Læs også:

Close
Cathrine Egelund styler vores Camilla i vintermodelooks fra ellos. (Foto: Benedikte Brix)

Stylisten guider: 3 fine vinterlooks på budget

Annonce for ellos  | 

Det er muligt at være både fashionabel og flot uden at rippe kontoen denne sæson. Stylist Cathrine Egelund har stylet tre fine vinterlooks på budget

Vi har besøgt ellos’ showroom og stylet tre forskellige looks, der både er varme, trendy og til at betale denne sæson.

– En af de trends, jeg er allermest vild med denne sæson er lag på lag-stilen, som jeg faktisk synes holder hver vinter. Derfor har jeg fundet en masse forskellige stykker tøj, jeg har givet Camilla på, hvor jeg også har brugt nogle af de mørke efterårsfarver, siger Cathrine.

Vores praktikant Camilla står model til denne modeguide, der er stylet af Cathrine Egelund. Cathrine arbejder som stylist, og her kan du følge hendes arbejde bag om kameraet. (Foto: Benedikte Brix
Vores praktikant Camilla står model til denne modeguide, der er stylet af Cathrine Egelund. Cathrine arbejder som stylist, og her kan du følge hendes arbejde bag om kameraet. (Foto: Benedikte Brix)

Look #1: Vintermode til kontoret

– Jeg har valgt det her look med en blazer og en fin nederdel, som egner sig godt til kontor, siger Cathrine, der har klædt Camilla på i det første vinterlook.

Camilla er især vild med sweateren, hvis mønster ligner små isvafler. Derudover kan blazeren gøre nærmest ethvert outfit business-agtigt.

ellos efterår stil look-1
(Foto: Benedikte Brix)

Loafers / ternet blazer / plisseret nederdel (online i slut november) / sweater

 

Look #2: Street smart og cool

– Så har vi et lidt mere sporty look, som vi har skudt på den røde plads på Nørrebro i København, fordi miljøet passer rigtig godt til stilen, fortæller Cathrine.

Camilla var lidt usikker på de ride-inspirerede bukser, men da hun fik sættet på, kunne hun godt se, at det spillede godt.

Her kommer lag på lag-stilen til udtryk med rullekraven, der titter frem under den tynde bomberjakke, som igen kigger ud fra den røde jakke. Rullekrave-tricket vil du se gå igen i det næste look.

ellos efterår stil look-2
(Foto: Benedikte Brix)

Rød dunjakke / sort bomberjakke / sorte støvler med hæl / sølvglimmertop (online slut november) / sorte bukser (online slut november)

 

Look #3: Gåtur i parken

– Så har vi et tredje look, som er den her fine, grønne frakke. Det sæt har jeg valgt at skyde i en park på Nørrebro ved det her flotte springvand, som giver en fin efterårsfornemmelse, siger Cathrine.

Det tredje og sidste outfit er klassisk inspireret med en lang uldfrakke i en smuk flaskegrøn farve, der spiller godt sammen med det bordeaux halstørklæde og de matchende støvler.

ellos efterår stil
(Foto: Benedikte Brix)

Strikkjole / bordeaux støvler / blonde-turtleneck / halstørklæde / frakke

 

Kom med bag kameraet i denne video, hvor du kan følge Cathrine Egelunds dag som stylist på denne artikel:

 

Læs flere af Cathrine Egelunds styleguides her:

Tidens to største modetrends er hinandens diametrale modsætninger

Budgetmode – 11 items under 300 kroner

1 par sko – 3 forskellige looks: Sådan styler du Vans

Er du også fan af Sana? Stjæl stilen fra den ultraseje SKAM-karakter

Klumme: Undskyld mig, men hvad fanden sker der for de her 6 trends?

 

Denne artikel indeholder affiliatelinks, der giver os kommission. Din pris forbliver den samme, og køber du gennem et affiliatelink, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·