Læs også:

Close

Trend: Shop den fashionable, gule farve

Mode  | 

Gul er en af forårets hotteste farver. Om det er støvet gul, solgul eller måske den mere brændte karrygule, så ses den alle vegne lige nu

Gul er typisk ikke en farve, som vi har så meget af i garderoben, men den kan til gengæld nemt mikses med den blå, hvide, grå og sorte, vi har så rigeligt af.

For en skandinaver er gul ikke den mest oplagte farve at gå amok i, men den er bare svær at komme udenom i modebilledet lige nu. Heldigvis kan den faktisk være supercool sammen med eksempelvis et pudderfarvet item. Vi har fundet lidt ting, som du kan blive inspireret af og måske også har lyst til at investere i.

Slip on-sko

De ses overalt i modebilledet, og denne er både pæn og til en helt okay pris. Beholder du resten af dit normale outfit i både sort og grå, vil sådan et par slip on i gul lyse op på den fede måde.

 

Bianco_slip on

Bianco sko, 299 kr., bianco

Bluse med trompetærmer

Den er nærmest sennepsgul og i fin, let kabelstrik – og så har den de fineste trompetærmer. Den er perfekt både, når du skal til fest og kan dresses op og til et par jeans på en helt almindelig (og trendy) dag.

Mango strik, 169 kr., mango

Taske til byturen

Den er gul – solgul – og den lyser op i gadebilledet. Men på den fede måde. Den er fra Mango og er i fint quiltet mønster og har kædestrop, der giver den et ekstra touch.

mango taske gul

Mango taske, 199 kr., mango

Voluminøse ærmer

De markante ærmer fra sidste sæson fortsætter ind i foråret, og hvad er mere festligt og forårsagtigt en store ærmer og solgul sat sammen?

Bluse, 300 kr., Zara

Statement-T-shirt

Statement-T-shirten er et musthave, men hvis du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden, så vælg denne powergule version fra Won Hundred.

Langærmet T-shirt, 600 kr., Won Hundred

Tied up

Skøre og asymetriske detaljer hitter. Denne nederdel får et cool look med bindedetaljen foran. Har du bare brugt kærestens gule skjorte som nederdel? Hvem ved!

Nederdel, 300 kr., Zara

Sneakers

Havde du ikke troet, at du skulle have et par gule sneakers? Så tro om! Disse sneakers fra Adidas, med deres retro stemning, får os til at drømme om brune stænger og denimshorts.

Sneakers, 800 kr., Adidas

Ikoniske striber

Striber er en eviggyldig klassiker og en lifesaver i enhver garderobe. Opgrader dine sømandsstriber med en sart gul nuance.

Er der nogen, der er ekspert i striber, så er det Mads Nørgaard! Blusen er perfekt til de danske sommeraftener.

Bluse, 400 kr., Mads Nørgaard

Tyndt bælte

Tilføj lidt gult til dit outfit med et tyndt bælte. Bæltet er en skøn detalje til et par mørkeblå jeans eller som en figurskaber i taljen til en løs kjole.

Bælte, 49,95 kr., H&M

Afslappet hættetrøje

Findes der noget bedre end komfortabelt tøj? Denne hættetrøje er både skøn at have på og stilet at se på.

Hættetrøje, 200 kr., Monki

Overall-kjole

Overall-trenden har længe været repræsenteret i modebilledet, og denne sæson er ingen undtagelse. Du har sikkert allerede prøvet looket af med en overall i denim, men hvorfor ikke prøve noget nyt?

Kjole, 485 kr., Urban Outfitters

Croppede bukser med vidde

Det croppede look med vidde er en af sæsonens største trends. Spice trenden op med et par i solgul.

Bukser, 303 kr., Topshop

Tynd halsklud

Har du ikke mod på at kaste dig ud i et helt gult look, kan du i stedet implementere farven i dit outfit med et fint tørklæde i halsen.

Tørklæde, 104 kr., Urban Outfitters

Læs også:

Martsfund

martsfund

 

Streetsstyle i København og Århus

· Mere fra samme kategori ·