Læs også:

Close

Skønhedsredaktørens favoritter: Superserum, tang-aftersun og ingefærsæbe

Skønhed  | 

Vores skønhedsredaktør, Anna Elisabeth Goth Engel, har samlet sine fem favoritter inden for skønhed

Lækker serum, lidt luksus til hjemmet og en god aftersun. Her guider skønhedsredaktør Anna dig til de fem bedste beautykøb i denne uge.

Sublim Serum

Subversivo Serem Paradoxe er i øjeblikket en af mine favoritserums. Huden bliver så smuk og sund at se på. Jeg bruger den gerne om morgenen, inden jeg tager creme og makeup på.

S_M1

BEAUTÈ PACIFIQUE serum, 30 ml., 399 kr., Magasin

En gammel klassiker

Carmex har eksisteret siden 1937 og er i dag et anerkendt produkt over hele verden. Jeg bruger i øjeblikket Carmex Cherry med SPF 15. Læbepomaden er et must for mig, hvis jeg vil undgå tørre og sprækkede læber, hvilket jeg godt kan få i overgangen fra kulde til varme.

Carmex Cherry fra 29,95,-

Carmex Cherry, 29,95 kr., forhandles i bl.a.Kvickly, Bilka og Matas

 

Husk aftersun

ILSE SEAWEED AFTERSUN tester jeg i øjeblikket af derhjemme. Det er en lindrende aftersun-lotion, som kan bruges både til krop og ansigt. Jeg har brugt den de dage, hvor jeg har været i solen, og elsker den blødgørende effekt og den lækre konsistens. Formlen er baseret på tangekstrakt og aloe vera, der reparere og genopretter huden.

Jeg er fan og kommer nok til at bruge den resten af sommeren, kombineret med en god sollotion.

S_M2

ILSE JACOBSEN, Seaweed aftersun, 175 kr., Magasin

Luksus til hjemmet

Hjemme på mit badeværelse står denne lækre dispenser. Den dufter fantastisk, blødgør og fugter, hver gang jeg vasker hænder … og jeg elsker det! Ginger er i øjeblikket min favorit, da den både er sød og træagtig i duften. Derudover er jeg generelt bare fan af ingefær, så jeg nyder, at jeg kan vaske hænder i noget så lækkert og velduftende.

Tip! Perfekt som værtindegave i stedet for en buket blomster eller noget chokolade.

Tromborg

Aroma Therapy Deluxe Soap Ginger, 95 kr., Tromborg

Mit næste køb

Det er på tide, jeg får fingrene i L’Oréal Paris Cushion foundation. Det skulle være en foundation på en helt ny måde, der både giver et naturligt, friskt look samt en strålende finish. Det er klart mit næste køb til makeup-pungen.

Loreal

 

L’Oréal Paris Cushion foundation, 179,95 kr., Matas

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·