Læs også:

Close
Just Eat, mad, take away, aftensmad, sulten, junkfood, junk, usund

NEWS: Just Eat klar med Burger King-levering til danskerne

Nyheder  | 

Just Eat klar med Burger King-levering til danskerne · DSB-personalet har nedlagt arbejdet: Hele landet ramt · Radiovært dræbt på åben gade ·  Forbrugerrådet Tænk vil have mærkningsordning på prisportaler · Dagens billede: Årets juleborde hos Royal Copenhagen

Vi har udvalgt dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Just Eat klar med Burger King-levering til danskerne

Nu er der godt nyt for de danskere, der er på ‘Team Burger King’, for fra i dag behøver de nemlig ikke længere forlade hjemmet for at få fingrene i deres favoritburger. Den populære burgerkæde, Burger King, har indgået samarbejde med takeawayportalen Just Eat, der nu skal levere dit Whoppermeal til døren.

– Vores kunder har længe haft et brændende ønske om at få vores burgere leveret til døren, så det føles rigtig godt at kunne give danskerne en tidlig julegave. Med Just Eat-samarbejdet mener vi, at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan sikre, at de burgersultne danskere får levering af højeste kvalitet. Det har været vigtigt for os, at det er den samme kvalitet og gode smag, der møder kunden, uanset om de får maden bragt ud, eller om de spiser den i en af vores mange restauranter, siger Sofie Navardsen, markedschef hos Burger King Danmark.

Burger King er online hos Just Eat fra i dag og man kan også bestille direkte fra Burger Kings egen hjemmeside. I første omgang leveres der i og omkring Aarhus, Odense, Aalborg og København.

Just Eat, mad, take away, aftensmad, sulten, junkfood, junk, usund
Just Eat klar med Burger King-levering til danskerne. (Foto: Just Eat)

Læs også: Danskerne skal være med til at finde landets bedste takeaway

DSB-personalet har nedlagt arbejdet: Hele landet ramt

Onsdag morgen er togtrafikken i hele landet ramt af aflysninger og længere rejsetid. Det skyldes at DSB-personalet har nedlagt arbejdet grundet en overenskomststridighed.

På nuværende tidspunkt kender DSB ikke til varigheden eller omfanget, og der bliver ikke indsat togbusser. Det skriver TV 2.

Det er blot få uger siden, at alle S-tog i Hovedstadsområdet holdt stille grundet et fagligt møde om overenskomstforhandlinger.

Tog s-tog dsb lokalbanen strejke
DSB-personalet har nedlagt arbejdet: Hele landet ramt. (Foto: Pexels)

Læs også: S-togene ramt af strejke på ubestemt tid

Radiovært dræbt på åben gade

Mandag aften blev eks-bandeleder og radiovært Nedim Yasar skudt ned og dræbt på åben gade i Københavns Nordvestkvarter. Det skete kort efter, at han holdt reception for sin nye bog.

Radioværten var i mange år en del af en Bandidos-supportgruppe. Men for seks år siden valgte han at vende ryggen til det miljø, og han meldte sig derfor ind i politiets exitprogram.

Siden 2012 har han en stor del af tiden levet et liv i skjul med hemmelige adresser og været debattør samt førstehåndskilde i forhold til bandemiljøet og den svære vej væk derfra. Det skriver TV 2.

Politi, ulykke, blå blink, kriminel, drab, ulykke, 112
Radiovært dræbt på åben gade. (Foto: Pexels)

Læs også: Tre personer dræbt ved skyderi på hospital

Forbrugerrådet Tænk vil have mærkningsordning på prisportaler

Forbrugerrådet Tænk har i oktober og november undersøgt 34 prisportaler hvoraf 18 portaler er danske. Prisportalerne viser priser for henholdsvis flybilletter, mobilabonnementer, hårde hvidevarer og elektronik.

Undersøgelserne har blandt andet afdækket, at flere portaler lover, at de finder den laveste pris på markedet, men i virkeligheden er det kun et fåtal af portaler, der holder deres løfte. Forbrugerrådet Tænk har desuden kunne dokumentere, at der er stor forskel på, hvor stor en del af markedet prisportalerne dækker. Desuden er der også flere af portalerne, der ikke har retvisende priser.

Forbrugerrådet Tænk foreslår, på baggrund af deres undersøgelser, at der indføres en frivillig mærkningsordning, så forbrugerne lettere kan finde de troværdige portaler.

– Vi forestiller os en frivillig mærkningsordning, som belønner de portaler, der gør det godt og hjælper forbrugerne på samme måde som e-mærket, hvor netbutikker frivilligt lader sig tjekke for at blive certificeret. En lignende mærkningsordning på prisportaler vil gøre det lettere for forbrugerne at skille de gode portaler fra de dårlige, og det vil samtidig være til gavn for de virksomheder, der har de bedste produkter, at forbrugerne kan finde frem til dem, siger Anja Philip, Forbrugerrådet Tænks formand.

Online telefon smartphone computer pc pige kvinde glad
Forbrugerrådet Tænk vil have mærkningsordning på prisportaler. (Foto: Pexels)

Læs også: Mange passagerer ved ikke, at de kan få erstatning ved togforsinkelser

Dagens billede: Årets juleborde hos Royal Copenhagen

I går var vi med til afsløringen af årets juleborde hos Royal Copenhagen. I dag åbner udstillingen for offentligheden.

juleborde hos Royal Copenhagen
Årets juleborde hos Royal Copenhagen. (Foto: MY DAILY SPACE)

Læs også: Historien om en blå blomst

· Mere fra samme kategori ·