Læs også:

Close
Politi, ulykke, blå blink, kriminel, drab, ulykke, 112

NEWS: Skudepisode på Amager

Nyheder  | 

Skudepisode på Amager · EU og USA er enige om ny aftale · Demi Lovato er i bedring · Facebooks regnskab skuffer · Trumps Hollywoodstjerne udsat for hærværk

Vi har udvalgt dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Skudepisode på Amager

Sent onsdag aften fik politiet en anmeldelse om et skyderi på Holmbladsgade på Amager, hvor der blev affyret tre til fire skud. Det er dog uvist, om nogen personer er blevet ramt af skuddene.

Politiet har dog stødt på nogle unge mænd, der var tæt på skyderiet, og som kunne være relevante at afhøre i forhold til sagen. Det skriver Ritzau.

Politi, ulykke, blå blink, kriminel, drab, ulykke, 112
Sent onsdag aften fik politiet en anmeldelse om et skyderi på Holmbladsgade på Amager. (Foto: Pexels)

Læs også: Flere skud affyret i København

EU og USA er enige om ny aftale

EU og USA er blevet enige om at arbejde mod at fjerne toldsatser på visse industrivarer. Det meddelte EU-kommissionens formand Jean-Claude Juncker og USA’s præsident Donald Trump på et pressemøde. Aftalen kan forhindre en potentiel handelskrig.

Udover aftalen om toldsatser, er Jean-Claude Juncker og Donald Trump blevet enige om et samarbejde for at reformere Verdenshandelsorganisationen, WTO. Det skriver TV 2.

Aftale
EU og USA er blevet enige om at arbejde mod at fjerne toldsatser på visse industrivarer. (Foto: Pexels)

Læs også: Trump trækker USA ud af FN’s Menneskerettighedsråd

Demi Lovato er i bedring

Tirsdag blev den amerikanske sangerinde, Demi Lovato, hasteindlagt, da hun havde taget en overdosis af heroin. Dog er hun i bedring nu, og hendes tilstand er stabil.

Demi Lovato har tidligere været på afvænning for både alkohol og stoffer. I juni afslørede hun dog, at hun havde fået et tilbagefald.

https://www.instagram.com/p/BlpUNPcAF_W/

Læs også: Jay-Z anklages for fusk i antallet af Beyoncé- og Kanye-afspilninger på Tidal

Facebooks regnskab skuffer

Onsdag aften præsenterede Facebook et skuffende regnskab, som både skuffer på omsætningen men også på væksten af aktive brugere.

Det skuffende regnskab kommer efter et kvartal, hvor Mark Zuckerberg har vidnet for den amerikanske kongres og for EU-parlamentet grundet skandalen om Facebooks datalæk. Det skriver Ritzau.

Facebook
Onsdag aften præsenterede Facebook et skuffende regnskab. (Foto: Pexels)

Læs også: Facebook-stifter Mark Zuckerberg gled af på kritiske spørgsmål

Trumps Hollywoodstjerne udsat for hærværk

Donald Trumps stjerne på Hollywood Walk of Fame er blevet smadret. Det skete onsdag, da en mand stod og hamrede målrettet mod stjernen.

Det er ikke første gang at Trumps stjerne på Hollywood Walk of Fame er blevet ødelagt, efter han blev USAs præsident.

https://www.instagram.com/p/BlqKI5UA8Of/

Læs også: Melania Trumps jakke stjal fokus

· Mere fra samme kategori ·