MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
grillede ferskener (Foto: Camilla Skov)
Tina Dines Appelt
Mad  |  26. juni 2020

Grillede ferskner med rosmarin & karamelliseret hvid chokolade

Hvem elsker ikke at grille. Og hvorfor ikke også grille desserten ... Det er både hyggeligt, og så smager de grillede ferskener fantastisk sammen med mascarponecremen og den karamelliserede hvide chokolade.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
timiankylling
Tina Dines Appelt
Mad  |  24. marts 2020

Grøn keto: Timiankylling med lilla kålsalat

Keto er et begreb, der er meget oppe i tiden. Her får du en grøn ketoopskrift på timiankylling med en lækker lilla kålsalat til.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
biksemad prinsesse marie selina juul mad med respekt (Foto: Mikkel Adsbøl)
Tina Dines Appelt
Mad  |  6. februar 2020

STOP MADSPILD: Biksemad med grøntsager, koriander og spejlæg

Vi kender det alle - den dag hvor man ikke gider lave mad. Der er H.K.H. Prinsesse Maries opskrift på biksemad med grøntsager, koriander og spejlæg genial at lave. Brug hvad du har af rester i køleskabet (forhåbentlig lidt kød og kartofler) og lav et festmåltid.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
veggieburgers muusmann vegetar græskar (Foto: Søren Staun Petersen)
Tina Dines Appelt
Mad  |  2. oktober 2018

Efterårsmad: Veggieburger med græskar

Efteråret er skudt igang - det samme er græskarsæsonen. Her får du en opskrift på en lækker veggieburger med græskar.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
økosvin bog og couscoussalt nordiske middelhavskost
Tina Dines Appelt
Mad  |  18. maj 2018

Så er der serveret økosvin

Her får du en opskrift på ovnbagt økosvin i pergament med couscoussalat, der er noget af en lækkerbisken at sætte tænderne i.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk