
Lidt lækkert til kaffen: Lav Louisa Lorangs ‘Raspberry Melts’
Konfekt kommer i mange afskygninger og kan reelt spises hele året som lidt lækkert til kaffen. Ikke mindst disse ‘Raspberry Melts’, som smager fantastisk
Det her er konfekt eller chokolade, der smager af ren nostalgi og gammeldags chokoladeforretninger … Kan spises hele året.
Der bliver cirka 35 styk af denne opskrift …

Det skal du bruge
Ingredienser
30 g blødt smør
1 ½ spsk. lys sirup
1 nip salt
korn af ½ stang
vanilje
cirka 300 g flormelis (måske lidt mere)
3 spsk. sigtet
hindbærmarmelade
1-2 dråber rød frugtfarve (kan undlades)
200 g mørk
chokolade
lidt frysetørrede
hindbær/hindbærstøv
Sådan gør du
Pisk smør, sirup, salt og vanilje sammen med en håndmixer eller i din røremaskine.
Pisk flormelis i lidt ad gangen. Start med cirka 200 gram.
Rør hindbærmarmelade i og farv massen med frugtfarve. Justér med mere flormelis.
Pisk, til massen er ensartet og fast nok til, at du kan forme den og rulle den ud på et bræt med madpapir og drysset med flormelis.
Rul den flad, cirka 1 centimeter tyk. Brug gerne et stykke madpapir på toppen også.
Sæt pladen på frost i cirka 25 minutter.
Tag fyldet ud af fryseren, tryk cirkler ud på cirka 3 centimeter, brug et lille glas eller en udstikker.
Sæt dem på frost igen, til de er helt faste.
Smelt chokoladen over vandbad.
Overtræk hindbærpletterne. Lad chokoladen sætte sig, og sprøjt eventuelt et fint mønster med ekstra smeltet chokolade.
Drys med hindbær.
Sprøjt gerne med mere chokolade og pynt med tørrede hindbær eller hindbærstøv.
Sæt på dem på køl og, og servér dem kolde eller kølige.
TIP Raspberry melts holder sig i mindst 1 uge.
Sådan ser bogen ud:
Læs også:
10 ting du måske ikke vidste om kaffe