Læs også:

Close
Naturlig skønhed (Foto: All Over)

How to: Se frisk og smuk ud uden makeup

Skønhed  | 

At være naturlig smuk er selvfølgelig noget, man er født med, eller er det? Der findes heldigvis et hav af muligheder og snydeteknikker for at fremme din naturlige skønhed. Vi har fundet 10 af dem

Det er morgen, og du er stået alt for sent op. Makeuppen bliver hurtigt fravalgt, da morgenhåret og tøj på kroppen er en førsteprioritet. Efter en hård cykelspurt er du endelig kommet frem, da den første, du møder, nervøst kigger på dig: “Hold da op. Er du syg?” Det sker ofte, og det er ikke sjovt at blive forvekslet med Quasimodo.

Her er 10 tips til, hvordan du kan fremme din naturlige skønhed og se lidt mere frisk ud.

1. Farv, farv, farv

For at fremhæve øjnene kan en omgang farve på bryn og vipper være med til at markere dit ansigt. Du kan enten få dem farvet hos en frisør, eller du kan gøre det hjemme med en bryn- og vippefarve. Vær dog opmærksom på, at det kræver en rolig hård at gøre det selv, og at farven også virker på huden, selv om det da også kan være pænt med to store prikker på øjenlåget.

2. Rens din hud

Det er vigtigt, at du renser din hud hver morgen og aften for at undgå urenheder. I løbet af dagen bliver din hud udsat for makeup og forurening, der stopper porerne. Lad derfor din hud få hvile om natten.

Læs også: Derfor er det vigtigt at rense din hud

3. Drik vand – og en masse af det

Skønhed kommer indefra, og det er ingen hemmelighed, at vand er og bliver godt for dig. Vand er vigtigt for dine hudceller, så du kan holde din hud fugtig og blød. Vand gør desuden også, at dine muskler bliver holdt faste, da muskler primært består af vand.

Pige drikker vand foran blå himmel (Foto: All Over)
Husk at drikke en masse vand for at holde huden fugtig og frisk (Foto: All Over)

4. Creme til fjæset

Der findes ikke noget bedre end et langt, varmt bad efterfulgt af en god creme på den rene hud. Mange ansigtscremer går ind og holder huden sund og frisk, og hvis den har en opstrammende effekt, mindsker den aldringstegn – win-win til at blive naturlig smuk!

5. Undgå det hævede morgenfjæs

Der er mange mænd, der tror, at morgengrim bare er et udtryk, kvinder har fundet på, men det passer ikke. Mange er hævede i ansigtet om morgenen. For at komme problemet til livs, skal du rense din hud. Hvis du ikke renser din hud godt nok, kan snavset gøre dit ansigt hævet.

Et trick for at fjerne hævelserne er at massere din hud ved tindingen, bag kæben og ved ørerne, så væsken fra ansigtet kan føres tilbage til lymfekirtlerne.

6. Frisøren er din ven

Frisøren kan være en dyr udgift på kontoen, men det er altså en investering, for sundt og nyklippet hår giver automatisk et velsoigneret og rent look. Et andet råd er at bruge hårkur mindst én gang om ugen for at give håret fugt og glans.

Læs også: Beautybloggerens bedste tricks til sundt og lækkert hår

Pige får vasket hår af mandlig frisør (Foto: All Over)
Forkæl dig selv med en hårkur en gang om ugen og en klipning once in a while. (Foto: All Over)

7. Kysseklar mund

Det handler stadig om at se velsoigneret og smuk ud, hvilket bunder i fugt til læberne. Invester i en god læbepomade, og husk at pleje dem, så du ikke får sprækkede og tørre læber.

8. Buk vipperne eller få dem længere?

Igen er der fokus på øjenene, da det virkelig er det, der afgør, om du ser træt eller frisk ud. Enten kan du købe en øjenvippebukker for at åbne øjet eller få sat falske enkeltvipper på. Det giver stadig et naturligt look. En anden mulighed er også at få et permanent vippebuk, der holder i 1-2 måneder.

9. Say cheese and smile

Det lyder som en kliche, men en glad og smilende pige er en smuk pige. Find derfor smilet frem, og allerede der er du blevet meget smukkere.

10. På med brillerne

For at indramme ansigtet kan et par briller få dig til at se friskere ud, og så ser du måske også en anelse klogere ud på kontoret eller til forelæsningen! Er det sommer, kan du køre “Jeg er for kendt til det her sted” med et par solbriller.

Victoria Beckham med solbriller og sort frakke (Foto: All Over)
Lav en Hollywood, og gør som stilsikre Victoria Beckham. (Foto: All Over)

Læs også:
Guide: Den perfekte rensemousse
– Fem fantastiske beautyprodukter, der redder dig hver dag
– Test: Så meget giftig kemi er der i min makeuppung

· Mere fra samme kategori ·