Læs også:

Close
gamer, gaming, e-sport, sport, konkurrence, VM

NEWS: 16-årig vinder 20 millioner kroner ved VM i Fortnite

Nyheder  | 

16-årig vinder 20 millioner kroner ved VM i Fortnite · Tysk dreng omkommet efter at være skubbet ud foran tog · Beverly Hills 90210 gør comeback med helt nye afsnit · Sværme af græshopper invaderer spillebyen Las Vegas · Dagens billede: Alternativ nedkøling på Nakkefestival

Vi har udvalgt dagens nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

16-årig vinder 20 millioner kroner ved VM i Fortnite

Den 16-årig amerikaner, Kyle Giersdorf, vandt 20 millioner kroner for sejren ved VM i e-sport-spillet Fortnite natten til mandag dansk tid.

Han var blandt 100 computerspillere, der i turneringen på Arthur Ashe Stadium i New York kæmpede om den samlede præmiesum på 30 millioner dollar svarende til 200 millioner kroner. De 20 millioner kroner er den største pengepræmie i en individuel sportsgren i 2018/2019-sæsonen på tværs af alle sportsgrene.

Den 18-årige dansker Jonas Colkær Thomsen blev nummer 47 ved turneringen i New York og vandt 50.000 dollar svarende til 335.000 kroner. Det skriver Jydske Vestkysten. Thomsen deltog også i en duo-udgave af spillet, hvor han sammen med en dansk holdkammerat blev nummer 21 og modtog deraf en præmiesum på 100.000 dollar svarende til 671.000 kroner.

I spillet bliver spillerne fragtet ned på en ø, hvor de skal søge efter våben og andre ressourcer, mens de eliminerer andre spillere. Fortnite er udviklet af Epic Games og blev udgivet i 2017. Epic Games står også bag den populære skydespilserie Unreal Tournament. Epic Games blev sidste år vurderet til at være 15 milliarder dollar værd svarende til 100 milliarder kroner, skriver politiken.

gamer, gaming, e-sport, sport, konkurrence, VM
16-årige amerikaner vinder den største individuelle pengepræmie til VM i Fortnite (Foto: Unsplash)

Læs også: 5 måder at tjene penge på spil

Tysk dreng omkommet efter at være skubbet ud foran tog

En 8-årig tysk dreng har mandag mistet livet, efter at han blev skubbet ud foran et højhastighedstog på Frankfurts hovedbanegård. Også drengens mor blev skubbet ned på skinnerne. Men hun havde held til at undvige toget, der var ved at ankomme til hovedbanegården i Frankfurt. Det gjorde hun ved at kaste sig op på et gangareal mellem to spor. Drengen blev ramt af det frembrusende tog, og hans kvæstelser var så alvorlige, at han døde umiddelbart efter.

En 40-årig mand er anholdt, oplyser tysk politi. Den 40-årig mand forsøgte at skubbe endnu en person ned på skinnerne, men vedkommende holdt sig på benene og undgik at blive ramt af ICE-toget.

En omfattende politijagt blev straks indledt. Den mistænkte, der ifølge flere medier stammer fra det afrikanske land Eritrea, flygtede fra stedet. Flere tilstedeværende på perronen jagtede ham. Han blev anholdt nær togstationen. Der er mandag eftermiddag ingen oplysninger om, hvad motivet skulle være. Men det står klart, at den mistænkte gerningsmand og moren samt hendes otteårige søn intet kendte til hinanden.

Moren er blevet bragt til hospitalet, hvor hun behandles for chok. Det var mandag eftermiddag endnu ikke lykkedes politiet at udspørge hende om, hvad der skete på perronen, skriver Jyllands Posten.

train, tog, fart, perron, station
8-årige tysk dreng omkommet efter han blev skubbet ud foran tog i Tyskland. (Foto: Unsplash)

Læs også: NEWS: Tre dræbt og flere sårede efter skud ved madfestival i Californien

Beverly Hills 90210 gør comeback med helt nye afsnit

Brandon, Kelly, Brenda, Donna, David, Andrea og Steve er alle med, når den ikoniske 90’er-serie Beverly Hills 90210 vender tilbage i den nye miniserie, BH90210, bestående af seks spritnye afsnit på C More.

Den oprindelige serie sluttede for 19 år siden, men nu de tilbage i BH90210. Dermed genforenes syv af de oprindelige skuespillere og hovedkarakterer fra 90’ernes store ungdomsserie. Luke Perry, der spillede den mystiske James Dean-agtige Dylan, døde tidligere på året efter et slagtilfælde.

En af vennerne foreslår, at det er på tide at mødes igen og få genstartet den ikoniske gruppe fra byen med det verdensberømte postnummer. Men hvad sker der, når første kærlighed, gamle romancer og venner forsøger at fortsætte, hvor de slap?

De syv teenageidoler er i dag mellem 45 og 58 år gamle, og den nye sæson vil have den twist, at de hver i sær spiller ophøjede eller forbedrede versioner af dem selv – inspireret af deres virkelige liv og deres ægte relationer.

Den oprindelige Beverly Hills 90210 så dagens lys i slutningen af 1990, og kastede hele 293 afsnit af sig over 10 sæsoner frem til slutningen af 1999. BH90210 får danmarkspremiere 8. august på C More og består af seks afsnit. Nyt afsnit hver torsdag, skriver My news Desk.

Læs også: De 5 mest ventede Netflix-serier i foråret 2019

Sværme af græshopper invaderer spillebyen Las Vegas

Nevada har fået mere regn end normalt i år, og det betyder, at græshopper har overtaget dele af Las Vegas. Gigantiske sværme af græshopper har invaderet den amerikanske underholdnings- og spilleby Las Vegas.

Billeder og videoer af græshopper, der flyver rundt i lysene fra kasinoerne og ude foran hotellerne langs hovedgaden The Strip, begyndte at dukke op på de sociale medier tidligere i denne uge. Folk, der har kommenteret insekterne på Twitter, sammenligner invasionen med scener fra gyserfilm og henviser til bibelske fortællinger om dommedag.

Selvom de enorme græshoppesværme kan se skræmmende ud, er der ikke noget at være bekymret for, forsikrer entomolog Jeff Knight fra landbrugsministeriet i Nevada. Jeff Knight vurderer, at invasionen vil stå på i et par uger endnu. Han understreger samtidig, at græshopperne hverken bider eller bærer sygdomme.

Officielle vejrdata viser ifølge nyhedsbureauet dpa, at det i løbet af de sidste 30 år er sket fire-fem gange, at så store græshoppesværme har invaderet Las Vegas, skriver TV2.

Læs også: NEWS: Politibetjent er omkommet i voldsom bilulykke i København

Dagens billede: Alternativ nedkøling på Nakkefestival

 

· Mere fra samme kategori ·