Læs også:

Close
Børn, barn, forældre, kærlighed, hånd i hånd, baby, familie

NEWS: Forældre fik ved en fejl et asiatisk barn på fertilitetsklinik

Nyheder  | 

Forældre fik ved en fejl et asiatisk barn på fertilitetsklinik · Efterlyst familiefar kørte formentlig ind i lastbil med vilje · 21-årige Karl har lavet en speciel sneakers forretning · Flere vinduer sprængt i en eksplosion ved pizzaria · Dagens billede: 300 træer plantet midt på et fodboldstadion

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Forældre fik ved en fejl et asiatisk barn på fertilitetsklinik

Efter at have brugt 3,4 millioner kroner for en kunstig befrugtning, var et amerikansk forældrepar forbavsede over at deres datter begyndte at udvikle asiatiske træk. En dna-test viste, at kvindens mand ikke var faderen til barnet. Det har ført til en retssag mod fertilitetsklikken.

Datteren blev født i 2013, og ‘et par år efter bemærkede de, at babyen begyndte at få asiatiske træk’, som parrets advokat David Mazie fortæller avisen New York Post.Dna-testen blev lavet i 2015, og den bekræftede, at der var ‘0% sandsynlighed’ for, at den 49-årige Drew Wasilewski var den biologiske far til barnet.

Klinikkens uduelighed betød, at ‘ægteskabet mellem Kristina og Drew Wasilewski brød sammen’, hævdes det i den civile retssag. Dommer Keith Lynott har i sidste måned beordret klinikken til at fremskaffe en liste over de mænd, som donerede sæd på det tidspunkt, parret benyttede faciliteten. Det sker for at finde ud af, hvem der egentlig er far til barnet, så pigen engang kan kontakte sin rigtige far og kender sin genetiske historie. Parret søger en økonomisk erstatning, fordi klinikkens fejl har givet dem ‘meget smerte, lidelse og permanent krænkelse’, skriver B.T.

Børn, barn, forældre, kærlighed, hånd i hånd, baby, familie
Et amerikansk par der havde benyttet sig af fertilitetsbehandling blev forbavsede da deres datter begyndte at udvikle asiatiske træk. (Foto: Pexels)

Læs også: Nyt studie: Populær metode til at tjekke fertilitet og planlægge familie kan ikke bruges

Efterlyst familiefar kørte formentlig ind i lastbil med vilje

Mandag kort før middag kørte en efterlyst 62-årig mand frontalt sammen med en lastbil på Viborgvej ved Engesvang, mens mandens fireårige søn var til stede i bilen. Den 62-årige mand afgik ved døden, mens sønnen slap fra ulykken uden alvorlige kvæstelser.

Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning, som tirsdag har overtaget sagen, bekræfter over for TV Midtvest, at manden formentlig selv drejede bilen over i lastbilen og på den måde forårsagede det dødelige sammenstød. Konklusionen er politiet nået frem til efter afhøringer af vidner og lastbilchaufføren selv.

– Sønnen sad på passagersædet, fortæller Henrik Glintborg fra Midt- og Vestjyllands Politi, der var operationsleder ved hændelsen. Han kan ikke uddybe, hvorvidt drengen var korrekt spændt fast.

Hvad der lå forud for gårsdagens hændelser, forklarer Henrik Glintborg således om:

– Det er svært for os at sige, hvad der helt konkret går forud for ulykken, men vi kan ikke udelukke, at der er tale om en familietragedie. Det skriver TV2.

Læs også: NEWS: Politibetjent er omkommet i voldsom bilulykke i København

21-årige Karl har lavet en speciel sneakers forretning

For 6 år siden lappede den 21-årige Karl Fauerholt et hul i sine slidte Adidas sko med Spiderman-stof, og efter utallige forespørgsler fra folk på, hvor man kunne købe sko ligesom Karls ”Spiderman-sneakers”, valgte han at udsmykke flere. I dag har han kvittet gymnasiet og lever af at male på sneakers. Han har åbnet en butik i København, og her har han sneakers på hylderne til svimlende 40.000 kr.

– Det handler dybeste set om, hvilket signal man vil sende. Jeg har både sko fra Yeezy og Christian Louboutin, der er dyre sko, som kun findes i limited editions. Men de er stadig ikke specielle nok til mine nogle af kunder, fortæller han til DBA Guide.

Og netop derfor maler Karl på dem. Først renser han skoene, så sætter han dem i stand. Nogle gange syer han ekstra ting på dem og andre gange maler han dem. Det er med til at gøre skoene endnu mere unikke og dermed eftertragtede. De mest populære sko i Karls butik er typisk dem, der i forvejen er eksklusive. Sko fra mærker som Gucci, Prada, Balenciaga og Valentino. De fleste af skoene i Karls biks bliver købt af mænd og unge drenge. Drenge helt ned til 12 år kontakter Karl for at købe hans sneakers.

Hvis der skal du vil tjene knaster på dine gamle sneakers, er det ikke nok kun at male på dem og give dem kærlighed. Her er det nødvendigt, at du køber nogle sko, som i deres ”normale” udseende er eftertragtede. Og det må man sige, at Karls dyreste sneakers på hylden her. Det er nemlig et par Nike Air Mags fra ’Tilbage til fremtiden’ med Michael J Fox. Der er kun blevet produceret 1.500 af dem i verden – og de koster 40.000 kr. Det skriver DBA Guide.

Karl, Karlskicks, sneakers, dba guide
21-årige Karl har gjort det til en forretning at redesigne sneakers. (Foto: DBA Guide)

Læs også: 10 fede og festlige sneakers til din indre sneakerfreak

Flere vinduer sprængt i en eksplosion ved pizzaria

Københavns Politi har klokken 5.40 modtaget en anmeldelse om en eksplosion ved pizzeriaet ‘Pizza 73’ på Jyllingevej i Vanløse, oplyser Københavns Politi til TV 2.

– Der har været en eksplosion, som har givet et højt brag. Det har været temmelig kraftigt, siger vagtchef Kristian Rodin.

Politiet kan ikke med sikkerhed afvise, at der er tilskadekomne, men der er intet, som tyder på det. Politiet har afspærret området omkring pizzeriaet, og ifølge P4 Trafik er hovedvejen Jyllingevej spærret mellem Ålekistevej og Jernbane Allé på grund af politiets efterforskning.

Billeder fra stedet viser, at en lang række vinduer er blevet sprængt, og flere borgere i området har hørt et stort brag. Politiet efterlyser på Twitter vidner, der “kan have set noget mistænkeligt omkring klokken 05.40,” oplyser politiet på Twitter. Det skriver TV2.

Dagens billede: 300 træer plantet midt på fodboldstadion

https://www.instagram.com/p/B2ezq84B5dV/

 

· Mere fra samme kategori ·

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk