Læs også:

Close
baby, pregnant, gravid, kvinde

NEWS: 19 kvinder befriet fra opsporet nigeriansk ‘babyfabrik’

Nyheder  | 

19 kvinder befriet fra opsporet nigeriansk ‘babyfabrik’ · Flere bilbrande i København · Netflix bekræfter: ‘Stranger Things’ vender tilbage med en fjerde sæson · September blev den vådeste september måned i 18 år · Dagens billede: Drone fandt dømt menneskehandler efter 17 år på flugt

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

19 kvinder befriet fra opsporet nigeriansk ‘babyfabrik’

Nigeriansk politi har opsporet det, myndighederne beskriver som en “babyfabrik”. 19 gravide kvinder meldes befriet ved en aktion. Det skriver BBC. Der er foretaget to anholdelser, en 40-årig og en 54-årig kvinde, i forbindelse med afsløringen. Det skete i Lagos, hvor ejendommen med kvinderne var beliggende.

– Kvinder har været holdt i en form for fangenskab med henblik på at gøre dem gravide, så man siden kunne sælge deres børn videre, lyder det i en erklæring fra politimyndigheden i Lagos.

Det er ikke oplyst, hvem der har været i markedet for at købe børn. Men ifølge politiet har prisen været 9600 kroner for drengebørn og 5700 kroner for piger. En af de 19 kvinder, der var i alderen 15 til 28 år, siger til avisen Vanguard, at hun blev lokket med under løfte om at få arbejde.

– En kvinde samlede mig op ved et busstoppested. Næste dag kom der en madam og sagde til mig, at jeg ikke skulle forvente at komme ud før til næste år, siger en kvinde. Det skriver TV2.

baby, pregnant, gravid, kvinde
19 kvinder er blevet befriet fra en nigeriansk ‘babyfabrik’. (Foto: Unsplash)

Læs også: NEWS: Forældre fik ved en fejl et asiatisk barn på fertilitetsklinik

Flere bilbrande i København

Københavns Politi meddeler ved 23.40-tiden, at de er til stede i Emdrup, Utterslev og Nordvest på grund af fem bilbrande.

– Årsagen til brandene er ukendte, men det kan skyldes kriminelle forhold, skriver vagtchefen på Twitter.

Hovedstadens Beredskab tweeter et billede af en af de brændende biler. Ekstra Bladets reporter beretter om situationen på Hjortholms Allé, hvor nogle af bilerne holdt parkeret.

– Flammerne stod i fuldstændig lys lue. Brandvæsenet har slukket brandene, og nu har politiet spærret af. Der er tre biler der holder ind til kantstenen, hvor den i midten, ikke er udbrændt. Flammerne var flere meter høje«, fortæller hun til eb.dk.

· Mere fra samme kategori ·