Læs også:

Close
nissepige jul julenisse pige kamin julegave jul (Foto: Unsplash)

Redaktionens julegaveønsker – de opnåelige og de uopnåelige

Underholdning  | 

På redaktionen har vi ønsker – store som små. Både de opnåelige men nok også de lidt mere uopnåelige. Læs med her og se, hvad vi ønsker os

Ali

Det opnåelige

Det er den smukkeste og sødeste panda jeg længe har set. Jeg elsker pandabjørnen og synes, det er det sødeste og kæreste dyr. Jeg skyndte mig også i Zoologisk Have, da vi fik de to skønne pandabjørne. Blev samtidig forelsket i den smukke pandabjørn, som Kay Bojesen havde designet til anledningen. Synes nu den var lidt dyr og måske lidt for stor at have stående i en lille lejlighed, men nu er den kommet i en lille størelse på kun 15 centimeter. Den må jeg eje, så derfor står den øverst på min liste her til jul. Den er så nuttet og kan stå fremme året rundt.

panda, kaybojesen, ønske, jul, Foto: KayBojesen og Ali Saleh

Pandabjørn lille (15 cm), 699,95 kr. kaybojesen-denmark.dk

Det uopnåelige

Det er noget, jeg altid har ønsket mig. Nogen år føler jeg, at vi er ved at ramme plet, men så sker der en masse i den verden, vi lever i, og så går det den forkerte vej igen. Mit uopnåelige ønske er “INGEN RACISME” i Danmark. Jeg ville ønske, at alle kunne leve side om side med hinanden. At vi kan respektere hinandens forskelligheder, kultur, hudfarve og religion. Racismen er alle veje, og kan mærkes, ses og høres.

Bare vi kunne elske hinanden og inspirere hinanden til at være bedre mennesker. Man skulle tro, at vi havde lært noget, af alle de krige og fejltagelser vores forfædre har begået. Så kære julemand jeg ønsker at racismen forsvinder, og at vi alle kan leve sammen i kærlighedens tegn.

The Savage Rose sang denne smukke sang til “MUSIK MOD RACISME” tilbage i maj måned på Rådhuspladsen i København. Husk at respektere hinandens forskelligheder.

Tina

Det opnåelige

En duft jeg nu har duftet til nogle gange, og som jeg nu har sat på ønskesedlen, så jeg kan dufte som en rigtig løvinde. Duften hedder ‘Nubica’ fra Le Couvent og er over temaet “løvindens sensualitet”. Midt på savannen, hvor den brændende sol går ned og efterlader en vibrerende og lerfarvet jord. Duften er blandt andet med vanilje, tonkabønner og patchouli. Alt er godt – også duften og prisen.

NUBICA le couvent parfume beauty

Le Couvent Nubica duft, 365 kr. (30 ml. edp), magasin.dk

Det uopnåelige

Eller er det nu også uopnåeligt? Nej, men det bliver i hvert fald ikke opnået 24. december om aftenen. Mit ønske er at danne et fællesskab for ældre og unge. Efter at have set de indslag på tv er jeg af den klare overbevisning, at vi skal have gjort noget ved de bånd. For de unge har brug for de “gamle” og de “gamle” har brug for ungdommens lethed og indstilling til ting. Lad os ikke kun være ‘klimatosser’ – men ‘mennesketosser’, der vil hinanden det bedste.

kram knus hugs mennesker gammel (Foto: Unsplash)
Kram hinanden – ung og gammel. Lad det blive en god jul og et godt 2020. (Foto: Unsplash)

PS. Må jeg få et ønske mere opfyldt – skulle det være sæson 4 af ‘The Crown’ kom 25. december, så jeg kunne julebinge på livet løs. Men det er det totalt uopnåelige. 😉

The Crown helena bonham carter prinsesse margaret(Foto: Des Willie / Netflix)
November stod på sæson 3 – nu venter vi IGEN. Kære julemand hjælp os. (Foto: Des Willie / Netflix)

Ida

Det opnåelige

Jeg elsker at ønske mig smykker i julegave, da jeg altid tænker på personen, som har givet mig smykket, når jeg har det på. Derfor vidste jeg bare, at jeg i år ville ønske mig en pæn ring. Jeg var slet ikke i tvivl om, hvilken det skulle være, da jeg så at Jane Kønig havde designet denne fine stjerne ring. Ringen er dekoreret med de fineste sten –  to safirer i pink og blå og én Tsavorite i grøn. Jeg er sikker på at ringen bliver en af mine hverdagsmykker – sådan en man aldrig tager af! Derfor må jeg bare eje denne ring.

