
Grillet kyllingespyd med kartoffelsalat
En rigtig sommerret – let og lækker og velsmagende. Prøv at lave grillet kyllingespyd med kartoffelsalat. Den er både sundt og sjovt og også en kalorielet ret
Bogen Sundt & Sjovt er udgivet af firkløveret Stephanie Agger, Patrick Brylov, Anton Fabricius samt Amalie Vestergaard. Det er en lækker bog med kalorielette retter, du nemt selv kan lave. Her får en en opskrift du både kan grille udenfor om sommeren eller lave i ovnen.
Kartoffelsalat er godt og klassisk tilbehør til grillretter. Vi laver den på græsk yoghurt, lidt honning, citron, mayo, sennep – og selvfølgelig purløg! Og her er den serveret til spyd med kylling, squash, rødløg og asparges.

2 PORTIONER · FEDT 21% · PROTEIN 32% · KULHYDRAT 43% · KOSTFIBRE 3% · 936 kcal.
Det skal du bruge
Ingredienser kartoffelsalat
400 g kartofler
140 g græsk yoghurt 2%
10 g honning
20 g let mayonnaise
5 g citronsaft
15 g grov sennep
et lille bundt purløg
salt og peber
70 g rødløg
Ingredienser spyd
100 g rødløg
100 g squash
200 g kyllingebryst
Andet
150 g grønne asparges
Sådan gør du
Kog kartoflerne.
Lav dressing af græsk yoghurt, honning, mayonnaise, citronsaft, sennep, finthakket løg og purløg og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 180 grader. (eller grillen).
Skær rødløg, squash og kylling i tern og sæt dem på grillspyd.
Skyl aspargesene og knæk de træede ender af.
Steg spyddene i ovnen i 20-25 minutter eller på grillen sammen med aspargesene.
Vend kartoflerne i dressingen og server kartoffelsalaten med grillspyddene.
Sådan ser bogen ud:
Læs også:
Gode tips til at undgå at blive syg af sommerens grillmad
