Læs også:

Close
politi, blå blink

NEWS: 39-årig fundet død på vej

Nyheder  | 

39-årig fundet død på vej · 2900 betjente leder efter flugtfange · De thailandske fodbolddrenge er fundet i live · Knivstikkeri: Tre-årig pige død · Dagens billede: Liv og glade dage på Roskilde Festival

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

39-årig fundet død på vej

Sent mandag aften blev en 39-årig mand fundet død på Carl Bødkers Nielsens Vej i Hornbæk af en forbipasserende, som straks alarmerede politiet.

Efterfølgende er en 32-årig mand fra Helsinge blevet anholdt og sigtet for drabet på den 39-årige mand. Den 39-årige havde en kraftig blødning fra hovedet, og hans liv stod ikke til at redde.

Den 32-årige har delvist fortalt politiet, at der lå jalousi bag drabet. Det skriver TV 2.

politi, blå blink
39-årig fundet død på vej. (Foto: /ritzau/)

Læs også: 30-årig kvinde fundet kvalt på Bornholm – kæresten er anholdt

2.900 betjente leder efter flugtfange

Helt op til 2.900 betjente deltager i eftersøgningen af den berygtede morder Redoine Faid, der søndag flygtede fra et fængsel 50 kilometer uden for Paris ved hjælp af en helikopter. Det skriver Ritzau.

Redoine er idømt 25 års fængsel for væbnet røveri og mordet på en politikvinde i 2010 ved et fejlslagent røveri. I 2013 formåede Redoine også at gennemføre en flugt ved at springe sig vej ud af et fængsel.

Fængsel, pigtråd
2900 betjente leder efter flugtfange. (Foto: Visualhunt)

Læs også: Nonne dør i retten under sag mod sangerinden Katy Perry

De thailandske fodbolddrenge er fundet i live

Efter ni dage er de thailandske drenge fra fodboldholdet og deres 26-årige træner mandag fundet i live, stående på en lille afsats langt inde i en grotte, der går sig 10 kilometer ind under bjergene i Khun Nam Nang Non Forest Park i Thailand. Fodboldholdet blev fundet af dykkere. Det skriver TV 2.

Nu venter der et svært og kompliceret arbejde med at få fodboldholdet ud af grotten, da vejen ud er blokeret af oversvømmelser. De unge drenge og deres fodboldtræner vil derfor hurtigst muligt modtage dykkertræning og mad, der kan holde sig i flere måneder.

Grotte, klippe, natur, skov, jungle
De thailandske fodbolddrenge er fundet i live i en grotte. (Foto: Pexels)

Læs også: Ungt fodboldhold er stadig forsvundet

Knivstikkeri: Tre-årig pige død

Ved et uprovokeret knivstikkeri søndag i byen Boise i den amerikanske delstat Idaho blev tre voksne og seks børn såret. Mandag afgik en tre-årig pige ved døden, der blev livsfarlig såret ved overfaldet.

En 30-årig mand ved navn Timmy Kinner er blevet anholdt efter angrebet, som skete i et flerfamilieshus i et område, hvor der bor mange migrantfamilier fra Syrien, Irak og Etiopien. Motivet til knivstikkeriet er stadig ukendt. Det skriver Ritzau.

police, politi, crime, mord, murder
Knivstikkeri i Idaho: Tre årig pige død. (Foto: Pexels)

Læs også: Flere døde og sårede efter terrorangreb i New York

Dagens billede: Liv og glade dage på Roskilde Festival

https://www.instagram.com/p/Bkvk1hxlEFV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=u124xvvmu74m

· Mere fra samme kategori ·