Læs også:

Close
tivoli, sæson, 2017, det kinesiske tårn, dæmonen, forlystelser, blomster, påske, lys, lamper, olafur elliason, gemyse, mad events, koncerter, fredagsrock, påske, tulipaner

Budgetvenlige aktiviteter, du kan lave på valentinsdag

Underholdning  | 

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, men hvad skal du egentlig lave med din udkårne?

Vi kommer med nogle bud på, hvad du kan lave med din date på valentinsdag. Alt lige fra den romantiske middag til skøjteløb og lysfestival.

Valentinsdag i København

Ballonskoven på Islands Brygge

Ballonskoven er en udstilling med 200 lysende balloner, som bliver aktiveret af de forbipasserendes bevægelser, men når ballonerne er alene, lyser de i takt med byens puls.

Udstillingen er skabt af arkitekt og designer Delphine Piault og creative technologist Frédéric Dilé. Udstillingen kan opleves frem til 28. februar, og der er fri entré. Ballonskoven er en del af Copenhagen Light Festival.

Kærlighed i haven

Vi kommer ikke udenom, at Tivoli er ret romantisk, og som noget nyt holder Tivoli åbent om vinteren. Tag hinanden i hånden og gå en tur i det fortryllende vinterrige med funklende snefnug og glitrende iskrystaller. Desuden har skøjtebanen foran Nimb åbent fra klokken 20 til 22, så det kan også være en mulighed.

Mange af Tivolis restauranter fejrer også valentinsdag, så I har også muligheden for, at nyde en romantisk middag.

Tivoli er åben frem til 25. februar 2018.

tivoli, sæson, 2017, det kinesiske tårn, dæmonen, forlystelser, blomster, påske, lys, lamper, olafur elliason, gemyse, mad events, koncerter, fredagsrock, påske, tulipaner
Nimb lyser op i den mørke himmel. (Foto: CF)

Copenhagen Light Festival

For første gang i år afholdes Copenhagen Light Festival rundt omkring i København.

Når mørket sænker sig, har vi tendens til at rykke indenfor i varmen. Det vil Copenhagen Light Festival ændre på og opfordrer derfor alle til at tage deres varmeste tøj på og gå på opdagelse i København blandt alle udstillingerne. De fleste af udstillingerne er gratis og kan også opleves med kanelrundfart.

Valentinsdag
Copenhagen Light Festival løber frem til 2. marts 2018. (Foto: Ritzau Scanpix)

Dining Week

Dining Week i uge 7 er Danmarks allerførste restaurantfestival. Under festivalen kan du købe en treretters menu på en lang række restauranter til samme pris. Et lille udpluk af restauranterne er: PS Bar & Grill, Gorms, LETZ SUSHI og Brdr. Price.

En billet koster 215 kroner + 25 kr. i billetgebyr pr. person. Det er billigt for en treretters. Så tag din date i hånden, og nyd aftenen på en af Københavns mange gode restauranter.

valentinsdag
PS Bar & Grill er blandt andet end af de mange restauranter som er med i Dining Week. (Foto: Scanpix)

Læs også: Den ultimative valentinsdessert – også til alle the single ladies!

Valentinsdag i Aarhus

Aros Kunstmuseum

Tag en tur på Aros Kunstmuseum, hvor I blandt andet kan opleve Aarhus fra oven, set igennem en regnbue, i udstillingen “Your Rainbow Panorama.” Aros har åbent helt til klokken 22.00, så I har også mulighed for at se Aarhus fra nattesiden, eller I kan opleve den smukke solnedgang over byen.

Entré til museet koster 100 kroner for unge under 31 år, og 130 kroner for voksne derover.

Aarhus Street Food

Street Food er noget helt specielt, og Aarhus Street Food er ingen undtagelse. Her kan I gå på opdagelse og købe alt fra ugandisk mad og gourmettoast til burgere og tapas.

Aarhus Street Food er placeret i en rå hal i centrum af Aarhus og har en autentisk stemning over sig.

Valentinsdag i Odense

Munke Mose

Gå en tur i Munke Mose midt i centrum af Odense. Hvis I går all in på det romantiske, så pak en masse tæpper, tag godt med varmt tøj på, lav en lækker picnickurv og find det perfekte spot, hvor I kan slå jer ned.

Valentinsdag
(Foto: Giåm on VisualHunt)

Eventyrhaven

I Eventyrhaven i Odense er der lige nu en lysinstallation kaldet “Field of Light.” I kan se lysinstallationen i de mørke timer. “Field of Light” giver et helt nyt liv til eventyrhaven og er supersmukt, romantisk og virkelig ligesom et eventyr. Så tag din date i hånden, og gå en tur i mørket i Eventyrhaven.

Lysinstallationen løber frem til 18. februar, og der er gratis adgang.

Læs også: Musthaves til valentinsdag

· Mere fra samme kategori ·