaway-sted, der skal uddeles, når vinderne af Danish Take Away Awards 2018 hyldes ved et awardshow i København den 4. december. Hver region skal nemlig også finde deres favorit, ligesom der uddeles priser for blandt andet ”Årets bæredygtige restaurant” og “Årets takeaway trend”.

Sidste år blev der afgivet mere end 15.000 stemmer ved Danish Take Away Awards. Du kan stemme på din favorit her.

Danskerne skal være med til at finde landets bedste takeaway
Danskerne skal være med til at finde landets bedste takeaway. (Foto: Just Eat)

Læs også: 8 apps, der gør hverdagen federe

Dagens video: Spice Girls annoncerer tour

Rygterne har længe svirret, men nu er det officielt. Spice Girls er genforenet!

https://www.instagram.com/p/BpzYZaCnfvb/

Læs også: Nu sker det! Rygtet siger, at Spice Girls er genforenet

· Mere fra samme kategori ·