Læs også:

Close

Sommerklar? ASAP, tak!

Mit liv, Mode, Skønhed, Sundhed  | 

Vi har samlet fem lette tricks til at få dig sommerklar hurtigst muligt. Hvem ved, hvornår solen returnerer igen!

Vi kender det alle sammen: Før vi har set os om, så er sommeren kommet. Vi ser forhåbentlig (læs: vi håber virkelig) snart det gode vejr kommer igen. De varme himmelstrøg, der får os danskere til helt at glemme alt om sydens sol. Vi sukker efter solstrålerne, og det er netop dem, vi ofte sætter øverst på ønskelisten.

Lige netop derfor har vi har samlet fem tricks til at få din krop (eller nærmere mindset), sommerklar snarest muligt!

Billede1

@elisabethbf

På med nogle farver

… i garderoben. Det er bevist, at farver påvirker humøret, og hvorfor ikke smitte omverdenen med lidt ekstra denne sæson. Det bugner af blomsterprint, lyserøde, gule og lyse farver denne sæson! Husk dog, at looket ikke skal bære dig, men du skal bære looket.

En win/win situation, hvis I spørger os. På med dine yndlingsitems, så du føler dig sommerklar – så udstråler du det nemlig også over for andre!

Vi har udvalgt tre farverige skjorter, der nok skal få dig i sommerhumør:

 

a1_51_2

Skjorte, Vanessa Bruno Athé, 1.100 kr. hos ME & THE MET.

4043091251_6_1_1

Skjorte, 299 kr. hos Zara.

10900757_90162_100

Skjorte, 900 kr., Gestuz hos Magasin.

Selvbruner er din ven

Selv om et filter på billeder har kunnet gøre det for den værste bleghed hen over vinteren, ja så foretrækker vi lidt D-vitamin og naturlig farve, når det kommer til stykket. Med et almindeligt 9-17 job er det svært at nå at fange de “effektive” og hurtigt virkende stråler, så i stedet kan din kulør hjælpes lidt på vej med en smule snydefarve.

Tip! Sørg dog for ikke at give den for meget gas fra starten af. Du skulle nødig ligne en, der pludselig havde ligget tre uger i Thailand. Veninderne vil måske undre sig en smule over den hurtige orange-tan, der kom natten over.

stt12365.jpg

Selvbruner, 229 kr. St. Tropez hos Spoiled.dk 

matas

Selvbruner, 50 kr., Matas.

3614270201943-1

Selvbruner, 199 kr. Biotherm hos Magasin.

Motion – det er aldrig for sent

Det er ingen hemmelighed: Der er de ekstra kilo, de fleste ønskede skulle været røget efter julefrokosterne. Sandheden er for mange, at snaps og dansk smørrebrød til påskefrokosterne gjorde udfordringen endnu større.

Never mind! Vi er, som vi er, og vi skal udstråle vores bedste sider. Dog er det aldrig for sent at begynde, og det kan ikke skade at gå de ture, du ville have cyklet, eller cykle den distance, du ville have kørt. Frem med kalenderen, og planlæg det gode vejr med et par komfortable sko og cyklen. Når vejret viser sin gode side, er der en god grund til at komme ud.

Billede2a Billede2b

@elisabethbf

 

Me time

Sæt en aften af til dig selv, og giv fødderne, hænderne og kroppen en omgang. Lige nu bugner det med fine neglelakker, gode scrubs, ansigtsmasker og cremer, som kan hjælpe det ydre og følelsen af velvære rigtig godt på vej.

Hvis tiden er knap, og alene-tiden ville gå ud over en middagsaftale med veninderne, så foreslå endelig at gøre det til en girls pampering. Hvem vil ikke gerne det? Vi svarer gerne: ja, TAK!

Billede3

@elisabethbf

Det helt rigtige mindset

Positiv tænkning giver positive resultater, det vil vi gerne skrive under på.

Fremhæv de gode sider af dig selv. Lad være med at hoppe med på en trend, bare fordi andre gør det. Altså ingen crop top eller minishorts, hvis det ikke er det, du føler for. Gør hvad du har lyst til, og din udstråling vil sende det positive signal.

Det er en god ide at give hjernen lidt vitaminer og mineraler at arbejde på (nu hvor rosé og is-sæsonen hurtigt kan blive fristende). Drik masser af vand i løbet af dagen, og husk en solid morgenmad. Det kan kun gøre underværker for humøret.

Små skridt og få ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel. Alt tæller! Nu håber vi bare, at solen vender tilbage … ASAP.

 

Læs også: Redaktionens sommerfavoritter

Læs også: Guide: Sådan får du sommerklare negle

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·