Læs også:

Close
Tøj, sko, accessories til januar fund og outfit under 300 kroner

Hold dig varm med modefund for under 300 kroner

Mode  | 

Vi har samlet 12 lækre modefund, der passer perfekt til denne sæson og samtidig ikke dræner kontoen

Strik og blomsterprint

Et trick til vinteroutfittet er at spice din varme, bløde strik op med en farverig bluse indenunder som eksempelvis denne smukke skjorte fra Vero Moda – et klart modefund. Nu falder du ikke længere i et med mængden af gråklædte danskere.

Vælg et par af de populære, højtaljede jeans til, og fake dig til længere stænger.

Tøj, sko, accessories til modefund og outfit under 300 kroner
Bukser fra Gina Tricot til 249 kroner, blomstret skjorte fra Vero Moda til 259,95 kroner, grøn strik fra H&M til 179 kroner, sort crossover fra Pieces til 279,95 kroner.

Læs også: Shopaholic: Derfor bliver din hjerne glad, når du shopper

Feminin og chic

Selv om vejret absolut ikke er til bare ben endnu, kan du sagtens tage en nederdel på. Vælg en nederdel med lag eller flæser, træk i et par tykke strømpebukser og tag ankelstøvler med blokhæl på.

De populære “Wallstreet Banker-striber” kommer igen på mode og bliver en vigtig tendens denne sæson! Så hold øje med de blå/hvide, tynde striber, og skaf en lækker skjorte som eksempelvis denne fra Zara.

Tøj, sko, accessories til modefund og outfit under 300 kroner
Nederdel fra Neo Noir til 299,95 kroner, armbånd fra Dyrberg/Kern til 274,50 kroner, ankelstøvle fra H&M til 249 kroner, stribet skjorte fra Zara til 299,95 kroner.

Cool & sporty

De enkle, højhalsede bluser er stadig in! Denne fra Topshop har flæser i kanterne, der giver den et feminint twist. Put en lækker kimono udover og tilsæt et par fede sneakers som kontrast.

Husk, at glittersokker, smykker og andre accessories er den perfekte måde at kæle for detaljerne og skabe en rød tråd i dit outfit.

Tøj, sko, accessories til modefund og outfit under 300 kroner
Højhalset trøje fra Topshop til 137 kroner, glittersokker fra Ganni til 79,95 kroner, mønstret kåbe fra Vila til 299,95 kroner, hvide sneakers fra Topshop til 249 kroner.

Læs også:

– Streetstyle: Drittkul i kulden
– Vi tester SugarBear: Lækre vingummibamser, der plejer dit hår
– Fucked Up Fine: Negle i håret og en forstuvet fod

· Mere fra samme kategori ·