Læs også:

Close
frustreret træt trist irriteret pige hænder (Foto: Unsplash)

Har du coronakuller?

Underholdning  | 

Har du coronakuller? Så er du ikke den eneste … Og den vil ikke rigtig gå væk. Kig med og se, om du har det lige som os. Måske det også kan få dit smil frem

Coronar har på mange måder forandret meget for os alle. Vi forsøger at være tapre, vise hensyn og samfundssind, og så indimellem knækker filmen, man har lyst til at lægge sig i fosterstilling eller gå amok på nogen. Men fortvivl ikke, for mange har det på samme måde. Og mens vi venter på, at verden atter bliver sig selv – eller i hvert mere åbne og tryg, så få smilet frem her med de sigende gifs. Coronakuller – ja vi indrømmer det gerne. Den har også indtaget os. Nogle dage mere end andre …

hånd sol spf himmel sky (Foto: Unsplash)
Det har til tider været svært at se lyset under corona … (Foto: Unsplash)

Arrig med arrig på

Den ligger der, den der arrigskab, frustration, irritation, surhed … Ja, man kunne måske endda kalde sig selv en tikkende (corona)bombe, der helst ikke skal gå af … 🤬

Spise, spise og spise

For hver nyhed, for hver update, for hver information man får i hovedet, skabes en ny GOD grund til at trøstespise eller fejre (eller nok mere sandsynligt det modsatte) nyheden. Aldrig har fastelavnsboller været indtaget så længe og i så store kvantum … Bare som et eksempel. 🍧 🍨 🍦 🥧 🧁 🍰

Når kramme bliver ens hedeste drøm

Tænk at et lille kram – lidt nærkontakt kan ligge SÅ højt på ens ønskeliste … Den lille ting som man før tog for givet. Der skal krammes på livet løs, når vi får lov … 👏🏼 🙌🏼

Når motion hjemme bliver kedeligt

Træningscentrene, spinningtimerne ja selv den sveddryppende motion savnes. Det er svært at holde (motions)humøret oppe, når man bare skal være i sin lille lejlighed for nærmest af pligt og kedsomhed at forsøge at holde sig bare lidt i form … 👊🏼

Når man har lyst til at kværke corona

Det er svært ikke at sige corona uden at få dette her ansigtsudtryk. Corona har på mange måder været en træls ny ting i vores liv. Vi kunne bedre lide ordet, da man kunne drikke den … 😑

Drømme har vi da lov at have

Og det samme med naturen. Den har corona da heldigvis ikke taget … Aldrig har vi været så glade for den danske natur, og aldrig har de danske skove og strande været så velbesøgte. Men lad os være enige, vi kunne også godt drømme om at se og opleve andet. Drømmene har vi da stadig …🍀

Hjemmedansen

Clubs, diskoteker, fester, barer, venindehygge (med dans) – øjjjj hvor vi savner det. Det ER bare ikke helt det samme at stå hjemme i stuen eller køkkenet og vrikke lidt. 💃 🕺 👯‍♀️

Dumme hjemmearbejde

I starten tænkte man “ej hvor spændende”. Men det gik så hurtigt over. Og nu føles det mere som en sur og uendelig lang pligt at sidde der hver dag ved skærmen og knokle. Selv kantinens halvdårlige salat savner man … 🙅

Et glas (i timen)

Aldrig har der været ‘trøstedrukket’ så mange glas vin. Ondt af sig selv har man, og en lille drink eller glas rødvin kan gøre en i lidt bedre humør. Men hvor er det uendelig kedeligt at sidde der alene og drikke. 🍻 🥂 🍷 🥃 🍸 🍹

Vi er klar

Er du klar – til både forår og bedre vejr … Til at corona igen er noget, man kan drikke. At solbrillerne findes frem. Og vi igen kan leve og ikke mindst værdsætte de mange ting, som vi (måske) var blevet lidt for forvænte at have i vores liv og hverdag …

😎

Den kommer, så hold ud

Den nye dag – den nye hverdag. Og lad os så glemme, at vi lærte ordet coronakuller at kende. Væk med corona – og kuller og coronakuller.  Vi er klar … Når du er klar corona til at forsvinde. Mens vi venter, så HOLD HUMØRET oppe … 😘

 

Læs også:

Coronaens mange sider: Hudsult

hud, hudsult, skin

· Mere fra samme kategori ·