Læs også:

Close
casino roulette gambling (Foto: Pexels)

5 måder at tjene penge på spil

Underholdning  | 

I disse år tales der meget om de mange muligheder der er på nettet og de sociale medier for at tjene penge. Du kan både tjene penge på selve spillet og på en lang række andre måder, for eksempel podcasts og live streaming

lejlighed computer hygge bøger guitar (Foto: Pexels)
Man kan godt gåde hygge og tjene penge derhjemme. (Foto: Pexels)

De fleste af os leder vist altid efter en måde at kunne tjene flere penge på. Men som regel kræver det, at du arbejder noget mere, og det er bare ikke særlig sjovt. Men der findes rent faktisk måder, hvorpå du kan tjene penge og samtidig have det sjovt. Det kan for eksempel være i forbindelse med spil på nettet. Men inden du går i gang, så tjek alt, så du ved, hvad du går ind til.

For nogle er det en holdbar levevej at tjene penge direkte på at spille. Hvis du vil skabe en sikker indkomst, er det dog smartere, er du har fokus på nogle af de andre elementer i forbindelse med spil, som du kan tjene penge på. Det kan for eksempel være undervisning, en podcast og at teste spil.

1. Live stream, når du spiller

Hvis du er god til at spille, lige meget hvilket spil der er tale om, kan du skabe en live stream af det, når du spiller. Der er mange, der synes, at det er mega underholdende at se gode spillere udføre spillene. Der findes en række forskellige kanaler, hvor du kan lægge det ud, når du spiller. Når du live streamer, kan du for eksempel tjene penge på reklamer i forbindelse med det.

2. Skab en guide

En anden oplagt mulighed for dig for at tjene penge, når du er god til at spille, er, at du skaber en guide til spillet. Det er med til at gøre, at andre kan lære reglerne og få dine tips og tricks til det. Det er utroligt, hvor mange der for eksempel Googler ”hvordan spiller man roulette” og lignende fraser for at finde frem til reglerne for spil. Med en god guide vil du derfor kunne nå ud til rigtig mange.

computer podcast pige mikrofon (Foto: Pexels)
Har du lyst til at lave podcasts? (Foto: Pexels)

3. Indtal en podcast

I en podcast har du mulighed for at tale om lige, hvad du vil. Det kan for eksempel være spil. Du kan skabe en guide, tale om resultaterne for de store turneringer indenfor spillet, om nye muligheder, der er for at spille, anmelde forskellige platforme og en lang række andre elementer. Du har forskellige muligheder for at tjene penge på podcasten. Det kan for eksempel være med sponsorerede afsnit, eller at du gør reklame for et produkt.

4. Få en sponsor

Er du god til at spille, er det muligt, at der er en sponsor, der gerne vil støtte dig. Det kan netop være med for eksempel et afsnit i din podcast som nævnt ovenfor eller som et længerevarende sponsorforløb. Det kommer helt an på, hvor god du er, og hvilket spil du spiller. Men du kan prøve at sætte dig ind i mulighederne, for der er mange. Men der er også mange om buddet.

5. Test spil

Der findes en række firmaer, der vil betale for, at du tester deres spil. Det giver dig mulighed for at prøve en masse sjove nye spil af, samtidig med at du får penge for det. DET lyder da meget godt. Nogle firmaer opererer desuden udelukkende via nettet, hvilket giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra.

controller - gaming - spil playstation Foto: Pexels)
Hvis du elsker at game, så kan det at teste spil være en måde at tjene penge på. (Foto: Pexels)

Læs også:

 

Det skal vi hygge med i weekenden

mobilafhængighed, mobil, afhængighed, forbrug, socialemedier, kedsomhed, tidsrøver,

· Mere fra samme kategori ·