Læs også:

Close
VM i håndbold, håndboldherrerne. Frankrig, Jesper Nøddesbo

Fem håndboldherrer, vi følger på Instagram

Underholdning  | 

Hvis du følger vores håndboldherrer i VM i Frankrig, har du måske fået lyst til også at følge nogle af talenterne på Instagram. Well look no further!

17 af de danske håndboldspillere er blevet udvalgt til det store VM, og her kan du få et overblik over resten af håndboldherrernes kampe. I denne artikel fokuserer vi på de charmerende mænd bag!

Danmarks Tarzan, Jesper Nøddesbo

Stregspiller Jesper Nøddesbo har det ikoniske hipsterskæg og matchende man-bun. På hans Instagram kan du se hans hverdag med konen, de to børn, som han ofte jonglerer med i luften og selvfølgelig en masse håndbold. Derudover er der ofte oversættelser på spansk, da Jesper spiller i FC Barcelona. Me gusta!

Hårvask ved frisøren? En la peluquería? #børnearbejde #vihygger #morermisundelig

A post shared by Jesper Nøddesbo (@jespernoeddesbo) on

En sød popdreng, Lasse Bredekjær Andersson

Den 22-årige Lasse er bagspiller og spiller også for FC Barcelona. På hans Instagram er der en snært af drengerøvsbilleder med vennerne og fotos af ham selv med det ikoniske “Rynken mellem øjenbrynene“-look. Ruller man langt nok ned, er der en bar overkrop eller to, hvilket bestemt ikke gør noget.

Godt nytår fra drengene ?

A post shared by Lasse Bredekjær Andersson (@lasseandersson94) on

Hugable og nybagt far, Michael Damgaard

Med ordene “I do handball“ i Instagram-biografien, er man ikke i tvivl. Michael spiller til hverdag for SC Magdeburg i Tyskland og bor der sammen med sin kæreste og sit barn. Hans Instagram fyldes af selfies fra hverdagen samt hans søde datter. Han fremstår som den sødeste mand og er klart typen, der går lige i æggestokkene.

?

A post shared by Michael Damgaard (@dgaard34) on

Læs også: Stefanie tester: Datingapps i USA vs. Danmark

Pandebåndsbæreren med de varme øjne, Mikkel Hansen

Mikkel Hansen er klart den af håndboldherrerne, der har flest følgere på Instagram. Til hverdag spiller han for PSG Handball i Paris. Mikkels Instagram boomer naturligvis med håndboldbilleder, men han er faktisk også en af de eneste, der lægger flotte billeder op af naturen, arkitektur og byliv. Klart et follow værd.

Charmøren, Jannick Green

Vores målmand Jannick spiller også for SC Magdeburg i Tyskland. Vi har endnu engang at gøre med en dejlig Familiefar med stort F. Jannicks Instagram viser hans søde familie på fire og en hverdag som barnlig sjæl med sjov, ballade og humoristiske kommentarer. Man bliver helt varm om hjertet!

Tak Gud for rulletrapper mens mor shopper. Så skal der leges #GoodTimes

A post shared by jannickgreen (@jannickgreen) on

 Læs også:

– Flere piger spiller fodbold, men dropper sporten, når de bliver teenagere
– How to: Se frisk og smuk ud uden makeup
– Året, der gik 2016: Pokémon, SKAM, Trump, kagegate, nøgenbilleder og …

· Mere fra samme kategori ·