Læs også:

Close
sjove facts, kvinde griner

Trænger du til et godt grin – så læs de her otte sjove facts

Underholdning  | 

Vi lover dig, at du ikke kan lade være med at smile, når du læser med her. Vi har nemlig fundet nogle mærkelige og sjove facts, som du med garanti ikke vidste

Har du en dårlig dag, eller har du bare brug for et godt grin? Så læs med her. Vi sætter nemlig lidt kulør på hverdagen med denne liste med sjove facts. Den er fyldt med nogle meget mærkelige men vanvittige sjove facts, som du med garanti ikke vidste. Vi lover dig, at du ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, når du læser dem.

1. Dinosaur-brøl i Jurassic Park

Vi har vel alle set Jurassic Park og været dybt fascineret af de meget livagtige dinosaurer. Men næste gang du ser Jurassic Park så husk dette: Lydene fra Raptor dinosaurerne stammer fra skildpadder, der får orgasmer.

2. Eksploderende orgasmer

Orgasmer er en meget naturlig ting, og noget vi alle har brug for i ny og næ. Men for nogle er en orgasme lig med døden. I hvertfald i dyreverdenen, fordi når en han-honninngbi får sin orgasme, eksploderer hans testikler, og hans penis bliver revet af, og han falder ned på jorden og dør. Not so nice.

3. Hvide sandstrande

Er du ligesom os glad for at drømme dig langt væk, til et dejligt varmt land med klart blåt vand og de smukkeste hvide strande? Så skal du bare lige vide, at sandet er hvidt på grund af, at det indeholder meget store mængder fiskeafføring. Mums!

4. Den første kropsdel

Vi bliver alle udviklet inde i maven på vores mor, og vi udvikler vores kropsdele i forskellige rækkefølger. Den første kropsdel som et menneskeligt foster udvikler, er et numsehul. Så ja, du startede dit liv ud med at være et numsehul.

5. Røde øjne efter en tur i poolen

Har du også erfaret at en tur i poolen har givet dig røde øjne? Du har sikkert altid givet kloren i vandet skylden, men det er faktisk tis og sved, der gør dine øjne røde, hvilket vil sige at der højst sandsynligt er en, som har tisset i poolen, og det har du altså svømmet rundt i.

6. Det sexede tal 69

Vi kender vist allesammen til 69. Det er sjovt fordi, et studie i University of Montreal prøvede at finde ud af, hvor mange kalorier kvinder forbrændte under sex, og antallet var … 69. Samtidig var oral sex forbudt i Canada, indtil de ændrede lovene i … ’69.

7. Den længste bøvs

De fleste synes, det er jævnt ucharmerende, når folk pludselig slipper en bøvs ud. De varer ofte ikke meget mere end et par sekunder, så hold lige fast. Michele Forgione har nemlig rekorden for den længste bøvs ifølge Guinness World Records, som siger, at hans bøvs varede i et minut, 30 sekunder og 57 millisekunder.

 

8. Menneskerne stammer fra aberne

Vi er alle bevidste om, at mennesker nedstammer fra aberne, dog har vores udseende jo ændret sig meget i forhold til abernes. En ting som ikke har ændret sig, er vores kropsbehåring. Mennesker har nemlig ligeså mange hår som aber per kvadratmeter, vores hår er bare meget finere og lysere, så man ikke kan se det. 

Læs også: 8 skønhedsprodukter, som du bruger helt forkert

· Mere fra samme kategori ·