Læs også:

Close

På med en hoodie – sådan styler du forårets musthave item

Mode  | 

En hoodie er forårets mest populære item og uden tvivl et musthave! Vi har samlet 8 insta-darlings, der rocker den trendy trøje

En hoodie kan bruges til alt, lige fra hverdag til fest – hvis du altså ved, hvordan du styler den rigtigt. Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan du lige skal style en hættetrøje og stadig se megacool ud? Så bare rolig! Vi har fundet otte insta-darlings, der har helt styr på, hvordan man styler forårets musthave item.

Trine Kjær

🍁

A post shared by Trine Kjær (@trineswardrobe) on

Bloggeren Trine Kjær kombinerer her sin hoodie med posede bukser, en sort denimagtig jakke og retro sneakers. Tilsammen skaber det et cool 90’er look, som i den grad også er relevant her i 2017!

Emili Sindlev

Walking 🦄 #fwstockholm #emilisindlev emilisindlev.com

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Den garvede insta- og streetstyle-darling Emili Sindlev er god til at mikse og matche på kryds og tværs – og så er hun ikke bange for at springe ud i vovede og sjove kombinationer. Her sætter hun sin hættetrøje sammen med et par damede overdimensionerede øreringe og en klassisk Chanel-taske. Det skaber en interessant og sjov kontrast.

Freja Wewer

On the go – Outfit up on www.frejawewer.com

A post shared by FREJA WEWER (@frejawewer) on

Bloggeren Freja Wewer er kendt for sin streetstil, der gerne indeholder tracksuits, hoodies og sneakers. Her har hun sat sin trendy trøje sammen med en trenchcoat og lækkert, messy hår. Casual chic kan man vist roligt kalde dette skødesløse, men superseje look.

Jeanette Madsen

💞💕💘💓💞 #pfw #costumedk 📸 @imvictorjones

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Moderedaktør på Costume Jeanette Madsen ses ofte i en oversize hoodie, gerne med tekst eller logo. Hendes stil er sporty og hip hop-inspireret, og hvis der er nogen, der kan rocke hoodien til perfektion, så er det hende.

Karoline Dall

Hættetrøje, læderjakke og blomsterprint er altid en god idé 👀 #cphfw

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

Modeskribent og stylist Karoline Dall har en afslappet stil kombineret med et par sjove detaljer, som et par stibede bukser, et par sjove sko eller en detalje i en frisk farve. Her har hun sat sin hoodie sammen med en blomstret kjole, en rå læderjakke og et par store øreringe. Fint og finurligt.

Barbara Potts

A post shared by Barbara Potts (@barbarapotts) on

Barbara Potts er den ene del af designduoen bag det hypede mærke Saks Potts. Hun ser altid chic og afslappet ud. Hun har den der skødesløse elegante stil, som de fleste af os drømmer om at opnå. Her kombinerer hun sin hoodie med en mørk læbestift, røde negle, en klassisk frisure og en feminin blomsterkjole. Hun har et hint af italiensk primadonna over sig.

Pernille Rosenkilde

Yesterdays elevator laugh 🐽 #cphfw #pink #glitter

A post shared by Pernille “Mai” Rosenkilde (@prosenkilde) on

Moderedaktør på ALT for damerne og nu også blogger Pernille Rosenkilde er vild med pink og glimmer. Her sætter hun det bedste fra begge verdener sammen, uden at det bliver for meget, hvis du spørger mig.

Christina Barré

https://www.instagram.com/p/BPs5z1TAlbb/?taken-by=christinabarre

Blogger Christina Barré kører en sporty og feminin stil, der er let at relatere til. Her sætter hun sin trøje sammen med en vamset bamsejakke og et par cool slangeskindsstøvler. Afslappet, praktisk og lige til at hoppe i.

 

3 hoodies i 3 prisklasser

Har du stadig ikke investeret i en hoodie, så kommer vi her med tre bud i hver sin prisklasse.

hættetrøje, hoodie

Hoodie, 180 kr., H&M, hoodie, 1.000 kr., Wood Wood, hoodie, 500 kr., Good Girls Club

Jeg synes, at tricket bag et cool hoodie-look er at spille på kontrasterne. Kombiner din hoodie med for eksempel en feminin nederdel eller et par høje hæle for at opnå balance i dit look, men samtidig også skabe en fed kontrast.

Hoodie-hund

Blev du også lidt forelsket i vores forsidemodels look? Så kan du shoppe det lige her – ikke hunden, men hoodien.

hund, hoodieHoodie, 180 kr., H&M

Læs også:

GO eller NO-GO? Vi giver dig tip om trends i 2017

 

Hold dig varm med modefund for under 300 kroner

Tøj, sko, accessories til januar fund og outfit under 300 kroner

 

· Mere fra samme kategori ·