Læs også:

Close
Valentinsdag, valentin, valentine, valentinesday

Musthaves til valentinsdag

Mode  | 

Der er under en uge til valentinsdag, så hvorfor ikke pifte garderoben og boligen op og skabe en romantisk stemning? Læs med her, hvor vi har fundet de perfekte musthaves til valentinsdag

Vi nærmer os valentinsdag, og derfor vil det være på sin plads at forny garderoben eller købe lidt nyt og lækkert til boligen. Og hvis du er så heldig, at du har en dejlig kæreste, så køber han måske nogle af nedenstående til dig. Men nyder du singlelivet, eller har du kærestesorger på valentinsdag, så må du altså også gerne forkæle dig selv!

Blondebh, valentin, valentinsdag, valentine, valentines day

Blonde-bh, 149 kr., Nelly.dk

Denne blonde-bh i lys rosa er simpelthen så fin. Den er bøjleløs og med forede skåle. Style den eventuelt med en langærmet T-shirt i mesh for at give den et mere råt look.

 

Hårelastikker, elastikker, velour, hårpynt, velvet, valentin, valentines, valentinsdag, valentinesday

Scrunchies, 59 kr., Nelly.dk

Velour er en af tidens store trends, så derfor er disse scrunchies et perfekt køb. Du kan bruge dem som hårelastikker, eller du kan vælge at bruge dem som armbånd.

Læs også: ALL IS LOVE! Cute og kærlige outfits til valentinsdag

 

T-shirt, tøj, hjerter, valentin, valentine, valentinsdag, valentines day, kærlighed

T-shirt med hjerter, 119 kr., Nelly

Vi er ellevilde med print, og denne super cool T-shirt med hjerter på brystet er et musthave! Brug den som modellen med et par læderbukser, eller style den sammen med en nederdel for at give den et lidt finere look.

Nelly, body, valentin, valentinsdag, valentine, valentinesday

Body, 399 kr., Nelly

Denne smukke og elegante røde body med bindebånd i nakken bliver både du og din kæreste glad for. Du kan vælge at skjule den eller bruge den til fest sammen med et par jeans, en bluse i mesh og et par pumps.

 

Valentin, valentinsdag, valentine, valentinesday, hotel chocolait, chokolde

Chokolade, Hotel Chocolat

 

Hvem elsker ikke chokolade? Det gør vi i hvert fald! Og især når de oven i købet kommer i de smukkeste æsker. Disse æsker med chokolade er fra Hotel Chocolat og er en perfekt gave til valentinsdag. Enten til dig selv eller til en, du holder af.

Læs også: Valentinsmiddagen, der vil slå benene væk under din udkårne

 

Sutsko, valentin, valentinsdag, valentine, valentinesday

Sutsko, 613 kr., Asos

Det er vinter, og vi fryser om tæerne. Så hvad er bedre end at købe et par lyserøde fluffy sutsko? Og så passer de jo perfekt til valentinsdag. Også selv om du er en single lady, og du skal fejre valentinsdag hjemme på sofaen.

 

Ellos, ryatæppe, gulvtæppe, boligindretning, valentin, valentinsdag, valentine, valentinesday, lyserød

Gulvtæppe, 1.499 kr., Ellos

Ryatæpper er populære som aldrig før. De er smukke og utrolig dejlige at gå på. Du kan vælge at have ryatæppet i dit soveværelse, eller du kan gå all in og have det liggende i stuen. Den rosa farve skaber den perfekte valentinsstemning.

 

Neglelak, nailberry, valentin, valentinsdag, valentinesday, valentine

Neglelak, 128 kr., Lookfantastic

Intet er bedre end en fin neglelak, og vi på redaktionen har faktisk testet neglelakkerne fra Nailberry. De er enormt hurtigtørrende, og som en ekstra bonus er de fri for hormonforstyrrende stoffer og er ikke testet på dyr. Vi er i hvert fald fans!

 

Lipstick, 165 kr., Matas

Røde læber er altid en klassiker, også på alle andre dage end valentinsdag. Denne læbestift fra MAC i farven “Ruby Woo” kan pifte ethvert outfit op, og du kan både have den på til hverdag og til fest.

 

Bluse, nelly, valentin, valentinsdag, valentinesday, valentine

Bluse, 279 kr., Nelly

Er du så privilegeret, at du skal på date på valentinsdag? Hvis ja, så er denne smukke burgundy-farvede bluse et must! Style den som modellen: Med et par jeans og nogle store, flotte øreringe. Så burde den scoring være hjemme!

 

Taske, marni, valentin, valentinsdag, valentinesday, valentine

Skuldertaske, 1.190 euro, Marni

I forbindelse med valentinsdag har Marni lanceret en limited edition af deres Mrs Midi Bag. Denne model er i shiny rødt kalveskind, med et fint metalhjerte og med justerbar skulderstrop. Man har vel lov til at drømme …

 

Læs også: Den ultimative valentinsdessert – også til alle the single ladies!

· Mere fra samme kategori ·