Læs også:

Close

Absurd våbenlov bekæmpes med dildoer

Nyheder  | 

En gruppe studerende bruger dildoer i kampen mod Texas Universitys nye våbenlov, hvor studerende må have våben med til undervisning. Til gengæld må de studerende ikke have en dildo med ind på skolens område. Det, mener de studerende, er absurd

#CocksNotGlocks er mottoet, som en gruppe studerende har valgt for at sætte spot på en ny våbenlov, som de mener er absurd. Loven tillader nemlig studerende at bære våben i undervisningstimerne for at forhindre skoleskyderier.

Til gengæld må de studerende ikke have en langt mere fredelig og nydelsesfuld genstand med ind på skolens område – nemlig en dildo.

– Vi protesterer mod våben på campus. Det er ulovligt at have en af disse bad boys (dildo red.) på campus. Men du kan tage dit våben med ind i et klasselokale? Det er absurd. Så vi bekæmper det absurde med det absurde, fortæller Rosie Zander, campus koordinator til Mic.

Var det noget med en dildo?

For at sætte fokus på sagen deler de studerende dildoer ud til deres medstuderende. Det er Jessica Jin, der har startet bevægelsen, efter hun lagde mærke til en pudsig ting i universitetets håndbog:

Skolen forbyder distribuering og salg af sexlegetøj, men tillader studerende med våbentilladelse at bære våben på skolens område og til undervisning.

Loven gælder alle studerende fra 21 år og opefter, der har en våbentilladelse. Den trådte i kraft på 50-årsdagen for et af USA’s dødeligste skoleskyderier, nemlig da Charles Whitman skød og dræbte 15 personer fra et klokketårn på University of Texas 1. august 1966.

Flere undervisere på universitetet har forsøgt at blokere for loven, da de ikke mener, at våben, universitetsliv og unge er den bedste cocktail.

Gang i debatten

Nu har Jessica Jin og hendes medstuderende sat gang i debatten om våben i USA på en alternativ måde.

– Jeg har et problem, fordi lærere ikke vil arbejde på en skole, hvor de kan blive skudt. Så min uddannelse bliver påvirket, fordi vi ikke kan høre de undervisere, som vi gerne vil på dette universitet, siger Rosie Zander.

Nu tænker du måske, jo jo, men sådan en kan jo også “skyde”, og det kan gøre ret ondt at få i øjet, men det gælder jo heldigvis ikke dem, der er lavet af plastik.

Se mere i videoen her:

 

Hvad er din holdning til våben på universiteter?

 

https://dk.pinterest.com/mydailyspace/

· Mere fra samme kategori ·