Læs også:

Close
Politi, dansk politi, Danmark, kriminelle

NEWS: Flere skud affyret i København

Nyheder  | 

Flere skud affyret i København · Redningsaktion i Thailand: Alle skal ud i dag · Dødstallet stiger efter uvejr i Japan · Handikappede beboere glemt i to døgn · Dagens billede: Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet forlovet

Vi har udvalgt dagens væsentligste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Flere skud affyret i København

Københavns Politi undersøger natten til tirsdag anmeldelser om flere skyderier. Et på Amager, et i Brønshøj og et i Brøndby Strand. Det skriver Ritzau.

En ung mand er blevet ramt i Brønshøj, man han er uden for livsfare. Det vides dog endnu ikke om skyderierne har en sammenhæng.

– Det er for tidligt at sige mere. Den skudepisode, der er anmeldt i Brøndby Strand, efterforsker Københavns Vestegns Politi. Men den indgår også i vores efterforskning. Men det er alt for tidligt at sige, om der er sammenhæng, siger Henrik Brix, som er central vagtleder hos Københavns Politi.

Politi, dansk politi, Danmark, kriminelle
På blot en time modtog politiet anmeldelser om flere forskellige skyderier i København. (Foto: Scanpix Danmark)

Læs også: 30-årig mand ramt i ballen under skyderi i København

Redningsaktion i Thailand: Alle skal ud i dag

19 dykkere er i dette øjeblik i gang med en redningsaktion i grotterne. Aktionen gik i gang i morges klokken 05.08 dansk tid.

Der er i alt fem personer fra fodboldholdet tilbage i grotterne, heriblandt fodboldholdets træner. Desuden skal den læge, som har tilset drengene i grotten, også med ud i dag. Derudover er der også tre thailandske Navy Seal-specialstyrker i grotten, som har holdt øje med holdet.

Redningsholdet går efter at redde de resterende ud i dag.

Læs også: Redningsaktion i thailandsk grotte er i fuld gang

Dødstallet stiger efter uvejr i Japan

Dødstallet fortsætter med at stige, efter et ekstremt skybrud ramte Japan i sidste uge.

Mindst 141 personer har mistet livet, lyder den seneste melding fra de japanske myndigheder. Dertil er mindst ti personer fortsat meldt savnet. Det skriver Ritzau.

Læs også: Mange døde og savnede efter skybrud

Handikappede beboere glemt i to døgn

To handikappede beboere er blevet glemt i henholdsvis to døgn og otte timer på bosteder under den private bostedskæde Habitus.

I den tid, hvor de var alene, fik de ikke mad, drikke og medicin, skriver Socialtilsyn Hovedstaden i en rapport, som Fagbladet FOA har fået aktindsigt i.

Sygehus, hospital, læge, doktor, handikap, handicap, handikappede, bosted
Den ene beboer blev fundet med trykmærker i sin seng efter to døgn. (Foto: Pexels)

Læs også: Antallet af studerende, der får hjælp med psykiske problemer er firedoblet

Dagens billede: Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet forlovet

Læs også: Justin Bieber: Fra møgunge til musiker

· Mere fra samme kategori ·