Læs også:

Close
Spice Girls genforenet og tager på turné. (Foto: Scanpix Denmark)

Nu sker det! Rygtet siger, at Spice Girls er genforenet og tager på turné i 2018

Underholdning  | 

Hai, si, ja – hold tight: Spice Girls er angiveligt genforenet og på vej på turné

Det her bliver muligvis den allerbedste nyhed, du kommer til at læse i dag. As we speak er der nemlig mere spice på vej til dit life, for Spice Girls (jep, verdens største pigegruppe, der bragte girl power ind i vores liv) er nemlig ved at blive genforenet for at tage på turné!

Det er i hvert fald, hvad rygtet siger, og selv om det næsten er for godt til at være sandt, så vælger vi at håbe, tro og krydse fingre her på redaktionen, hvor der laves rottehaler, trækkes i plateausko og kastes peacetegn for at fejre dagen, efter vi har set nyheden på sladdersitet TMZ.

Mediet skriver, at Spice Girls mødtes med gruppens manager, Simon Fuller, i sidste uge, hvor de tog nedenstående billede og lavede en løs plan for den kommende turné, der skulle begynde i sensommeren.

Turnéen kommer efter sigende til at runde flere amerikanske stater samt Storbritannien med alle de originale medlemmer (ja, også Victoria Beckham!), og der er heldigvis ikke så langt fra os og over til briterne, nu hvor Baby, Sporty, Scary, Posh og Ginger ikke har sat Danmark på tourplakaten.

Læs også: Det savner vi ikke fra 90’erne

Mens vi venter på en officiel udmelding, hvor Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie C. og Melanie B bekræfter måske årets bedste nyhed for 90’er-børn, lytter vi til den her:

 

· Mere fra samme kategori ·