Læs også:

Close

Mode: Redaktionens sommerfavoritter

Mode  | 

Redaktionen er i sommerhumør og har derfor fundet lidt ønsker til at peppe sommergarderoben

Kongeblå, lækkert print, pangfarver, æstetik og lidt sorte detaljer er, hvad redaktionen drømmer om.

Kongeblå favoritter

Vores moderedaktør, Anna, har forelsket sig i denne fine blondebluse fra Elsa Adams. Blusen har lange ærmer og rå kanter. Den perfekte bluse til den næste sommerfest eller event på jobbet.

 

Magasin_Favoritter

Elsa Adams blondetop, 1.799 kr. hos Magasin

Derudover er en af favoritterne et par øreringe fra MdLJewelry, som er lavet i krystal og metal. Øreringene vil passe perfekt sammen med en tætsiddende, sort aftenkjole, og håret sat op i en stram hestehale.

Favoritter_ANNA

Øreringe, 299 kr. hos melangedeluxe.dk

Sommerfavoritter

Vores chefredaktør, Tina, er faldet for denne fine kjole fra Magasin, som er perfekt til jobbet, men også vil være den helt rigtige kjole til en tur på stranden.

Tina_Favoritter

Kjole fra Magasin, 399 kr. hos Magasin

Derudover har Tina forelsket sig i en fin top med Lala Berlins sommerprint. Toppen vil være superfin til et par slidte jeans eller en hvid sommernederdel.

Tina Favorit 1

Viscose top, cirka 960 kr. hos Lala Berlin

Pangfarver og blomsterboderi

SoMe-redaktør Benedikte er faldet pladask for denne fine kjole fra ASOS, der har smukke blomsterbroderier og et cool boho-look. Kjolen vil passe perfekt ind i Benediktes garderobe, hvor du ofte kan finde sort sammensat med farver som pink, turkis og grøn.

 

Benedikte_Favoritter

T-shirt kjole fra ASOS, 380 kr. hos ASOS

Derudover er Benedikte helt vild med denne farverige nøglering fra H&M, som er en stor kvast i imiteret pels. Denne pangfarvede nøglering kan både bruges som charm til en sort taske eller som en klassisk nøglering.

Benedikte_Favorit1

Nøglering, 69,95 kr. hos H&M

Æstestik

Livsstilsredaktør Josephine elsker det abstrakte, grønne marmordesign både i sin indretning og til telefonen. Josephine har en sofistikeret stil, og dette cover passer perfekt ind i hendes garderobe.

Richmond & Finch, som står bag designet, har lavet et samarbejde med bloggere, stylister og moderedaktører med inspiration fra London og Sverige.

 

COVER_Jose

iPhone cover, 299 kr. hos Magasin

Josephine er også vild med print denne sommer, og derfor står den fine kjole fra Stine Goya også på listen over næste køb.

Josephine_favorit

Ayumi kjole, 3.100 kr. hos Stine Goya 

Sorte sommerdetaljer

Nyhedsredaktør Camilla ses oftest i sorte kjoler, men har forelsket sig i denne fine, blomsterprintede cardigan fra Second Female. Den kan bruges som en løs cardigan med en basic T-shirt under, og den kan spændes ind i taljen efter, hvad der passer til dit outfit.

 

Camilla_Favoritter1

Cardigan fra Second Female, 599 kr. hos Magasin

Camilla har også fundet disse fine espadrilles fra ZARA, som har et cool design i kontrastfarverne sort og hvid. Du kan lukke dem ved anklerne eller binde en sløjfe op af benet.

Camilla_Favoritter

Espadrille med snørebånd, 329 kr. hos ZARA

Læs også: Redaktionens drømmekøb!

redaktionens drømmekøb

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·