Ring, stjernering, Jane Kønig, guldring, ring med sten (Foto: Jane Kønig)

 Forgyldt ‘Star Signet Ring’ med sten, fra Jane Kønig, 850 kr., www.janekoenig.dk

Det uopnåelige

Mit uopnåelige ønske er i den lidt mere fjollede ende af juleønsker. Jeg er en stor mad-elsker og har specielt en sød tand over for kager og is! Hvis jeg havde mulighed for det, ville jeg spise store mængder mad og kage hver evig eneste dag.

Derfor er mit ønske at kunne spise uden at tage på – samtidig med at de usunde madvarer ikke er skadelige for kroppen. Dette er i høj grad uopnåeligt for mig og min krop! Men i juledagene skulle man da næsten tro, at jeg havde fået mit ønske opfyldt, for der spiser jeg virkelig igennem – uden at tænke på, hvad der er sundt og usundt. Måske er der andre mad-galde personer, som kan relatere til netop dette fjollede juleønske.

Pige, piger holder en kage, kage, cupcake, spiser, eating. (Foto: Unsplash)
Vi elsker at hygge med sødesager på MY DAILY SPACE kontoret. (Foto: Unsplash)

Mai Britt

Det opnåelige

Jeg har længe ønsket mig et par praktiske vinterstøvler. De sidste par vintre, har jeg faldet for andre mere klassiske og feminine læderstøvler, der jo også er et must at have på skoreolen. Så i år står der altså et par af de mere praktiske støvler øverst på ønskelisten. Det er så dejligt at suse afsted om morgenen og vide, at lige meget vejret så har mine fødder det dejligt tørt og lunt. Og så er de også bare super fede til en kjole, en strik og en lang uldfrakke – ja, jeg har outfittet klar!

De her støvler fra Ganni er nok de lækreste jeg endnu har set, spækket med fede detaljer og i de lækreste materialer. Så i år håber jeg på en lidt mere kantet pakke, end en af de bløde.

ganni, støvler, julegaveønske

Støvler fra Ganni, 2.499 kr., www.ganni.com

Det uopnåelige

Jeg er gået hen og blevet meget alvorlig hunde-skruk. Så det der selvfølgelig står øverst på min ønskeliste (af de uopnåelige ønsker), er en hundehvalp. Desværre er jeg stadig studerende og er meget lidt hjemme, så det vil være alt for synd for en ny lille ven, at være alene så mange timer om dagen. Samtidig koster det jo også en mindre formue at blive hundemor, så det er også noget der skal planlægges og spares sammen til. Og så skal den jo også have mad og alting, hvilket ikke lige passer så godt ind i det ellers stramme SU budget.

Men hvis jeg nu fandt råd, så bor jeg også i en meget lille lejlighed, hvor hunden med sikkerhed vil blive bims af at gå rundt i ring på så få kvadratmeter. Og ja, så er der lige det, med at jeg slet ikke må have en hund, hvor jeg bor. Øv! Og så er det også en MEGET dyr gave at give, så der er virkelig lange udsigter til at det ønske går i opfyldelse – desværre. Meeen se bare sådan et nuttet lille pelsdyr her …

hund, hundehvalp
En lille pjusket ven står øverst på min (uopnåelige) ønskeliste. (Foto: Unsplash)

Camilla

Det opnåelige 

Noget, der går igen på min ønske seddel hvert år, er smykker. Efter min kæreste friede sidste år, og jeg fik verdens smukkeste forlovelsesring, skulle man tro, at det var slut med funklende ting på min ønskeseddel. Men der kan min familie godt tro om igen! Jeg er da bare gået i en anden retning. Så i år ønsker jeg mig de smukkeste øreringe fra Sif Jakobs i sterling sølv med zirkoner og en blankpoleret overflade. De er helt perfekte til både hverdag og fest.

øreringe, smykke, sølvsmykke, sif jakobs, julegaveønske
“Cannara Piccolo” øreringe i sterling sølv, 619 kr., sifjakobs.dk

 

Det uopnåelige 

Tilbage i 2017 var den populære Mulberry Bayswater taske mit uopnåelige juleønske, og den står altså smukt hjemme på min reol nu. Det viser bare, at “dreams do come true“, og hvem ved, måske er jeg heldig, at det sker igen? Derfor er en fantastisk rejse til Maldiverne mit uopnåelige ønske i år. Jeg har altid gerne vil se de smukke og eksotiske omgivelser og samtidig virkelig få en på opleveren.

Man spår jo, at øgruppen synker inden for de næste 100 år, så det er da bare med at få dem set, mens de stadig er der. Priserne er dog i den meget peberet ende, men jeg forholder mig optimistisk. Den kunne jo være en potentiel bryllupsrejse, ikke? A girl can dream.

maldiverne, ferie, solferie, bryllupsrejse, feriedestination, oplevelser,
Prøv lige at se hvor idyllisk og dejligt, der ser ud. Hvem vil ikke gerne have 14 dage her? (Foto: Pexels)

Læs også:

Det binger vi for tiden

computer kaffe binge hygge streaming weekend efterår (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·