Læs også:

Close
mette bock, la, liberal alliance, regeringen, kultur, kulturminister, netflix, public-service, public-service kanal, dr, medier, indhold, unge, læsere, seere, forbrugere, nyheder, statstøtte, statstøttet medieindhold

De 5 mest ventede Netflix-serier i foråret 2019

Underholdning  | 

Hygge er efterhånden blevet lig med streaming. Der slapper man af og sluger den ene serie efter den anden. Her er en liste med gode Netflix-serier du kan se

Har du det også på samme måde – altså eeeeeeeeeeeelsker at se Netflix? Det er idag en af de ting, som vi ikke kan undvære – især blandt de blandt unge. Og det er jo ikke så sært, for findes der noget bedre, end at binge-watche en hel serie – fra sæson 1 til 5? Om det er en kold vinterdag eller blæsende forårsdag, hvor regnen siler ned, så er det bare perfekt at smide fødderne op efter en lang dag og bare gå i gang med din yndlingsserie.

Hygge, popcorn, film, fjernsyn, netflix
Er du klar til hygge og binge-watche? (Foto: Pexels)

Hvad skal du se?

Selvom foråret er på vej, så holder Netflix stadig. En af de gode ting ved Netflix er udvalget. Der er noget for en enhver smag eller interesse. Det er lige fra Trolls og Madagascar til de helt store film og eventyr til mere actionpakkede film. For eksempel den nye Tripple Frontier med Ben Affleck eller den anmelderroste Bird Box (skynd dig at se den, hvis du ikke allerede har gjort det!). Hvis du er mere til romantiske komedier, så er der den søde Isn’t it Romantic med sjove Rebel Wilson eller måske Tømmermand i Vegas, som er en af de film, der sammen med Rain Man tager et tæt kig på temaet blackjack, og samtidig er enormt sjov.

casino betting gambling
Kan du lide at gamble eller spille blackjack? (Foto: Pexels)

Selvom Danmark til tider er ret langt bagud med de nyeste sæsoner, og man sidder her og venter og venter og venter på noget, som for længst har haft premiere i USA, så er det værd at vente på. Vi må acceptere de vilkår som blandt andet har noget med copyright at gøre. Men 2019 er året, der er spækket med fede nye serier og sæsoner, så vær klar til at bruge dine aftener og weekender på lidt streaming.

Men først: SPOILER ALERT! Der vil muligvis komme informationer, du ikke har lyst til at vide, så hold øjnene åbne og skynd dig bare videre, hvis vi kommer til noget, du ikke vil høre om. Ellers så find popcornene frem og glæd til dig de nye afsnit og sæsoner.

netflix streaming computer serier (Foto: MY DAILY SPACE)
Måske Madeline McCann-sagen er noget for dig at se. (Foto: MY DAILY SPACE)

Lucifer

Først har vi Lucifer, der havde noget af et brag af en sæsonafslutning. Serien omhandler Lucifer (ja, dén Lucifer), der pludselig får nok af at regere i Helvede og beslutter sig for at blive natklubejer i Los Angeles, hvor han begynder at arbejde sammen med LAPD og i særdeleshed detektiven Chloe Decker. Fik du ikke set sæson 3, så kommer her en KÆMPE SPOILER ALERT!

Decker så nemlig endelig Lucifers djævleansigt i det allersidste afsnit! Og det var det. Så sluttede den, og netværket Fox aflyste faktisk hele serien. Lige indtil fans af serien gik sammen om en større kampagne på de sociale medier, og nærmest bad et netværk om at tage den op igen. Cue Netflix to the rescue! Netflix samlede nemlig Lucifer op, og i løbet af foråret får vi endelig svar på, hvad der skete efter Lucifer reddede Chloes liv, og hun så hans djævleansigt. Rygtet siger, at sæson 4 får premiere i april.

The Disappearance of Madeleine McCann

Hvis du er vild med krimier, så kommer her en historie fra det virkelig liv. Dette er dokumentaren om den lille engelske pige, Madeleine McCann, der forsvandt i 2007, og som aldrig er blevet fundet. Du har nok hørt historien fra medierne. Serien her går i dybden med nogle af de teorier, der omgiver mysteriet, som både England og Portugal snakker om.

Sabrina

Husker du den søde Sabrina Spellman fra 90’ernes komedieserie Sabrina skolens heks? Den med den talende kat, Salem, og Sabrinas to søde og lidt småforvirrede tanter, der prøver at hjælpe deres niece med at balancerer high school og livet som heks. Der er blevet lavet en remake, og The Chilling Adventures of Sabrina er intet som sin milde forgænger – men den er virkelig god! Serien er spændende og til tider skræmmende, og de formår at holde din opmærksomhed fra start til slut. Sæson 1 ligger allerede på Netflix, og sæson 2 kommer den 5. april.

netflix streaming computer serier (Foto: MY DAILY SPACE)
netflix streaming computer serier (Foto: MY DAILY SPACE)

Santa Clarita Diet

Sheila og Joel var to helt almindelige ejendomsmæglere, da Sheila pludselig blev til en zombie. Så er vi ligesom i gang. Både sæson 1 og 2 var virkelig morsomme og vellavede, og Drew Barrymore og Timothy Olyphant er fænomenale i rollerne som de to Sheila og Joel, der overhovedet ikke har noget begreb om, hvordan de skal håndtere dette nye dilemma. Den længe ventede sæson 3 kommer den 29. marts.

netflix streaming computer serier (Foto: MY DAILY SPACE)
Så skal der streames. (Foto: MY DAILY SPACE)

Black Mirror

Black Mirror er mørk dystopi. Små, enkeltstående episoder, der hver byder ind med så meget mere, end hvad man umiddelbart ser på overfladen. Det er spændende, forstyrrende og direkte skræmmende. Skaberne skabte noget helt nyt med det interaktive afsnit Bandersnatch, og rygtet siger, at sæson 5, der kommer i løbet af foråret, kommer til at byde på endnu mere mørke og snævre fortællinger.

God fornøjelse!

 

Læs også:

Fredag aften i storbyen – hvad skal du lave

 

Storbyen, byen, lys, aften, nat

· Mere fra samme kategori ·