Læs også:

Close
par holder i hånden

7 ting lykkelige par gør hver dag

Underholdning  | 

Her er 7 ting, som lykkelige par dagligt gør for at holde liv i parforholdet

Har du nogensinde tænkt over hvad det er, der gør at nogle par forbliver sammen og stadig er lykkelige par?
Her er 7 simple ting lykkelige par gør i hverdagen for at holde gnisten ved lige.

1. De krammer længe og holder i hånd

Man ved jo godt, at når rutinen sætter ind i parforholdet, kan det være svært at holde gnisten i gang, især hvis begge i forholdet har travlt. Derfor er der mange lykkelige par, der bruger lidt tid i hverdagen på at kramme lidt ekstra eller på at putte med hinanden i sengen i et kvarters tid, for at føle hinandens nærvær.

Par, der krammer, lykkelige par
Kram er godt. (Foto: All Over)

2. De giver hinanden plads

Par, der har været sammen længe laver ofte ting hver for sig og giver hinanden plads til at gøre det. Vi har alle forskellige interesser, og vi har alle brug for alenetid en gang imellem. Ved at have plejet egne interesser og brugt tid alene, er det derfor muligt at fokusere på tiden med sin partner 100 procent.

lykkelige par, mindfulness, bog, bøger, books
Giv plads til dig selv. (Foto: Pexels)

Læs også: Trænger du til et godt grin – så læs de her otte sjove facts

3. De driller hinanden og er fjollede sammen …

Nogle gange behøver tingene ikke være alvorlige og kærligt drilleri er også en af de ting, som man finder i et langvarige forhold. Practical jokes, øgenavne, barnligheder er alle ting, som par, der har været sammen længe nævner som noget af det, der gør forholdet stabilt.

Mange lykkelige par har indforståede jokes, og pludselig kan de finde på at skrige af grin af noget, som du overhovedet ikke synes er morsomt, og disse par giver også plads til at være barnlige sammen og skøre indfald.

lykkelige par, fjolleri, springvand
Bare vær fjollede sammen. (Foto: Polfoto)

4. … Men tager hinanden alvorligt

Det behøver ikke blive pladderromantisk og man behøver ikke snakke om følelser konstant, men ærlig og åben kommunikation er en af nøglerne til et langvarigt parforhold. Da ingen kan læse tanker, er det derfor en god ide at fortælle sin partner hvordan man har det, i stedet for at gå og brænde inde med det, og mange par er ikke bange for at tage de alvorlige snakke.

Nogle par bruger gerne en halv time inden sengetid på at høre hinanden og få renset luften og løst, hvad der end måtte være af uenigheder og misforståelser.

g-punkt, underliv, følelser, berøring, lidenskabelig, udforske, lykkelie par
Det er vigtigt at tage hinanden alvorligt. (Foto: All Over)

5. De lytter

Ligesom med at tage hinanden alvorligt, er det også vigtigt, at man lytter til hinanden.
Har man haft en dårlig dag, er det nogle gange bare rart at komme af med noget luft, uden at ens partner kommer med løsninger på, hvad man kunne have gjort anderledes og giver en ret i at kunden/kollegaen/veninden, eller hvem det nu måtte være, man er blevet irriteret på, var en idiot.

Læs også: 14 situationer kvinder vil grine af

6. Er sammen uden at være sammen

Akavet stilhed forekommer sjældent hos lykkelige par, der har været sammen længe og de har intet problem med at foretage sig forskellige ting, selvom de befinder sig i samme rum, og de kan sagtens nyde hinandens selskab, med hver sin bog, uden at ytre et ord til hinanden.

7. Gør hinandens hverdag lettere

Og så er der endelig betænksomheden. Små ting, som at stå tidligt op på din fridag og sætte kaffe over og lave morgenmad til din partner, eller lige tage skraldet med ned er ting, som fortæller at man tænker på ens partner. Selvom det for nogle kan virke som små ubetydelige ting, kan disse små ting være med til at give ens partner en god dag.

 

Kilde: Huffington Post

 

Læs også:

Omgiv dig med de rigtige veninder

alene, alenetid, at være alene, veninder, snak, oplevelser, ungdom, valg, FOMO

· Mere fra samme kategori ·