Læs også:

Close
redaktionens drømmekøb

Mode: Redaktionens drømmekøb

Mode  | 

Hvad drømmer MY DAILY SPACE-redaktionen om at købe i denne måned? Find ud af det her!

Vi har fundet vores fem ultimative drømmekøb i denne måned – alt fra bryllupsinspiration, Chanel-lækkerhed, farverige Toga-støvler og rød bandage til printede fristelser.

Mit livs flotteste kjole

– Mit næste drømmekøb må helt klart være en brudekjole. Jeg skal nemlig giftes (selv om jeg måske godt kunne finde på alligevel at købe en brudekjole, hvis det ikke var tilfældet), og sådan en må helt klart gå under betegnelsen “drømmekøb” – både på grund af kategorien og prisen!

Jeg har dog ikke tænkt mig at give alt for meget, da jeg formentlig kommer til at have den på meget få gange … Derfor bliver det nok ikke nedenstående virkelig flotte kjole, som er en specialdesignet model, men måske noget derhenad. Jeg er i hvert fald vild med glimmer, men det er jo bare en enkelt feature ud af næsten 10 forskellige, som jeg er vild med.

Jeg har dog stadig lang tid til at bestemme mig – og det er ret heldigt, for det at udvælge en enkelt kjole ud af de flere hundrede flotte modeller, jeg har set, er jo som at vælge, hvilken hundehvalp man bedst kan lide (svaret er dem alle sammen)!

Benedikte, SoMe-redaktør

Noget, jeg bare må eje

– Jeg har kigget på de her Chanel-espadriller i flere år, og jeg har en veninde, som har dem. Selv om de måske ”kun” er en sommerting og noget, man forbinder med en tur på stranden, synes jeg, de er så klassiske og lækre, at jeg ville kunne leve i dem hele sommeren – og forhåbentlig flere sæsoner, hvis jeg ikke får dem slidt op.

Om jeg skal bruge dem til job, cafébesøg, på stranden eller ja, på en date, synes jeg, de er perfekte. Jeg elsker den lidt nedtonede stil, og de passer til alt i min garderobe.

Tina, chefredaktør

Uopnåelig, rød bandage

– Jeg har længe kigget længselsfuldt og hungerende efter en Hervé Léger-kjole, de gange, jeg har været i udlandet. Denne smukke, røde kjole er et totalt drømmekøb for mig, da den på mange måder er meget klassisk, men har et unikt statement over sig. Bandage-kjolen sidder helt tæt til kroppen og giver et sexet og skulpteret udtryk.

Det vil være en favorit i min garderobe, det ved jeg! Og så vil det være den kjole, jeg altid kan tage på, når alt andet kikser. Da jeg i øjeblikket er gravid, må jeg desværre nok leve i drømmen lidt endnu.

Anna, livsstilsredaktør

Drømmekøb

Hervé Léger kjole, €1,175 (ca. 8.730 kr.) hos NET-A-PORTER

 

Et blåt luksuskøb

– Mit næste køb skal være Toga Pulla Blue Suede Boots. Det meste af min garderobe er sort – det er jo altid pænt 😉 Men mine accessories kan godt have masser af farve og detaljer.

Jeg fylder 30 år i år og vil gerne forkæle mig selv med et lille luksuskøb, som jeg kan have på til hverdag og fest, og som kan spice ethvert outfit op uden at stikke så meget ud, at det kun passer til ét outfit. Kort sagt: Det skal gå til alt, bruges til alt og holde i mange år. Det gør støvlerne fra Toga Pulla, og den blå farve er dyb, flot og giver lige noget ekstra.

Camilla, nyhedsredaktør

https://www.instagram.com/p/_Esje9tbuR/

Printede sæt

– Jeg har det med at købe printede sæt, så snart det begynder at dufte af forår, og traditionen tro har jeg udset mig op til flere af slagsen. Som regel falder jeg for farver, når temperaturen begynder at stige – men jeg er ret vild med dette grå print fra Stine Goya, som jeg faktisk vil kunne bruge hele året. Sættet vil jeg både kunne bruge stylet med stiletter og en fræk håndtaske til middag ude i byen eller med Birkenstocks, solbriller og min hund Manfred på slæb til hverdag.

Josephine, Livsstilsredaktør

StineG (1)
Bukser, 1.400 kr. hos Stine Goya
Bluse, 1.300 kr. hos Stine Goya 

· Mere fra samme kategori ·