Læs også:

Close

Fem modeugetrends, vi rent faktisk kommer til at bruge

Mode  | 

Modeugetrends kan ligne noget, der er fuldstændig ubrugeligt til hverdag, men disse fem tendenser vil vi helt sikkert komme til at bruge

Det kan være svært at se, hvordan man lige skal kombinere de fashionable items, der bliver vist frem under Copenhagen Fashion Week, når man er en relativt normal tøjforbruger. Kigger du på de generelle tendenser i stedet for at fokusere på de hele outfits og deres detaljer, er der dog masser af modeugetrends, der er brugbare i virkeligheden.

Jakker med volumen

Fra designer Nicholas Nybros modeshow på Frederiksholms kanal i København. (Foto: /ritzau/)

Vi har allerede konstateret, at farvet fake fur bliver en af de store tendenser i efteråret, og de farvede overdele med volumen ser ud til at fortsætte ind i det næste år, så nu er der endnu større grund til at investere i sådan et piece.

Fra Nicholas Nybros show. (Foto: All Over)

Hvis du mener, at du kommer til at ligne en pølse i sådan en jakke her, så tag i stedet ideen om en overdel med volumen med dig og se, om ikke du bliver rigtig glad for en trendy bomberjakke med oversize ærmer. Det er en trend, vi allerede ser nu.

Fra Anne Vests show. (Foto: All Over)

Er du mere til det klassiske look, er en elegant trenchcoat måske sagen. Den er på mode igen og igen, og til næste år må den gerne have lidt flæser eller en stor krave, der skaber den volumen, vi kommer til at se i gadebilledet.

lyserød fake fur, pels,
Fra Saks Potts’ show på Langelinje Pavillonen. (Foto: Sine Karlshøj)

 

Det sporty look

Fra Holzweilers show. (Foto: All Over)

Du behøver ikke trække i et tracksuit for at være sporty. En lynlåsjakke med kontrastdetaljer går fint sammen med hvide sneaker-inspirerede loafers og en blomstret nederdel. Afslappet og cool.

Fra Tommy Hilfiger (Tommy Jeans). (Foto: MDS)

Tænk Grease, tænk streetwear og tænk knald på farverne, så får du Tommy Hilfigers sporty bomberjakke, der er faldet i hele redaktionens smag, efter vi så den i showroomet denne uge. Tænk, at det skulle ske for flere af disse modeugetrends!

modeugetrends
Fra Naja Munthes show. (Foto: All Over)

Den sporty stil er også til pænere brug. Her har Naja Munthe kombineret den med pyjamastrenden, og det giver et utroligt elegant take – især sat sammen med nittesandaler og cateyes.

Fra Designer’s Remix. (Foto: /ritzau/)

Sweatshirten har for alvor fået et comeback på modescenen, og det fortsætter altså. Designer’s Remix viste denne gule version frem på catwalken, som du sagtens kan parre med et par jeans eller et denimskirt, hvis du da ikke er modig nok til at hoppe ud i den lyserøde kombination.

Læs også: Athleisure: 15 items, der giver dig den sporty stil

 

Oversize crop-hoodies

modeugetrends
Fra Anne Vests show. (Foto: All Over)

Crop tops har længe været trendy, og det samme har hoodies. Så hvorfor ikke blande de to ting? De croppede hoodies, der gerne må være lidt oversize, er supernemme at style og så ser det bare overdrevet fedt ud.

modeugetrends
Fra Tommy Hilfiger (Tommy Jeans-kollektionen). (Foto: MDS)

Den sporty stil og trenden med croppede hoodies er kombineret i denne sweatshirt fra Tommy Jeans. Kontrasttriberne giver lige det der ekstra detaljepift, og den er så flot sammen med en stram underdel som for eksempel et marineblåt pencilskirt.

Læs også: På med en hoodie – sådan styler du musthave-item #1

 

Gul, gul, gul

modeugetrends
Fra Naja Munthes show. (Foto: All Over)

Vi ser ofte gul her i efteråret, men det er den karrygule, der plejer at komme frem. Til foråret er det en mere klar solgul, der skal i garderoben, og den farve er vi ikke længere bange for. Her er den brugt noget så nydeligt i et helt gult outfit, hvor det er de forskellige materialer, der giver liv.

modeugetrends
Fra Designer’s Remix, der holdt show på Cirkelbroen i havnen. (Foto: /ritzau/)

Striber går nok aldrig rigtig af mode, og vælger du de lidt mere flagrende gevandter, som her, kan du bryde dem med et bælte, der skaber facon og samler looket. Dette bælte er så vores absolut favorit accessories, som skal ønskelisten.

Læs også: Trend: Shop den fashionable, gule farve

 

Lag på skjorter

modeugetrends
Fra Naja Munthes show. (Foto: All Over)

Lag på lag er ikke en af de nye modeugetrends, men til foråret er flere designere enige om, at vi helt sikkert skal have en skjorte med i mixet.

Fra Ivan Grundahls show. (Foto: All Over)

Er du lidt forsigtig med trenden, så hold dit outfit i de samme toner, gerne rolige som Ivan Grundahl har gjort herover. Pelssko og hat er dog ikke nødvendige for at være fashionabel, så hold dig bare til lag på lag-tendensen med en skjorte inkorporeret.

modeugetrends
Fra Designer’s Remix. (Foto: /ritzau/)

Hold skjorten ude af bukserne og sæt outfittet sammen med en kortere jakke for et mere afslappet look, hvis du ikke vil ligne en, der har tænkt ALT for længe over dit tøj.

 

Læs også: Work wear – summer edition

· Mere fra samme kategori ·