Læs også:

Close

Athleisure: 15 items, der giver dig den sporty stil

Mode  | 

Athleisure er en af forårets helt store trends. Tænk hættetrøjer, sneakers og alt det bedste fra sportsverdenen. Den sporty trend er cool, casual og behagelig

sport, fashion, athleisure

T-shirt, 300 kr., Good Girls Club, sports-bh, 180 kr. H&M, sweatshirt, 500 kr., Adidas, strømper, 80 kr, Ganni , sneakers, 850 kr. New Balance, nederdel, 300 kr., H&M

 

Vi ser mere og mere, at det bliver acceptabelt med sportstøj i hverdagen. Først kom sneakers, så statement-T-shirten og denne sæson er hættetrøjen så (endelig) blevet tilføjet til listen over acceptabelt hverdagstøj – også på kontoret! We like!

Trenden går under navnet athleisure. Det er en behagelig og casual trend, og du behøver ikke være sporty anlagt for at tage den til dig.

Tænk atletisk elegance. Miks og match dine sporty items med dine klassiske. På den måde får du et interessant og frisk look, men vær forsigtig med at bruge flere sporty items sammen – du kan ende med at ligne en, der er på vej til træning i sit søndagstøj.

 

Sneakers

sneakers, sko, fashion, athleisure

Sneakers, 730 kr., Nike, sneakers, 650 kr., Reebok, sneakers, 800 kr., New Balance, sneakers, 800 kr., Adidas

 

Det rette par sneakers er grundstenen i dit athleisure-inspirerede outfit. Det er også det sted, hvor du bare ikke må gå ned på kvalitet! Dine fusser fortjener godt fodtøj, og et par gode sneakers kan man gå mange kilometer i uden at få ondt i fødderne.

Skal du investere i dit første par sneakers, så gå efter et hvidt par i en helt klassisk model. De går til alt og er simpelthen uundværlige. Er du en mere erfaren sneaker-bruger, så gå efter et par i en frisk farve eller med en sjov farvekombination – cool og praktisk.

 

Hoodie eller sweatshirt

 

sweatshirt, hoodie, sporty, fashion, athleisure

Hættetrøje, 150 kr., H&M, sweatshirt, 250 kr., Mango, hættetrøje, 190 kr., New Look

 

Hættetrøjen er uden tvivl et af forårets key items. Du kan sagtens hive din gamle grå og forvaskede frem fra gemmerne i skabet – den må gerne være lidt slidt og trashy, så virker du bare mere autentisk. På den måde kan du prøve det lidt af og finde ud af, om det er noget for dig, uden at bruge nogen penge.

Men hvis du, ligesom mig, ved, at du kommer til at elske at kunne have en hættetrøje på på arbejde, uden at nogen kigger skævt til dig, så skynd dig ned og invester i en!

Vælg en i en pangfarve for at komme i godt humør eller en med en flæse for et mere romantisk look. Sweatshirt eller hættetrøje, der er frit valg på alle hylder.

 

Bukser med stribe

bukser, sporty

Bukser, 200 kr., H&M, bukser, 450 kr., Envii

 

Bukserne skal stadig være brede den her sæson, men en enkelt fartstribe giver et nyt og sporty look. Er du ikke helt klar på at springe ud i et par røde tracksuit-bukser, så vælg en mere klassisk model med en enkelt stribe, og tilføj på den måde bare et hint af atletisk elegance til dit outfit.

 

Streetstyle

streetstyle, athleisure
Streetstyle under Københavns modeuge. (Foto: All over)

Der skal ikke mere til end et enkelt sporty item, så har du allerede givet dit outfit en sporty athleisure-stemning. Hvem ved, måske bliver du også mere inspireret til at komme af sted til fitnesscenteret, hvis du allerede er halvt påklædt til det?

Jeg drømmer i hvert fald selv om at hoppe i et cool, matchende tracksuit, men det kræver også noget mod, så jeg tror, jeg starter med at afprøve hættetrøjen, og så må vi se, hvordan det udvikler sig. Stay tuned.

 

 

Læs også:

Få det perfekte outfitbillede med 5 trin

 

 

7 danske fitnesskvinder, der motiverer os på Instagram 

· Mere fra samme kategori ·