Læs også:

Close

Guide: Sådan får du sommerklare negle

Olivia deler ud af sit beautyunivers hver uge på MY DAILY SPACE og på sin blog: oliviabach.dk.

Beautyblogger Olivia Bach hjælper dig på vej til sommerklare negle med hjælp fra sine yndlingsprodukter

Sommerklare negle kommer desværre ikke af sig selv, og derfor deler jeg i dag de perfekte produkter, til en “hjemmesalon”. Depend Cosmetics og Appeal4 laver toplækre produkter både inden for neglepleje og lakker.

Drømmer du også om smukke negle? Følg guiden, og opnå smukke resultater nemt og hurtigt.

Pæn neglelak i syv dage

Det specielle ved disse 7 day-neglelakker er en ekstrem holdbarhed, topglans og følelsen af gelé på neglene. Lakkerne holder som en drøm og er efter min mening en af de bedste formularer på markedet. Denne hybridformulering holder i op til en uge, er let at påføre (med bred børste) og fjernes nemt med almindelig neglelakfjerner.

Man starter ud med et “startkit” og tilkøber derefter de ønskede lakfarver. 

7079-webbDepend 7 day Spring 2016, 49,95 kr., Matas
Depend 7 day Startkit, 99,95 kr., Matas

Lakker i alle regnbuens farver

Appeal4 er danskproduceret neglepleje med stor omtanke bag. Lakkerne er tynde i konsistensen, hvilket jeg personligt er vild med – det betyder nemlig, at man undgår mærker fra penselstrøg, og at lakkerne tørrer superhurtigt.

Lakkerne findes i et hav af forskellige farver, og der er derfor noget til enhver smag. Jeg har forelsket mig i farven Lavender Daffodil, som ses nedenfor.

no219148.jpg

APPEAL4, No. 26 – Lavender daffodil, 79 kr., Appeal4

Lakeringsguide:

Sæt små 30 minutter af, så tiden er der, til at du kan få et smukt og langtidsholdbart resultat.

*

Sid indenfor. Vind, varme og neglelak er en dårlig kombination og medfører, at lakken ikke hærder ordentlig.

*

Påfør altid lak i tre lange strøg: Et på midten af neglen og et på hver side, så du undgår, at det bliver klattet eller for tykt.

*

Start altid med underlak. Det kan virke unødvendigt, men lakken holder bare SÅ meget bedre, og du beskytter neglene mod misfarvning.

*

Gå altid efter to lag lak. Det første lag skal være supertyndt, så her skal du ikke have meget lak på penslen, selv om det ikke er pænt ved første øjenkast. Lag nummer to kommer du også tyndt på, men med en anelse mere lak, så neglen bliver fuld dækket.

*

Afslut med overlak, som får den smukkeste glans frem. Jeg kan klart anbefale Depend 7 day top coat, da den har en gelefølelse og har topglans. 

Neglepleje

Plej dine negle, som du plejer din hud’. Jeg er forelsket i det her kit, og det er endda noget så “kedeligt” som neglepleje. For mig findes der ikke noget smukkere end velplejede negle, og det opnår du nemt og hurtigt med tre nemme trin: 

Cuticle Peeling, Grape & Avocado Nail Oil og Hand & Cuticle Cream.

Disse tre trin er langt den bedste behandling til at genopbygge tørre, flossede eller bløde negle.

89411Depend 3-Step Action Nail Kit, 199,95 kr., Matas

 

Boost dine negle

Neglepleje er første skridt imod pæne hænder og negle, men pæne negle kan opnås på mange måder. Appeal4 har en superlækker nailbooster spækket med argan- og solsikkekerneolie, der medvirker til at fugte og styrke neglen. Neglene bliver med fugten mere fleksible, hvilket er en vigtig faktor imod knækkede og spaltede negle.

nude18523.jpg
Appeal4, Nude Nail Booster, 59 kr., Appeal4

Læs også: Skønhedsredaktørens favoritter

 

mydailyspace-facebook-logo

 

· Mere fra samme kategori ·