Læs også:

Close
(Foto: JoanB)

VIDEO: Seksuel sundhed er på fremmarch i sexlegetøjsbranchen

Sundhed  | 

På Europas største messe med sexlegetøj, EroFame 2017 i Hannover, blev der præsenteret et væld af nye sundhedsfremmende sexlegetøjsprodukter. Danmarks førende sexlegetøjsekspert, JoanB, fortæller i en video fra messen om den nye og grønne trend

Den danske sexlegetøjsekspert, JoanB, der som ekspert og blogger var med på oktober måneds EuroFame-messe i Hannover, spår, at fremtidens sexlegetøj kun vil blive endnu mere grønne og bæredygtige – for det er det, forbrugerne i højere og højere grad efterspørger: Seksuel sundhed.

Tekst og video: JoanB.dk

Læs også: Absurd våbenlov bekæmpes med dildoer

Læs JoanB’s indlæg om seksuel sundhed, der er på fremmarch i sexlegetøjsbranchen, her:

Sex er sundt – for både krop og sjæl

Sex skaber liv. Sex er sjovt. Sex er sundt – for både krop og sjæl og parforholdets evne til at overleve og fungere godt i hverdagen. Og selv om sex og onani i høj grad er drevet af fantasier og lyster, så er det meget tydeligt, at producenterne af sexlegetøj fokuserer mere og mere på det sundhedsfremmende ved at benytte deres produkter.

Læs også: Veganervenligt sexlegetøj

Tager man den kosmetiske del af sexlegetøjsbranchen, glidecremer, massageolier og diverse former for intimpleje, så er det i dag meget nemmere at finde frem til 100 procent økologiske og veganervenlige produkter. Lige som emballagen, produkterne kommer i – det gælder for både glidecremen, dildoen og vibratoren, ofte lige så godt kunne stå på hylden nede på apoteket eller i Elgiganten.

seksuel sundhed
Cookie og Sona Cruise er to af de nye stykker sexlegetøj, som har fokus på et grønnere sexliv. (Foto: JoanB)

Det frække og lumre vil naturligvis altid sælge – og har til alle tider gjort det. Men det er ikke længere nok at promovere sine produkter på, at de kan stimulere og fremkalde orgasmer.

Læs også: Dansk sexlegetøjsshop har netop udviklet deres helt egen økologiske glidecreme – JoanB har testet og anmeldt.

Her i 2017, på trapperne til 2018, ønsker kvinder, som med de fleste andre typer af ting og sager, vi køber og forbruger, i høj grad også, at klitoris-vibratoren skal have et flot og lækkert design. Og at den nye dildo til sexlegetøjsskuffen i hvert fald IKKE indeholder skadelige stoffer.

Er dildoen endda oven i købet ”grøn”, så sidder købet for alvor lige i skabet.

seksuel sundhed, sexlegetøj, erofame 2017 hannover (Foto: JoanB)
Zumio er en helt ny type klitorisvibrator, som JoanB og Mathilde fra danske Sinful.dk faldt over på messen i Tyskland – og som begge er ret vilde med. Læs Joans anmeldelse af vibratoren her. (Foto: JoanB)

Leg og træning flyder ud i et

Sex og onani drives af fantasier og lyster, og sexlegetøj bør primært, efter min mening, udelukkende fungere som inspiration og krydderi. Ikke som et absolut must.

Og når det kommer til noget så væsentlig for ens fysiske som mentale helbred, som træning af bækkenbundsmusklen, så er der også her sket en positiv udvikling af produkterne, oplevede jeg på årets messe.

I ”gamle dage”, inden teknologien for alvor gjorde sit indtog i sexlegetøjsbranchen, blev bækkenbundskugler og bækkenbundsæg til os kvinder ofte kun benyttet til enten solo- og/eller parleg. I dag er træningen med en stor del af de nye bækkenbundsprodukter rent faktisk blevet en leg i sig selv – og det motiverer uden tvivl kun yderligere.

Læs også: Sådan kan du lege og træne dig til en sundere bækkenbund

Forstået på den måde, at mange af de nye produkter i kategorien, der blev lanceret på årets EroFame-messe, samspiller med en app på smartphonen. Så man både har mulighed for at spille/game og lege sig til et bedre helbred – og samtidig, ikke mindst, et mere sundt og velfungerende sexliv.

 

Læs sex- og livsstilsblogger JoanB’s blog her, hvis du vil vide mere om sexlegetøj og seksuel sundhed.

 

Læs også:

5 grunde til, at du ALDRIG skal fake en orgasme

VIDEO: Onani og orgasme gør dig sund og smuk

Imponer din Mr. Grey med dette alternativs Fifty Shades-sexlegetøj

· Mere fra samme kategori ·