Læs også:

Close
zalando house of dagmar aw21 mode

NEWS: House of Dagmar vinder Zalando Sustainability Award

Nyheder  | 

House of Dagmar vinder Zalando Sustainability Award · Danmark fastholder højeste niveau i risikovurdering · Super Bowls bedste pause-optrædener gennem tiden · Arkæologisk fund · Gigi Hadid på forsiden af Vogue · Dagens billede: Indsamling en stor succes

Vi har udvalgt dagens væsentligste, informerende samt bedste nyheder til dig, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

House of Dagmar vinder Zalando Sustainability Award

House of Dagmar vinder Zalando Sustainability Award ved Copenhagen Fashion Week i sidste uge. Det er den første vinder, som Zalando kårer​ i partnerskab med Copenhagen Fashion Week. Juryen var især imponeret af House of Dagmars ambitiøse målsætninger i forhold til bæredygtighed, der er implementeret i alle dele af brandets forsyningskæde.

Kollektionen, som House of Dagmar fremviste ved Copenhagen Fashion Week, kan lige nu opleves i ​Zalando Greenhouse​. Som vinder vil House of Dagmar modtage en pengepræmie samt indgå i et samarbejde med Zalando om at udvikle en eksklusiv kollektion, der skal udforske bæredygtige løsninger inden for design, materialer, produktionsprocesser samt tekniske løsninger og sporbarhed.

For yderligere at støtte House of Dagmars vækst og eksponering, gør Zalando kollektionen tilgængelig for sine mere end 35 millioner kunder på tværs af 17 europæiske markeder.

zalando house of dagmar aw21 mode
House of Dagmar vinder hæderspris … (Foto: Jesse_Laitinen)

Læs også: Zalando inviterer kunderne til at fortælle om deres personlige forandringer

Danmark fastholder højeste niveau i risikovurdering

I dag skal de små klasser atter i skole, og er første step i en genåbning af Danmark. Torsdag blev 553 danskere bekræftet smittet med coronavirus, og 444 personer er indlagte på de danske hospitaler med Covid-19. Men smittetallet er faldende.

En ny vaccine fra AstraZeneca ankommer i denne uge til Danmark, og det der fra Sundhedsstyrelsen side 41.596 vaccinedoser fra den svensk-engelske producent.

På trods af faldende smitte i Danmark holdes hele landet fortsat på det højeste niveau i myndighedernes varslingssystem for coronavirus – ‘risikoniveau 5’, hvilket fremgik af en ny risikovurdering for uge 5 fra indsatsgruppen for covid-19 håndtering. Risikovurderingen er baseret på data, som dækker perioden 25. til 31. januar.

Smittetrykket fra den almindelig kendte coronavirus er faldende i hele landet, men smitte med den ekstra smitsomme britiske virusvariant B117 er dog stigende, hvorfor det højeste niveau i risikovurdering  fastholdes. Coronamutationen B117 forventes at være den dominerende variant fra medio eller slutningen af februar. Det skriver TV2 Nyheder.

virus corona covid-19 sygdom (Foto: Unsplash)
Danmark fastholder højeste niveau i risikovurdering trods faldende tal … (Foto: Unsplash)

Læs også: Det at date i en corona-tid

Super Bowls bedste pause-optrædener gennem tiden

I år var det den 55. udgave Super Bowl LV finale, der blev afholdt i nat. Den blev spillet i Tampa Bay, Florida på Raymond James Stadium og stod mellem mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers, hvor sidstnævnte vandt. Det er femte gang, at Super Bowl afholdes i Tampa-området og tredje gang på Raymond James Stadium.

Men udover selve sportsbegivenheden, så er de forskellige optrædener også en stor og vigtig del af hele eventen.  OnBuy.com har spurgt 4.376 fans (samt set på antallet af Youtube-visninger) om, hvad der har været deres over all  yndlingskunstner og som kom med det bedste show og optræden gennem de sidste 20 år.

  • Coldplay’s 2016 pauseshow ligger på en 1. plads med en score på 48 ud af 60 point på OnBuy’s fan index.
  • Shakira og J.Lo’s optræden rockede Super Bowl i 2020 og ligger på en 2. plads med 46 ud af 60 point.
  • Prince optræden i 2007 ligger nummer 3.

De værste optrædener har været Maroon 5’s i 2019 og The Black Eyed Peas (2011), The Who (2010) og Janet Jackson (2004).

super bowl, pauseshow (Foto: Unsplash)
Super Bowl er på alle måder en gigantisk event … (Foto: Unsplash)

Læs også: JLO glæder sig til Super Bowl

Arkæologisk fund

Arkæologerne ved Museum Skanderborg har gjort et helt særligt fund, de har nemlig opgravet den fineste spiral-guldrind frem fra jyske muld.

Guldringen er den første guldgenstand i mands minde fra en udgravning i museets regi. Det er et fund, som hører til et af de absolut mest spændende og meget sjældne fund. Ringen menes at være fra 300-tallet.

Læs også: Arkæologer har fundet 20 trækister i Egypten

Gigi Hadid på forsiden af Vogue

Smukke Gigi Hadid er ikke blot en af verdens mest anerkendte og smukkeste modeller. Hun blev også mor til datteren Khai tilbage i september 2020. Nu kan hun også tilføje sin første amerikanske Vogue forside til sit CV. Her er hun nemlig forsidemodellen på deres marts-udgave, og i artiklen i bladet fortæller hun om både det at være mor, om at finde ud af hvem man egentlig er, men også om livet udover at være model som jo også indbefatter Zayn Malik.

Selv skriver hun på sin instagramprofil:

–  Who would have thought I’d be feeding my baby girl her morning bottle as we share my first@voguemagazine solo cover ?! 🥺 I am emotional and honored to take my first professional step, in this new chapter of womanhood, with this dream come true!

Khai is now rockin’ in her Nemo bouncer so I can type this, and I’m reflecting on all the people, memories, flights & fittings, early mornings, late nights, laughs & tears, mishaps & miracles that have made up my almost-decade in fashion.

 

Læs også: Forside med Gigi Hadid vækker opsigt

Dagens billede: Indsamling en stor succes

· Mere fra samme kategori ·